bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι θέσεις είναι περιορισμένες αλλά αυτό πάει ανάλογα με την σχολή και την πόλη ... δεν είναι εύκολο να μπεις αλλά κατά την γνωμη μου αξίζει να προσπαθήσει κάποιος (τζάμπα είναι)
Για ιατρική έδωσα δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα
Το πρόβλημα με τα ΑΕΙ είναι στην δική μου περίπτωση ότι πρέπει να ανταγωνιστεις πτυχιούχους χημικούς και βιολόγους στο μάθημα τους (εγώ νοσηλευτική τέλειωσα εκ των πραγμάτων βρίσκομαι ένα βήμα πίσω από ότι οι άλλοι αν και η σχολή πιστεύω μου έδωσε αρκετά εφόδια και την θεωρώ μια πολύ καλή σχολή αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα).
Στοχεύω στο γεγονός ότι κατά βάση οι Ελληνες μαθητές και φοιτητές δεν έχουν μάθει να διαβάζουν σωστά (τρώνε την έτοιμη τροφή των φροντιστηρίων οι μαθητές και οι φοιτητές απλά κοιτούν να περάσουν μάθημα να πηγαίνουν στις πορείες και να λουφάρουν και εγώ έριξα πολύ διάβασμα για αυτό είμαι αρκετά αισιόδοξος χωρίς να είμαι ψώνιο (δε θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο). Ακόμα και για τις κατακτήριες μερικοί πάνε σε φροντιστήρια (γνώμη μου είναι ότι πετάνε τα χρήματα τους και μιλάμε για πολλά χρήματα (και για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ υπάρχουν φροντιστήρια).
Πιστεύω ότι στην Ελλάδα έχουμε δωρεάν παιδεία και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να το θέλει χωρίς να πληρώσει
... σε άλλες χώρες αυτό δε μπορεί να γίνεις
Ναι έχεις δίκιο..Σίγουρα αξίζει τον κόπο να δώσεις και να προσπαθήσεις..Καλή επιτυχία σου εύχομαι ή μάλλον καλά αποτελέσματα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dark_knight
Νεοφερμένος
Οι εγγεγραμμένοι φοιτητές τμήματος ή σχολής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που κατατάχτηκαν σε αυτό, δεν δικαιούνται δωρεάν συγγράμματα
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο; Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα αντικρουόμενους ισχυρισμούς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο; Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα αντικρουόμενους ισχυρισμούς.
Δεν ξέρω για τις άλλες σχολές στην δικιά μου τα παίρνω κανονικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wildBlackRose
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
(για Νομική Αθηνών)
Glix
Εκκολαπτόμενο μέλος
πχ απο το ΤΕΙ λογιστικης Καβαλας να παω στο ΠΑΜΑΚ λογιστικη και χρηματοοικονομικα?
ή αν αυτο γινεται με ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΜΑΚ να μπω στο 2ο ετος με καποια αιτηση?
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Glix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτες οι εξετασεις ειναι κατι σαν Πανελληνιες ή οχι?Μπορείς να τελειώσεις το ΤΕΙ και μετά να δώσεις κατατακτήριες εξετάσεις. Εννοείται πως πρέπει να έχεις πάρει πτυχίο από την πρώτη σχολή!
και τι πραγματα μπορει να σε ζηταει σε αυτες?Λογικα πανω στο θεμα που εχεις σπουδασει σωστα?
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Υπάρχουν όμως κάποιες σχολές οι οποίες πάιρνουν μόνο με βαθμό πτυχίου, δηλαδή πρέπει να έχεις βγάλει με καλό βαθμό το ΤΕΙ.
Επίσης αν η σχολή που έχεις τελειώσει είναι συναφής με τη σχολή που θα κάνεις κατατακτήριες, σου αναγνωρίζονται μαθήματα.
sayer
Νεοφερμένος
κατι σχετικο πανω σε αυτο το θεμα. Για να δωσει καποιος κατατακτηριες ειναι απαραίτητη μια σχετική αντιστοιχία μεταξύ του υπάρχοντος πτυχίου και του προσδοκούμενου?
