pinkheart
Νεοφερμένος
Εντωμεταξυ Αngelic_soulπολυ ενδιαφεροντα αυτα που ειπες αλλα ποιος ο λογος να τελειωσω χημικο και μετα να παω εξω για κτηνιατρικη; Αμα ειναι κατευθειαν εξω θα πηγαινα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Αν υπάρχουν τα χρήματα, φύγεΑμα ειναι κατευθειαν εξω θα πηγαινα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pinkheart
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ξερεις τι, με πιανει και το γαμωτο. Δεν εδωσα 2 φορες για να παρω τιποτα.. Μου εχουν διαλυσει την ψυχολογια. Ειδα και εσυ ξαναδινες φετος. Που στοχευεις;
Φιλολογία θέλω εγώ.
Κι ο αδερφός μου έδωσε 2 φορές, και τελικά έφυγε έξω. Δεν έχει σημασία, αν υπάρχουν τα χρήματα φύγε έξω
angelic_soul
Νεοφερμένος
Cha0s δεν με πιεζει κανενας συγγενης για το τι θα δηλωσω και συμφωνω σε αυτο που λες χημικο για εμενα ειναι πολυ καλυτερα.. Επισης οσον αφορα το ζωικης παραγωγης δεν το δηλωνω επισης γιατι δεν θελω να ασχοληθω με παραγωγικα ζωα αλλα συντροφιας, οχι ομως το οτι αν μου εφερναν ενα παραγωγικο δεν θα το βοηθουσα.. Επισης Cha0s δεν προκειται να ξενερωσω με την κτηνιατρικη.. Το εχω ψαξει πολυ το αντικειμενο, εχω διαβασει αρθρα για ασθενειες, φαρμακα κτλ και μου αρεσει εδω και καποια χρονια.. Απλα αυτη τη στιγμη βρισκομαι σε αδιεξοδο.
Εντωμεταξυ Αngelic_soulπολυ ενδιαφεροντα αυτα που ειπες αλλα ποιος ο λογος να τελειωσω χημικο και μετα να παω εξω για κτηνιατρικη; Αμα ειναι κατευθειαν εξω θα πηγαινα..
Έξω η κτηνιατρική είναι 6 χρόνια τουλάχιστον και αν τυχόν χάσεις μάθημα άστα να πανε χάνεις το έτος... εκτός από Ρουμανία και αναλόγως το μάθημα...
cha0s
Περιβόητο μέλος
Έξω η κτηνιατρική είναι 6 χρόνια τουλάχιστον και αν τυχόν χάσεις μάθημα άστα να πανε χάνεις το έτος... εκτός από Ρουμανία και αναλόγως το μάθημα...
Η μεγαλύτερη βλακεία που άκουσα ποτέ! Παντού αν χάσεις μάθημα το ξαναδίνεις! Είτε είσαι Ρουμανία, είτε Αγγλία, είτε Γαλλία, είτε ΗΠΑ είτε Βουλγαρια.
pinkheart
Νεοφερμένος
angelic_soul
Νεοφερμένος
pinkheart
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
'Αλλο δίνω μάθημα πάλι γιατί δεν το πέρασα και άλλο επαναλαμβάνω το 3ο έτος για ένα και μόνο μάθημα... και τρώω ένα χρόνο για να δώσω στην εξεταστική ένα μάθημα... Ξύπνα Ελληνικά γράφω...
Έξω η κτηνιατρική είναι 6 χρόνια τουλάχιστον και αν τυχόν χάσεις μάθημα άστα να πανε χάνεις το έτος
ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΧΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ, ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΤΟΣ.
Αυτό δεν είπες; Θα με τρελάνεις;
Το ξεπέρασε τι να κάνει; Τουλάχιστον έγραψε καλύτερα απ' την πρώτη φορά οπότε κι αυτό θεωρείται επιτυχία.Φιλολογια Cha0s; Αα εσυ εισαι θεωρητικος Στο ευχομαι να περασεις! Και ο αδερφος σου το ξεπερασε τη δευτερη φορα; Εγω το εχω παρει κατακαρδα..
Εφυγε έξω όμως και τώρα είναι κομπλέ
Itach1
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι καλό και κακό.
Καλό επειδή σ'αρέσει πολύ να ασχοληθείς με αυτή την επιστήμη αλλά ταυτόχρονα κακό επειδή αυτή σου η εμμονή θα σε κυνηγά για όλη σου την ζωή αν δεν πραγματιποιήσεις το όνειρο σου και αυτό οδηγεί σε απερίσκεπτες ενέργειες μερικές φορές.
