Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΟΣ: μπορει καποιος να με διαφωτησει γιατι δεν εχω ιδεα;;;;;ενδιαφερομαι για εισαγωγη σε τμημα ψυχολογιας με κατατακτηριες.υπαρχουν συκεκριμενες σχολες τις οποιες πρεπει να εχεις τελειωσει για να δωσεις κατατακτηριες σε ψυχολογια ή δεν παιζει ρολο αυτο;;;;;
οποιαδηποτε σχολη τριτοβαθμιας αν εχεις τελειωσει μπορεις να δωσεις μια χαρα..δεν υπαρχει καποιος περιορισμός..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστωοποιαδηποτε σχολη τριτοβαθμιας αν εχεις τελειωσει μπορεις να δωσεις μια χαρα..δεν υπαρχει καποιος περιορισμός..
κετελνη
Νεοφερμένος
Hector de Lotos
Νεοφερμένος
Πριν λίγες μέρες αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό της Πάτρας. Ενδιαφέρομαι πολύ για δεύτερο πτυχίο Ψυχολογίας καθώς και αργότερα για ένα εξειδικευμένο μάστερ. Διάβασα παραπάνω ότι το τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ έχει μια ροπή προς την παιδοψυχολογία κάτι που συνάδει με το πρώτο πτυχίο μου. Τα εξεταζόμενα μαθήματα (και κάποια από τα συγγράμματα) τα είχαμε διδαχθεί στην σχολή. Θεωρείτε ακατόρθωτη την εισαγωγή κάποιου στο τμήμα μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων, ο οποίος θα διαβάζει μόνος του (όπως και στις Πανελλήνιες);
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα κι από εμένα.
Πριν λίγες μέρες αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό της Πάτρας. Ενδιαφέρομαι πολύ για δεύτερο πτυχίο Ψυχολογίας καθώς και αργότερα για ένα εξειδικευμένο μάστερ. Διάβασα παραπάνω ότι το τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ έχει μια ροπή προς την παιδοψυχολογία κάτι που συνάδει με το πρώτο πτυχίο μου. Τα εξεταζόμενα μαθήματα (και κάποια από τα συγγράμματα) τα είχαμε διδαχθεί στην σχολή. Θεωρείτε ακατόρθωτη την εισαγωγή κάποιου στο τμήμα μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων, ο οποίος θα διαβάζει μόνος του (όπως και στις Πανελλήνιες);
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι ακατόρθωτη η επιτυχία στις κατατακτήριες εξετάσεις με προσωπικό διάβασμα. Αν κάνεις μια οργανωμένη προσπάθεια και ξεκινήσεις από νωρίς την προετοιμασία, τότε είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες εισαγωγής στο τμήμα της αρεσκείας σου.
Σου μιλάω από προσωπική πείρα, καθώς αποφοίτησα κι εγώ από το παιδαγωγικό του ΔΠΘ και μπήκα με κατατακτήριες εξετάσεις στο Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής του Βόλου, χωρίς να σκάσω τα λεφτά μου σε κάποιο φροντιστήριο.
Hector de Lotos
Νεοφερμένος
Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είναι ακατόρθωτη η επιτυχία στις κατατακτήριες εξετάσεις με προσωπικό διάβασμα. Αν κάνεις μια οργανωμένη προσπάθεια και ξεκινήσεις από νωρίς την προετοιμασία, τότε είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες εισαγωγής στο τμήμα της αρεσκείας σου.
Σου μιλάω από προσωπική πείρα, καθώς αποφοίτησα κι εγώ από το παιδαγωγικό του ΔΠΘ και μπήκα με κατατακτήριες εξετάσεις στο Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής του Βόλου, χωρίς να σκάσω τα λεφτά μου σε κάποιο φροντιστήριο.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου! Σκέφτομαι να ξεκινήσω τώρα διάβασμα για τις εξετάσεις του Δεκεμβρίου... Είναι λίγο αργά αλλά για να πάρω μια εικόνα. Είναι και ο στρατός στη μέση! Εσύ επέλεξες να δώσεις αμέσως κατατακτήριες ή ολοκλήρωσες τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις πρώτα;
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου! Σκέφτομαι να ξεκινήσω τώρα διάβασμα για τις εξετάσεις του Δεκεμβρίου... Είναι λίγο αργά αλλά για να πάρω μια εικόνα. Είναι και ο στρατός στη μέση! Εσύ επέλεξες να δώσεις αμέσως κατατακτήριες ή ολοκλήρωσες τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις πρώτα;
Δεν είναι καθόλου αργά!! Αν έχεις βρει τα βιβλία και ξεκινήσεις να διαβάζεις 3 με 4 ώρες την ημέρα, δε θα έχεις θέμα πιστεύω.
