Dr. No
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν 6 χρόνια έδωσα.... δεν νομίζω ότι μπορώ πλέον να μπω σε αυτή τη διαδικασία
Πιστεύω πως με την ωριμότητα που έχεις ως πτυχιούχος και την σχολή που έβγαλες, οι πανελλήνιες θα σου φανούν παιχνιδάκι , ειδικά αν κάνεις μαθήματα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πιστεύω πως με την ωριμότητα που έχεις ως πτυχιούχος και την σχολή που έβγαλες, οι πανελλήνιες θα σου φανούν παιχνιδάκι , ειδικά αν κάνεις μαθήματα....
Λυπάμαι αλλά δεν θα ξαναέμπαινα στην διαδικασία να δώσω εξετάσεις στα μαθηματικά και στην έκθεση!!! Είναι δυο μαθήματα που τα σιχαίνομαι και δεν έχουν καμία σχέση με την εμπειρία που απέκτησα ως πτυχιούχος Κτηνιατρικής....
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Παίδες.. αν δώσω εξετάσεις για να μπω στο πανεπιστήμιο αλλά δεν περάσω, μπορώ με τον βαθμό που έγραψα να περάσω σε μία χαμηλότερη σχολή?! ή όταν συμπληρώνω το μηχανογραφικό, πρέπει να βάλω μόνο τις ειδικότητες μιας συγκεκριμένης σχολής (Μόνο ΤΕΙ ας πούμε..) ?!
Πως θα γινει να μπεις και να μην περασεις ;
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
1) στο μηχανογραφικό πρέπει να γράψω ειδικότητες μίας σχολής, ή μπορώ να γράψω και από πανεπιστήμια, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΤΕΙ κλπ?!
2) Και ας πούμε ότι δεν περνάω στην πρώτη που επέλεξα, Με τον ίδιο βαθμό μπορώ να πάω στην δεύτερη που επέλεξα ή πάει μετά του χρόνου πάλι?! (Πριν καν μπω στην σχολή/παν)
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Όχι όχι.. λέω στο τέλος του λυκείου που κάνουν το μηχανογραφικό, επιλέγουν σχολές.. ας πούμε γράφω 13.000 μόρια και η πρώτη σχολή που επέλεξα θέλει 15.000 ..
1) στο μηχανογραφικό πρέπει να γράψω ειδικότητες μίας σχολής, ή μπορώ να γράψω και από πανεπιστήμια, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΤΕΙ κλπ?!
2) Και ας πούμε ότι δεν περνάω στην πρώτη που επέλεξα, Με τον ίδιο βαθμό μπορώ να πάω στην δεύτερη που επέλεξα ή πάει μετά του χρόνου πάλι?! (Πριν καν μπω στην σχολή/παν)
Στο μηχανογραφικό επιλέγεις ΑΕΙ και ΤΕΙ από 2 πεδία.Δηλώνεις όσες σχολές θέλεις.Ακόμα και όλες.Και όπου περάσεις ανάλογα με τη σειρά που τις δήλωσες πηγαίνεις.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Παιδια να ρωτησω κατι μιας και μιλαμε για κατατακτηριες και δευτερα πτυχια?Ειναι ωφελιμο να εχεις δυο πτυχια σε δυο διαφοεριτικα αντικειμενα σπουδων?(βοηθαει μηπως στην αγορα εργασιας) Και αν αποφασισει καποιος τελικα να σπουδασει για δευτερη φορα και να ασχοληθει στο μελλον μονο με το δευτερο αντικειμενο σπουδων θα θεωρουσατε τις σπουδες του την πρωτη φορα χασιμο χρονου?Το ρωταω αυτο γιατι μια φιλη μου που σπουδαζει Ιταλικη φιλολογια θελει να σπουδασει και δημοσιογραφια επειδη τις αρεσε πολυ(πρωτη επιλογη )αλλα αν τα καταφερει σλοπευει να ασχοληθει μονο με τη δγμοσιογραφια αλλα οι σπουδες υτις στα ιταλικα δεν θα πανε χαμενες με αυτο τον τροπο?
Αν μπεις στο δημόσιο ξέρω ότι σου αναγνωρίζουν το 2ο πτυχίο και σου δίνουν κάποια μόρια συν ότι παίρνεις και 40-50 ευρώ κάθε μήνα παραπάνω λόγω 2ου πτυχίου(κι ας είναι άσχετο με τη δουλειά)
Στον ιδιωτικό τομέα όμως νομίζω πως το 2ο πτυχίο θα είναι χρήσιμο μόνο αν έχει σχέση με το 1ο πτυχίο και αυτό όχι πάντα όμως.Για παράδειγμα τελειώνεις πληροφορική και μετά για 2ο πτυχίο επιλέγεις οικονομικά.