πχ. από πολυτεχνική σχολή, σε νομική ή δημοσιογραφία, υπαρχει δυνατότητα? περαν της σίγουρης υπαρκτής δυσκολίας.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
marispa
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Είναι αδικία αλλά αυτό ισχύει.
dark_knight
Νεοφερμένος
εχω τελειώσει εμπορίας & διαφήμισης και σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για φιλοσοφική.
ο λόγος είναι οτι στη σχολή πέρασα απο λάθος επαγγελματικό προσανατολισμό που είχα απο το σχολείο μου με αποτέλεσμα να καταλάβω ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα (γενικά το εμπόριο) δεν με εκφράζει καθόλου σαν άτομο.. φέτος αποφάσισα να δώσω κατατακτηριες..
Σκέφτομαι να δώσω για το φπψ, με ενδιαφερει επίσης και το τμήμα των ΜΜΕ όπως και ιστορια της τέχνης στην καλών τεχνών...
Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι τι επαγγελματίας ακριβως βγαινεις απο το φπψ και αν η κατάρτηση που σου δίνεται απο αυτο το τμήμα επαρκεί για να δουλέψεις ως αρθρογράφος ή γενικα σαν δημοσιογράφος? Επίσης μπορεί καποιος αν θέλει να μου προτίνει σχολές, δεν εχω κατασταλαξει ακόμα.. σημειώνω οτι ειμαι κουμπούρας στα μαθηματικα
Ευχαριστώ πολύ
selc
Δραστήριο μέλος
όπάντως σ'ευχαριστώ πολυ !!!
$tel!0$
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ!!!
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 428 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- shuuu
- tomftw
- ict
- antonis97
- Scandal
- gegeorgiou90
- Ssandy
- lain
- Nosokomos
- p.theofanis
- argiri p
- Hased Babis
- Annaaaaaa
- nikolname
- gikyluck
- chester20080
- K Mpou
- Catblack
- EllieKal
- Paladin
- Xionano
- jaygo
- turing_99
- Steliosgkougkou
- chjan
- pgn
- XRY
- natalix
- Ryuzaki
- AggelikiGr
- Αντωνία
- Αναστασία197
- Joji
- Bagkira
- SKG
- Msp1
- Nala
- constansn
- Alexecon1991
- jYanniss
- panaman
- MrDna
- BatGuin
- marry.pp
- Drglitterstar
- sakplat
- peter347
- Corfu kitty
- feni
- greekgohan
- nicole1982
- VouDou
- fockos
- bibliofagos
- katerinavld
- Robert_6
- sophiex97
- Leo komm
- kate45
- Sofia Topali
- V@Per
- buffon85
- panos007
- Farmakopoios
- phleidhs
- Miaaaa
- gzois
- mairi24
- Kolokythiatoumpana
- Τρελας123
- Viktor
- math2arch
- Alessandra Eliza
- ένας τυχαίος
- tsiobieman
- dmav
- kiyoshi
- Christr22
- estrela
- pinkheart
- Κλημεντίνη
- Φινεύς
- eukleidhs1821
- Than003
- Kate1914
- Μήτσος10
- Μαρια39
- Maynard
- blissele
- allall1
- spinalgr1990
- suaimhneas
- astro11
- Victwras777
- g59
- Ark00
- arpol03
- Χρήστος2006
- Μιχαήλ
- stam23
- MarcoReus
- arc
- daskala91
- sunflower.vol2
- stee
- krystalli
- Μαρία 1975
- spring day
- F1L1PAS
- JoannaD
- mcrn44
- annetaki
- Mammy Nun
- Chry
- soap
- featherfuck
- SoyN
- Steve9393
- ToniaSyn
- Seneka21
- Ioanna98
- GeorgK
- Chrysa1
- RGX
- P.Dam.
- ΔήμητραΘ
- !oanna95
- Hola
- poppy96
- roud
- Billas
- Arvacon
- xr.gini
- Miranda32
- J.Cameron
- Meow
- Constant21
- EleniStella
- sophiaa
- Manto978
- KaterinaL
- Imperator
- Specon
- Eleni93!
