
11-02-13

18:28
Γεια σας!
Είμαι δευτεροετής προπτυχιακή φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο. Σκέφτομαι μόλις πάρω το πτυχίο να κάνω κατατακτήριες για δημοτικής εκπαίδευσης είτε στο Ρέθυμνο πάλι είτε στην Αθήνα.
Έχω δύο ερωτήσεις που δεν μπορώ να βρω απάντηση πουθενά.
1) Ξέρετε αν λόγω του ότι έχουμε αρκετά κοινά μαθήματα με το δημοτικής ( ως τώρα είχαμε 2 υποχρεωτικά και έχουμε και άλλα επιλογής), μπαίνουμε κατευθείαν στο 2ο έτος σπουδών;
2) Παίζει ρόλο ο βαθμός του πτυχίου για να μπεις ή μόνο το πόσο θα γράψεις στα μαθήματα για τις κατατακτήριες;
Ευχαριστώ!![]()
1)Γι' αυτό μπες στα προγράμματα των 2 σχολών και σύγκρινέ τα. Σίγουρα θα έχετε πάρα πολλά κοινά(ειδικά στο Ρέθυμνο που είσαι τώρα), γι' αυτό κατα 99% θα μπεις στο 2ο έτος.
2) Σε άλλες σχολές μπαίνεις με βαθμό πτυχίου. Οποιος έχει το μεγαλύτερο μπαίνει. Σε άλλες σχολές δίνεις εξετάσει και μετράει ο βαθμός των εξετάσεων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.