Ευλιγιστούλης
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευλιγιστούλης
Νεοφερμένος
Guest 209912
Επισκέπτης
εαν ελεγε με ακριβεια 0,002 η 0,008 παλι τρια ψηφια ειναι,ποια η διαφορα?
Πιθανολογώ πως το νούμερο που πρέπει να βρεις πρέπει να είναι τουλάχιστο 0,002 ή μικρότερο, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mary.Usalove
Νεοφερμένος
Παιδιά, χρειάζομαι άμεσα την βοήθειά σας. Λοιπόν, είμαι πρώτο έτος, δεύτερο εξάμηνο και μου έτυχε κάτι αυτό το εξάμηνο ( χειρουργίο στη μητέρα μου) και δεν προλάβαινα να παρακολουθώ όλα τα μαθήματα και να κρατάω σημειώσεις. Τώρα χρειάζεται να παραδώσω μια εργασία στην οργανικη χημεία, που να είναι μια αναφορά πάνω στα πειράματα που κάναμε στο εργαστήριο. Θέλει σκοπό και αποτελέσματα και τέτοια, και απλά έχω αγχωθεί λίγο. Όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε από αυτά παρακλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
cortomaltese
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε αυτο το σχεδιο ψαχνουμε να βρουμε τη γωνια φ πανω πανω.
πως την βρισκουμε κανεις?δεν εχουμε ορθες γωνιες και δνε ξερουμε καμια γωνια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...