Αν υπάρχει η δυνατότηα να φύγεις για εξωτερικό κάντο χωρίς δεύτερη σκέψη αλλιώς είμαι της άποψης να δώσεις 3η φορά όπου πιστεύω θα περάσεις σίγουρα!!
Εδώ ένας γνωστός μου έδωσε 2 χρονιές και πέρασε κτηνιατρική, μπορεί να διάβαζε και τις 2 φορές από 15 ώρες την ημέρα αλλά ήταν ΧΑΖΟΣ. Μετά απ'αυτό πιστεύω ότι όλοι μπορούν να περάσουν εκεί που θέλουν αρκεί να έχουν θέσει τον στόχο που εσύ το έχεις κάνει και να φτιάξουν ένα σωστό πρόγραμμα.
Τώρα να μπεις χημικό, να το τελειώσεις σε 4+ χρόνια επειδή στα 4 ξέχνα το, και να σε τρώει κάθε μέρα αν θα δώσεις κατατακτήριες είναι μαρτύριο για μένα.
angelic_soul
Νεοφερμένος
pinkheart
Νεοφερμένος
El_Greko
Νεοφερμένος
angelic_soul εχεις PM.Η αλλιως μπες στο chat του ischool!Ναι αυτό έγραψα και σου λέω πως αν για παράδειγμα κάποιος κοπεί στο 1ο έτος στην ιστολογία στη Ρουμανία θα πάει στο 2ο έτος και απλά θα χρωστάει ένα μάθημα. Στη Τσεχία θα ξανακάνει το 1ο έτος παρακολουθώντας μόνο το μάθημα που δεν πέρασε. Δεν είναι το ίδιο λοιπόν.
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
για ιατρικη με τις κατατακτηριες ξερει κανεις τι παιζει? απο μοριακη βιολογια μπορει καποιος να δωσει για να μπει?
Ναι και ναι είσαι β λυκείου μην ψάχνεις τώρα για κατατακτηριες
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
τελειωσα φετος ... εχω ξεχασει να αλλαξω ρε φιλε το προφιλ :Ρ
ε τοτε καλα κανείς και το ψάχνεις
Πας μόριακη βιολογια και μετα δίνεις εξετασεις Αλεξανδρούπολη δεν ακούγεται και άσχημο απλα να ξέρεις ότι δε θα δικαιούσαι ούτε βιβλια στη ιατρικη ούτε πάσο
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
δεν έχω χρόνο να το αναλύσω, αν θες μεσω πμ ναιγια ιατρικη με τις κατατακτηριες ξερει κανεις τι παιζει? απο μοριακη βιολογια μπορει καποιος να δωσει για να μπει?
αλλά από όσα άκουγα πριν μπω στην σχολή και όσο είμαι εδώ μέσα...
καλύτερα να δηλώσεις βιοχημεία παρά την μοριακή...
όμως όπως έγραψα στο θέμα της βιοχημείας..ξανασκέψου να δώσεις παρά να σπαταλήσεις 4 χρόνια για κάτι που δεν θα σου αρέσει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 418 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- K Mpou
- Catblack
- EllieKal
- Paladin
- Hased Babis
- Xionano
- jaygo
- turing_99
- Steliosgkougkou
- chjan
- shuuu
- pgn
- XRY
- natalix
- Ryuzaki
- AggelikiGr
- Αντωνία
- Αναστασία197
- Joji
- Bagkira
- SKG
- Msp1
- Nala
- constansn
- gegeorgiou90
- Alexecon1991
- jYanniss
- panaman
- MrDna
- BatGuin
- marry.pp
- Drglitterstar
- sakplat
- peter347
- Corfu kitty
- feni
- greekgohan
- nicole1982
- VouDou
- fockos
- bibliofagos
- katerinavld
- Robert_6
- sophiex97
- Leo komm
- kate45
- Scandal
- Sofia Topali
- V@Per
- buffon85
- panos007
- Farmakopoios
- nearos
- phleidhs
- Miaaaa
- gzois
- mairi24
- Kolokythiatoumpana
- Τρελας123
- Viktor
- math2arch
- Alessandra Eliza
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- dmav
- kiyoshi
- Christr22
- estrela
- pinkheart
- Κλημεντίνη
- Φινεύς
- eukleidhs1821
- Than003
- Kate1914
- Μήτσος10
- Μαρια39
- Maynard
- blissele
- allall1
- spinalgr1990
- suaimhneas
- astro11
- Victwras777
- g59
- Ark00
- arpol03
- Χρήστος2006
- Μιχαήλ
- stam23
- MarcoReus
- arc
- daskala91
- sunflower.vol2
- stee
- krystalli
- Μαρία 1975
- spring day
- F1L1PAS
- JoannaD
- mcrn44
- annetaki
- Mammy Nun
- Chry
- soap
- featherfuck
- SoyN
- Steve9393
- ToniaSyn
- Seneka21
- Ioanna98
- GeorgK
- Chrysa1
- RGX
- P.Dam.