Εγώ έδωσα εξετάσεις ενώ ήμουν ακόμα φαντάρος. Για την ακρίβεια διάβαζα κυρίως στο στρατόπεδο.
Hector de Lotos
Νεοφερμένος
Δεν είναι καθόλου αργά!! Αν έχεις βρει τα βιβλία και ξεκινήσεις να διαβάζεις 3 με 4 ώρες την ημέρα, δε θα έχεις θέμα πιστεύω.
Εγώ έδωσα εξετάσεις ενώ ήμουν ακόμα φαντάρος. Για την ακρίβεια διάβαζα κυρίως στο στρατόπεδο.
Να είσαι καλά! Σε ευχαριστώ και πάλι για το κουράγιο. Καλή συνέχεια
Μαριλένα1997
Νεοφερμένος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
μαρια δρ.24
Νεοφερμένος
γνωριζετε μηπως πως μπορω να προμηθευτω τα βιβλια ή καποιο site των φοιτητων οπου μπορω να απευθηνθω?
Guest 699855
Επισκέπτης
γεια σας παιδια..αποφασησα φετος να δωσω κατατακτηριες στο τμημα αγγλικης φιλολογιας στη θεσσαλονικη.
γνωριζετε μηπως πως μπορω να προμηθευτω τα βιβλια ή καποιο site των φοιτητων οπου μπορω να απευθηνθω?
Δες παραπάνω την ανάρτησή μου με αριθμό 967.΄Ισως να μπορέσεις να βρεις κάποια άκρη και από εδώ https://el-gr.facebook.com/Aristoteleio
ενδιαφέρομαι να δώσω κατατακτήριες στο οικονομικό του ΟΠΑ ή του ΠΑΠΕΙ.
Υπάρχει κανείς που να έχει βιώσει αυτή την εμπειρία; Θα ήθελα πολύ να ακούσω σχόλια κι εντυπώσεις
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν τελειώσω τη σχολή που ξεκίνησα φέτος, θα δώσω κατατακτήριες στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων του Πειραία, γιατί θεωρώ ότι ένα οικονομικό τμήμα θα μου είναι πιο χρήσιμο από το τμήμα κοινωνιολογίας. Και τα δύο εξάλλου μου αρέσουν σχεδόν το ίδιο.
Βρε Τεσα, πραγματικά μπράβο σου!Φαίνεται πως αγαπάς πραγματικά την γνώση!
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρετε αν γινεται να δωσεις κατατακτηριες απο το 2ο ετος του πρωτου κυκλου σπουδών χωρις να παρεις πτυχιο
Αν ειναι τετραετους φοιτησης και ανω η πρωτη σχολη, οχι σε καμια περιπτωση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 428 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- shuuu
- tomftw
- ict
- antonis97
- Scandal
- gegeorgiou90
- Ssandy
- lain
- Nosokomos
- p.theofanis
- argiri p
- Hased Babis
- Annaaaaaa
- nikolname
- gikyluck
- chester20080
- K Mpou
- Catblack
- EllieKal
- Paladin
- Xionano
- jaygo
- turing_99
- Steliosgkougkou
- chjan
- pgn
- XRY
- natalix
- Ryuzaki
- AggelikiGr
- Αντωνία
- Αναστασία197
- Joji
- Bagkira
- SKG
- Msp1
- Nala
- constansn
- Alexecon1991
- jYanniss
- panaman
- MrDna
- BatGuin
- marry.pp
- Drglitterstar
- sakplat
- peter347
- Corfu kitty
- feni
- greekgohan
- nicole1982
- VouDou
- fockos
- bibliofagos
- katerinavld
- Robert_6
- sophiex97
- Leo komm
- kate45
- Sofia Topali
- V@Per
- buffon85
- panos007
- Farmakopoios
- phleidhs
- Miaaaa
- gzois
- mairi24
- Kolokythiatoumpana
- Τρελας123
- Viktor
- math2arch
- Alessandra Eliza
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- dmav
- kiyoshi
- Christr22
- estrela
- pinkheart
- Κλημεντίνη
- Φινεύς
- eukleidhs1821
- Than003
- Kate1914
- Μήτσος10
- Μαρια39
- Maynard
- blissele
- allall1
- spinalgr1990
- suaimhneas
- astro11
- Victwras777
- g59
- Ark00
- arpol03
- Χρήστος2006
- Μιχαήλ
- stam23
- MarcoReus
- arc
- daskala91
- sunflower.vol2
- stee
- krystalli
- Μαρία 1975
- spring day
- F1L1PAS
- JoannaD
- mcrn44
- annetaki
- Mammy Nun
- Chry
- soap
- featherfuck
- SoyN
- Steve9393
- ToniaSyn
- Seneka21
- Ioanna98
- GeorgK
- Chrysa1
- RGX
- P.Dam.