black_mambo
Νεοφερμένος
Θέλω να δώσω κατατακτήριες το Δεκέμβρη στο ΕΚΠΑ και βρίσκομαι στο τελευταίο εξάμηνο σπουδών, κάνω τη πρακτική και τη πτυχιακή μου. Η ορκομωσία στο τμήμα μου γίνεται μέσα Δεκέμβρη και οι αιτήσεις στο ΕΚΠΑ 1-15 Νοέμβρη. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω την αίτηση με μια βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών, αλλά επειδή δεν έχω καταθέσει-παρουσιάσει τη πτυχιακή μου ακόμη, θα προλάβω να έχω αναλυτική αρχές Δεκέμβρη;; Μήπως αυτή η βεβαίωση αφορά όσους δεν έχουν ορκιστεί ακόμα για άλλους λόγους, π.χ. καταληψεις-απεργίες;
Θα μου πείτε εξαρτάται, απλώς θα ήθελα να μάθω εάν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία ή πληροφορίες, και στην τελική αν ξέρετε αν είναι εφικτό και προλαβαίνεις με το που τελειώνεις τη μια σχολή να μπεις στην άλλη, ή εγώ έχω καταλάβει λάθος και ελπίζω τσάμπα.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση να πω την αμαρτια ακομα δεν ξεκινησα την πρωτη μου σχολη και σκεφτομαι τι αλλες ειδικοτητες μου αρεσουνΑν μπεις στο δημόσιο ξέρω ότι σου αναγνωρίζουν το 2ο πτυχίο και σου δίνουν κάποια μόρια συν ότι παίρνεις και 40-50 ευρώ κάθε μήνα παραπάνω λόγω 2ου πτυχίου(κι ας είναι άσχετο με τη δουλειά)
Στον ιδιωτικό τομέα όμως νομίζω πως το 2ο πτυχίο θα είναι χρήσιμο μόνο αν έχει σχέση με το 1ο πτυχίο και αυτό όχι πάντα όμως.Για παράδειγμα τελειώνεις πληροφορική και μετά για 2ο πτυχίο επιλέγεις οικονομικά.
menia athens
Νεοφερμένος
περυσι ομως δεν ειχα δωσει κανενα μαθημα ξενης γλωσσας.
πρεπει να ξαναδωσω πανελληνιες και μαζι γαλλικα ή μπορω να χρησιμοποιησω το 10% και να παω να δωσω μονο γαλλικα?
αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει
Chris1993
Περιβόητο μέλος
menia athens
Νεοφερμένος
pinkheart
Νεοφερμένος
1.αν τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι ΚΑΘΑΡΑ παπαγαλία, είναι σχετικά εύκολο να περάσει κάποιος; (προσωπικά ενδιαφέρομαι για κτηνιατρική ΑΠΘ)
2. Τα συγγράματα σε κάθε εξάμηνο πρέπει να τα αγοράζω, αν μπω στη σχολή;
Dr. No
Δραστήριο μέλος
pinkheart
Νεοφερμένος
despi01
Νεοφερμένος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
partblah1990
Νεοφερμένος
Τελειώσα φέτος με πολύ προσπάθεια τη σχολή Μαθηματικού του ΑΠΘ (χρωστούσα κάτι μαθήματα από τα πρώτα εξάμηνα) και σε έναν μήνα τελειώνω και με το φανταριλίκι (τα μαθήματα τα έδινα από μέσα, παίρνοντας φοιτητική άδεια).
Το πρόβλημα μου είναι το πως μπορώ να συνεχίσω με τις σπουδές μου ; Σκεφτόμουνα να πάω για μεταπτυχιακό αλλά από την άλλη δεν έχω όρεξη να συνεχίζω να διαβάζω "θεωρητικά μαθήματα" που στην τελική να μην μου χρειαστούν και πουθενά.
Έτσι θα ήθελα να πάω σε κάποια άλλη σχολή δίνοντας κατατακτήριες εξετάσεις (ίσως καλύτερα σε κάποιο ΑΤΕΙ) .
Θα ήθελα τι γνώμη σας για ποια σχολή να επιλέξω ώστε να μπορώ να συνδυάσω ταυτόχρονα ό,τι γνώσεις αποκόμισα από το Μαθηματικό ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 418 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- K Mpou
- Catblack
- EllieKal
- Paladin
- Hased Babis
- Xionano
- jaygo
- turing_99
- Steliosgkougkou
- chjan
- shuuu
- pgn
- XRY
- natalix
- Ryuzaki
- AggelikiGr
- Αντωνία
- Αναστασία197
- Joji
- Bagkira
- SKG
- Msp1
- Nala
- constansn
- gegeorgiou90
- Alexecon1991
- jYanniss
- panaman
- MrDna
- BatGuin
- marry.pp
- Drglitterstar
- sakplat
- peter347
- Corfu kitty
- feni
- greekgohan
- nicole1982
- VouDou
- fockos
- bibliofagos
- katerinavld
- Robert_6
- sophiex97
- Leo komm
- kate45
- Scandal
- Sofia Topali
- V@Per
- buffon85
- panos007
- Farmakopoios
- nearos
- phleidhs
- Miaaaa
- gzois
- mairi24
- Kolokythiatoumpana
- Τρελας123
- Viktor
- math2arch
- Alessandra Eliza
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- dmav
- kiyoshi
- Christr22
- estrela
- pinkheart
- Κλημεντίνη
- Φινεύς
- eukleidhs1821
- Than003
- Kate1914
- Μήτσος10
- Μαρια39
- Maynard
- blissele
- allall1
- spinalgr1990
- suaimhneas
- astro11
- Victwras777
- g59
- Ark00
- arpol03
- Χρήστος2006
- Μιχαήλ
- stam23
- MarcoReus
- arc
- daskala91
- sunflower.vol2
- stee
- krystalli
- Μαρία 1975
- spring day
- F1L1PAS
- JoannaD
- mcrn44
- annetaki
- Mammy Nun
- Chry
- soap
- featherfuck
- SoyN
- Steve9393
- ToniaSyn
- Seneka21
- Ioanna98
- GeorgK
- Chrysa1
- RGX
- P.Dam.