- ΔήμητραΘ
- !oanna95
- Hola
- poppy96
- roud
- Billas
- Arvacon
- xr.gini
- Miranda32
- J.Cameron
- Meow
- Constant21
- EleniStella
- sophiaa
- Manto978
- KaterinaL
- Imperator
- Specon
- Eleni93!
- antonis97
- Ελευθερία Μ
- Giii
- Gus Roger10
- Πα.Κ
- Schlimazel
- shadow
- Vas199
- panagiotis23
- Pharmacist01
- QWERTY23
- hlias2000
- korlef
- xakounaamatata
- Ksenia. Ksenia77
- Wonderkid
- Panagiotis849
- Appolon
- reezaki
- EvgheniosOnofrei
- Annou1
- ansent123
- anastasia papa
- Παναγιώτης_Σ
- Sfe
- Ninoula
- TheRottingPoet
- Nikoleta_Giann
- desp1naa
- Markos
- ell03
- panspil
- NickIsHere
- Freddys
- Ismhnhpapa
- fanis alexiou
- Τρογκμπα
- ANASTASIA03
- Dimitris9
- Xristosdimitra
- tatik98
- Soleil
- goingtothestore
- Marifei
- Paul33.gr
- Johnman97
- Biologylover
- Gogos13
- Teorer
- sasou
- Αριάνα123
- Sense
- Nia Skg
- maria20
- chester20080
- Christina947
- maria!!!
- Ada ada
- Evapapa_
- ggl
- FaidraEuler
- Eri0611
- theonewhoknocks
- pacheiko
- eytyxia
- Jocaste
- Georgekk
- SlimShady
- clevercat
- Eua5
- TonyMontanaEse
- Dreamer_SW
- milianis
- anastasis06
- BioChemical
- KingOfPop
- Xristinaqui
- Cortes
- johnsala
- Παράνοια
- santa_eye
- Nefeloula
- M203m
- lnesb
- chochoru
- Alexandros36k
- adonman
- calliope
- stefan
- hirasawayui
- Athens2002
- το κοριτσι του μαη
- don_vito
- Memetchi
- Jimmy20
- Ria99
- M@gi@
- Dunedain10
- efi25
- Tommy_civil
- Doctorblue
- lovetoteach
- Dimitris2001
- ninaki97
- emy1
- Nansy karamanou
- imyrcarn
- St11
- nucomer
- Αλκης Κ.
- jj!
- eri548
- Pepega'
- Kor1977
- Dunedain
- Nasiak
- VforVendetta
- ΑφροδίτηΧ
- MaryLou
- Μανοςπετρ
- Ρέινα
- MIkeTr123
- Stelios725
- Μαρία Λι
- dragonite
- Alexia1
- luisnazariodelima
- Asteriosk
- uni77
- fretoe
- Bgpanos
- angelikitaraxia
- Kathe26
- Marianna35
- Xristinakisaga
- iwannakokk
- JungLawyer
- math4395
- Αλεξια
- KyriC
- Mako777
- neo_melos
- kasper21
- vivigrk
- Revekka
- gwgw_5
- Βλα
- Viedo
- abbyrob
- future.nurse.29
- Paul77
- george7cr7
- Σταβι
- CuHg
- Panagiotis09
- foteiniandr
- Stella30
- DENVER
- jimis2001
- Rene2004
- louminis
- Barka
- Vkvkvk
- giannhs2001
- Vasilis2000kak
- MarilynSt
- Ggpg
- Έμμα
- psaaakiii
- Superhuman
- Fanoual
- CELTICS FAN
- Belle26
- Giorno
- Nina42
- Dimis_96
- kkko
- ChristosV21
- GiorgosAsi
- fmarulezkd
- Ireneeneri
- cel123
- Slytherin
- Μάρκος Βασίλης
- Mukumbura
- Valter
- Nat Dor
- Μαρία234
- Rita
- kostas83
- Kostakis45
- Tina02
- Thanos_D
- Unseen skygge
- kristinbacktoschool
- Steffie88
- Yiorgosk
- EiriniS20
- aggelosst9
- olgakiks
- fay-19
- Elama On Peli
- Johnnnn
- barkos
- Alma Libre
- Ιωάννα2
- Libertus
- Vasilis25
- Ροβερτα
- hecktors
- βββ
- FearTheSea
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.