- Ελευθερία Μ
- Giii
- Gus Roger10
- Πα.Κ
- Schlimazel
- shadow
- Vas199
- panagiotis23
- Pharmacist01
- QWERTY23
- hlias2000
- korlef
- xakounaamatata
- Ksenia. Ksenia77
- Wonderkid
- Panagiotis849
- Appolon
- reezaki
- EvgheniosOnofrei
- Annou1
- ansent123
- anastasia papa
- Παναγιώτης_Σ
- Sfe
- Ninoula
- TheRottingPoet
- Nikoleta_Giann
- desp1naa
- Markos
- ell03
- panspil
- NickIsHere
- Freddys
- Ismhnhpapa
- fanis alexiou
- Τρογκμπα
- ANASTASIA03
- Dimitris9
- Xristosdimitra
- tatik98
- Soleil
- goingtothestore
- Marifei
- Paul33.gr
- Johnman97
- Biologylover
- Gogos13
- Teorer
- sasou
- Αριάνα123
- Sense
- Nia Skg
- maria20
- Christina947
- maria!!!
- Ada ada
- Evapapa_
- ggl
- FaidraEuler
- Eri0611
- theonewhoknocks
- pacheiko
- eytyxia
- Jocaste
- Georgekk
- SlimShady
- clevercat
- Eua5
- TonyMontanaEse
- Dreamer_SW
- milianis
- anastasis06
- BioChemical
- KingOfPop
- Xristinaqui
- Cortes
- johnsala
- Παράνοια
- santa_eye
- Nefeloula
- M203m
- lnesb
- chochoru
- Alexandros36k
- adonman
- calliope
- stefan
- hirasawayui
- Athens2002
- το κοριτσι του μαη
- don_vito
- Memetchi
- Jimmy20
- Ria99
- M@gi@
- Dunedain10
- efi25
- Tommy_civil
- Doctorblue
- lovetoteach
- Dimitris2001
- ninaki97
- emy1
- Nansy karamanou
- imyrcarn
- St11
- nucomer
- Αλκης Κ.
- jj!
- eri548
- Pepega'
- Kor1977
- Dunedain
- Nasiak
- VforVendetta
- ΑφροδίτηΧ
- MaryLou
- Μανοςπετρ
- Ρέινα
- MIkeTr123
- Stelios725
- Μαρία Λι
- dragonite
- Alexia1
- luisnazariodelima
- Asteriosk
- uni77
- fretoe
- Bgpanos
- angelikitaraxia
- Kathe26
- Marianna35
- Xristinakisaga
- iwannakokk
- JungLawyer
- math4395
- Αλεξια
- KyriC
- Mako777
- neo_melos
- kasper21
- vivigrk
- Revekka
- gwgw_5
- Βλα
- Viedo
- abbyrob
- future.nurse.29
- Paul77
- george7cr7
- Σταβι
- CuHg
- Panagiotis09
- foteiniandr
- Stella30
- DENVER
- jimis2001
- Rene2004
- louminis
- Barka
- Vkvkvk
- giannhs2001
- Vasilis2000kak
- MarilynSt
- Ggpg
- Έμμα
- psaaakiii
- Superhuman
- Fanoual
- CELTICS FAN
- Belle26
- Giorno
- Nina42
- Dimis_96
- kkko
- ChristosV21
- GiorgosAsi
- fmarulezkd
- Ireneeneri
- cel123
- Slytherin
- Μάρκος Βασίλης
- Mukumbura
- Valter
- Nat Dor
- Μαρία234
- Rita
- kostas83
- Kostakis45
- Tina02
- Thanos_D
- Unseen skygge
- kristinbacktoschool
- Steffie88
- Yiorgosk
- EiriniS20
- aggelosst9
- olgakiks
- fay-19
- Elama On Peli
- Johnnnn
- barkos
- Alma Libre
- Ιωάννα2
- Libertus
- Vasilis25
- Ροβερτα
- hecktors
- βββ
- FearTheSea
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.