- ΔήμητραΘ
- !oanna95
- Hola
- poppy96
- roud
- Billas
- Arvacon
- xr.gini
- Miranda32
- J.Cameron
- Meow
- Constant21
- EleniStella
- sophiaa
- Manto978
- KaterinaL
- Imperator
- Specon
- Eleni93!
- Ελευθερία Μ
- Giii
- Gus Roger10
- Πα.Κ
- Schlimazel
- shadow
- Vas199
- panagiotis23
- Pharmacist01
- QWERTY23
- hlias2000
- korlef
- xakounaamatata
- Ksenia. Ksenia77
- Wonderkid
- Panagiotis849
- Appolon
- reezaki
- EvgheniosOnofrei
- Annou1
- ansent123
- anastasia papa
- Παναγιώτης_Σ
- Sfe
- Ninoula
- TheRottingPoet
- Nikoleta_Giann
- desp1naa
- Markos
- ell03
- panspil
- NickIsHere
- Freddys
- Ismhnhpapa
- fanis alexiou
- Τρογκμπα
- ANASTASIA03
- Dimitris9
- Xristosdimitra
- tatik98
- Soleil
- goingtothestore
- Marifei
- Paul33.gr
- Johnman97
- Biologylover
- Gogos13
- Teorer
- sasou
- Αριάνα123
- Sense
- Nia Skg
- maria20
- Christina947
- maria!!!
- Ada ada
- Evapapa_
- ggl
- FaidraEuler
- Eri0611
- theonewhoknocks
- pacheiko
- eytyxia
- Jocaste
- Georgekk
- SlimShady
- clevercat
- Eua5
- TonyMontanaEse
- Dreamer_SW
- milianis
- anastasis06
- BioChemical
- KingOfPop
- Xristinaqui
- Cortes
- johnsala
- Παράνοια
- santa_eye
- Nefeloula
- M203m
- lnesb
- chochoru
- Alexandros36k
- adonman
- calliope
- stefan
- hirasawayui
- Athens2002
- το κοριτσι του μαη
- don_vito
- Memetchi
- Jimmy20
- Ria99
- M@gi@
- Dunedain10
- efi25
- Tommy_civil
- Doctorblue
- lovetoteach
- Dimitris2001
- ninaki97
- emy1
- Nansy karamanou
- imyrcarn
- St11
- nucomer
- Αλκης Κ.
- jj!
- eri548
- Pepega'
- Kor1977
- Dunedain
- Nasiak
- VforVendetta
- ΑφροδίτηΧ
- MaryLou
- Μανοςπετρ
- Ρέινα
- MIkeTr123
- Stelios725
- Μαρία Λι
- dragonite
- Alexia1
- luisnazariodelima
- Asteriosk
- uni77
- fretoe
- Bgpanos
- angelikitaraxia
- Kathe26
- Marianna35
- Xristinakisaga
- iwannakokk
- JungLawyer
- math4395
- Αλεξια
- KyriC
- Mako777
- neo_melos
- kasper21
- vivigrk
- Revekka
- gwgw_5
- Βλα
- Viedo
- abbyrob
- future.nurse.29
- Paul77
- george7cr7
- Σταβι
- CuHg
- Panagiotis09
- foteiniandr
- Stella30
- DENVER
- jimis2001
- Rene2004
- louminis
- Barka
- Vkvkvk
- giannhs2001
- Vasilis2000kak
- MarilynSt
- Ggpg
- Έμμα
- psaaakiii
- Superhuman
- Fanoual
- CELTICS FAN
- Belle26
- Giorno
- Nina42
- Dimis_96
- kkko
- ChristosV21
- GiorgosAsi
- fmarulezkd
- Ireneeneri
- cel123
- Slytherin
- Μάρκος Βασίλης
- Mukumbura
- Valter
- Nat Dor
- Μαρία234
- Rita
- kostas83
- Kostakis45
- Tina02
- Thanos_D
- Unseen skygge
- kristinbacktoschool
- Steffie88
- Yiorgosk
- EiriniS20
- aggelosst9
- olgakiks
- fay-19
- Elama On Peli
- Johnnnn
- barkos
- Alma Libre
- Ιωάννα2
- Libertus
- Vasilis25
- Ροβερτα
- hecktors
- βββ
- FearTheSea
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.