Καλησπέρες y'all
Είμαι (φρέσκια απ το φούρνο) απόφοιτος ΑΣΟΕΕ, πιο συγκεκριμένα μάρκετινγκ, ετών 22 (και 9 μηνών

)
Από το 2ο-3ο έτος συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι γεννημένη για αυτό που σπούδαζα. Είμαι άνθρωπος πρακτικός/ερευνητικός με κλίση στις θετικές επιστήμες και στα τεχνικά επαγγέλματα.
Μ αρέσει να επισκευάσω, κατασκευάσω,να ερευνώ, να μπλέκομαι με γράσα και να μηχανεύομαι. Είμαι καλή σε ότι κάποιοι θα ονομάζαν.. ahem... "αντρικά επαγγέλματα"
Τώρα βρίσκομαι σε θέση απόγνωσης και άγχους
Τα μεταπτυχιακά που με ενδιαφέρουν και μπορώ να κάνω, με το παρόν ακαδηκαιμό υπόβαθρο, περιορίζονται σε αριθμό από 0 έως 1.
ΤΑ μόρια που είχα συγκεντρώσει στις πανελλήνιες ήταν 18.500. Επιανα κάποιες καλές σχολές μηχανικών εκτός αθηνών αλλά για οικονομικούς λόγους επέλεξα ότι υπήρχε στην αθήνα. 1η επιλογή μου ήταν η ασοεε και μαλακωδώς το μάρκετινγκ. Τοο bad που δεν υπάρχει πλέον η επιλογή 10%
Τέλος πάντων...
Σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να δώσω κατατακτήριες σε κάποιο τμήμα πληροφορικής/μηχανικών/βιολογιοχημειας or smthn. Η βιολογία και η χημεία με ενδιαφέρουν πολύ αλλά εκτιμώ ότι δεν έχω πολύ μέλλον εν Ελλάδι...αν έχω άδικο διορθώστε με.
Το πολυτεχνείο γυρνάει συνέχεια στο μυαλό μου αλλά με αποθαρρύνουν:
1) Τα πολλά χρόνια φοίτησης (είμαι ήδη 23)
2) Η μη ξεκάθαρη επαγγελματική αποκατάσταση
3) Η επικαλούμενη δυσκολία της σχολής (αν και δε με φοβίζει τόσο )
4) τα μαθήματα των κατατακτηρίων δεν τα βρήκα μέσα στο ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας (με ότι συνεπάγεται αυτό)
Η πληροφορική (μάλλον ασοεε) Ωριμάζει περισσότερο μέσα μου αλλά
1) δεν βγαίνω μηχανικός/τεχνικός υπολογιστών
2) Δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με hardware που με ενδιαφέρει
3) Δεν έχει το κύρος των Ηλεκτρολόγων Μηχ. Η/Υ
Ολες οι αποψεις είναι δεκτές, θα εκτιμούσα κυρίως αυτές των ατόμων που τα ξέρουν εκ των έσω (Φοιτητές, απόφοιτοι και ακόμη περισσότερο επαγγελματίες των τομέων αυτών ) και για τους 3 τομείς που ανέφερα)