- ΔήμητραΘ
- !oanna95
- Hola
- poppy96
- roud
- Billas
- Arvacon
- xr.gini
- Miranda32
- J.Cameron
- Meow
- Constant21
- EleniStella
- sophiaa
- Manto978
- KaterinaL
- Imperator
- Specon
- Eleni93!
- antonis97
- Ελευθερία Μ
- Giii
- Gus Roger10
- Πα.Κ
- Schlimazel
- shadow
- Vas199
- panagiotis23
- Pharmacist01
- QWERTY23
- hlias2000
- korlef
- xakounaamatata
- Ksenia. Ksenia77
- Wonderkid
- Panagiotis849
- Appolon
- reezaki
- EvgheniosOnofrei
- Annou1
- ansent123
- anastasia papa
- Παναγιώτης_Σ
- Sfe
- Ninoula
- TheRottingPoet
- Nikoleta_Giann
- desp1naa
- Markos
- ell03
- panspil
- NickIsHere
- Freddys
- Ismhnhpapa
- fanis alexiou
- Τρογκμπα
- ANASTASIA03
- Dimitris9
- Xristosdimitra
- tatik98
- Soleil
- goingtothestore
- Marifei
- Paul33.gr
- Johnman97
- Biologylover
- Gogos13
- Teorer
- sasou
- Αριάνα123
- Sense
- Nia Skg
- maria20
- chester20080
- Christina947
- maria!!!
- Ada ada
- Evapapa_
- ggl
- FaidraEuler
- Eri0611
- theonewhoknocks
- pacheiko
- eytyxia
- Jocaste
- Georgekk
- SlimShady
- clevercat
- Eua5
- TonyMontanaEse
- Dreamer_SW
- milianis
- anastasis06
- BioChemical
- KingOfPop
- Xristinaqui
- Cortes
- johnsala
- Παράνοια
- santa_eye
- Nefeloula
- M203m
- lnesb
- chochoru
- Alexandros36k
- adonman
- calliope
- stefan
- hirasawayui
- Athens2002
- το κοριτσι του μαη
- don_vito
- Memetchi
- Jimmy20
- Ria99
- M@gi@
- Dunedain10
- efi25
- Tommy_civil
- Doctorblue
- lovetoteach
- Dimitris2001
- ninaki97
- emy1
- Nansy karamanou
- imyrcarn
- St11
- nucomer
- Αλκης Κ.
- jj!
- eri548
- Pepega'
- Kor1977
- Dunedain
- Nasiak
- VforVendetta
- ΑφροδίτηΧ
- MaryLou
- Μανοςπετρ
- Ρέινα
- MIkeTr123
- Stelios725
- Μαρία Λι
- dragonite
- Alexia1
- luisnazariodelima
- Asteriosk
- uni77
- fretoe
- Bgpanos
- angelikitaraxia
- Kathe26
- Marianna35
- Xristinakisaga
- iwannakokk
- JungLawyer
- math4395
- Αλεξια
- KyriC
- Mako777
- neo_melos
- kasper21
- vivigrk
- Revekka
- gwgw_5
- Βλα
- Viedo
- abbyrob
- future.nurse.29
- Paul77
- george7cr7
- Σταβι
- CuHg
- Panagiotis09
- foteiniandr
- Stella30
- DENVER
- jimis2001
- Rene2004
- louminis
- Barka
- Vkvkvk
- giannhs2001
- Vasilis2000kak
- MarilynSt
- Ggpg
- Έμμα
- psaaakiii
- Superhuman
- Fanoual
- CELTICS FAN
- Belle26
- Giorno
- Nina42
- Dimis_96
- kkko
- ChristosV21
- GiorgosAsi
- fmarulezkd
- Ireneeneri
- cel123
- Slytherin
- Μάρκος Βασίλης
- Mukumbura
- Valter
- Nat Dor
- Μαρία234
- Rita
- kostas83
- Kostakis45
- Tina02
- Thanos_D
- Unseen skygge
- kristinbacktoschool
- Steffie88
- Yiorgosk
- EiriniS20
- aggelosst9
- olgakiks
- fay-19
- Elama On Peli
- Johnnnn
- barkos
- Alma Libre
- Ιωάννα2
- Libertus
- Vasilis25
- Ροβερτα
- hecktors
- βββ
- FearTheSea
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.