iron deficiency
Νεοφερμένος
Η iron deficiency αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
24-11-22
07:20
γεια σε όλους, ως απόφοιτη αποφάσισα μετά από 5 χρόνια να δώσω πανελλήνιες, από θεωρητική. κάνω ιδιαίτερα στα αρχαία αλλά έχω μια απορία όσον αφορά την ύλη. η καθηγήτριά μου μου είπε πως οι ενότητες του Πρωταγόρα απ' τον φιλοσοφικό λόγο είναι όλες μέσα (1-7)+τα σχόλια τους προφανώς. βλέποντας την επίσημη ανακοίνωση καταλαβαίνω ότι οι μόνες ενότητες του Πρωταγόρα απ' τον φιλοσοφικό λόγο είναι οι 2-3-4 (οι αντίστοιχες που αναφέρονται δηλαδή και στον φάκελο υλικού). τα φώτα σας παρακαλω
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,816 μηνύματα.
24-11-22
12:08
Δεν υπάρχει φως και μη. Η ύλη είναι αυτή που ανακοινώνεται στο σχετικό ΦΕΚ κάθε χρόνο και μόνο. Ορίστε το ΦΕΚ, knock yourself out.γεια σε όλους, ως απόφοιτη αποφάσισα μετά από 5 χρόνια να δώσω πανελλήνιες, από θεωρητική. κάνω ιδιαίτερα στα αρχαία αλλά έχω μια απορία όσον αφορά την ύλη. η καθηγήτριά μου μου είπε πως οι ενότητες του Πρωταγόρα απ' τον φιλοσοφικό λόγο είναι όλες μέσα (1-7)+τα σχόλια τους προφανώς. βλέποντας την επίσημη ανακοίνωση καταλαβαίνω ότι οι μόνες ενότητες του Πρωταγόρα απ' τον φιλοσοφικό λόγο είναι οι 2-3-4 (οι αντίστοιχες που αναφέρονται δηλαδή και στον φάκελο υλικού). τα φώτα σας παρακαλω
iron deficiency
Νεοφερμένος
Η iron deficiency αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
24-11-22
14:55
not the sharpest tool in the shed, are you? λολ, ευχαριστώ πολύ που μου παρέθεσες το ΦΕΚ που είπα ήδη ότι διάβασα. η καθηγήτρια μου λέει άλλα και στο ΦΕΚ βλέπω άλλα. δεν πάω σχολείο, εμπιστεύομαι αυτήν πάνω στην ύλη και ρωτάω, εγώ διαβάζω τόσο λάθος το ΦΕΚ ή αυτή δεν ξέρει τη δουλειά της; η ύλη και ο τρόπος εξέτασης έχουν αλλάξει 50 φορές απ' το '17.Δεν υπάρχει φως και μη. Η ύλη είναι αυτή που ανακοινώνεται στο σχετικό ΦΕΚ κάθε χρόνο και μόνο. Ορίστε το ΦΕΚ, knock yourself out.
Schlimazel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 234 μηνύματα.
07-04-23
04:51
Το φεκ στα λέει σωστά, η καθηγήτρια λάθοςnot the sharpest tool in the shed, are you? λολ, ευχαριστώ πολύ που μου παρέθεσες το ΦΕΚ που είπα ήδη ότι διάβασα. η καθηγήτρια μου λέει άλλα και στο ΦΕΚ βλέπω άλλα. δεν πάω σχολείο, εμπιστεύομαι αυτήν πάνω στην ύλη και ρωτάω, εγώ διαβάζω τόσο λάθος το ΦΕΚ ή αυτή δεν ξέρει τη δουλειά της; η ύλη και ο τρόπος εξέτασης έχουν αλλάξει 50 φορές απ' το '17.
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
07-04-23
08:39
Θα πρότεινα να πας σε ένα λύκειο και να ρωτήσειςγεια σε όλους, ως απόφοιτη αποφάσισα μετά από 5 χρόνια να δώσω πανελλήνιες, από θεωρητική. κάνω ιδιαίτερα στα αρχαία αλλά έχω μια απορία όσον αφορά την ύλη. η καθηγήτριά μου μου είπε πως οι ενότητες του Πρωταγόρα απ' τον φιλοσοφικό λόγο είναι όλες μέσα (1-7)+τα σχόλια τους προφανώς. βλέποντας την επίσημη ανακοίνωση καταλαβαίνω ότι οι μόνες ενότητες του Πρωταγόρα απ' τον φιλοσοφικό λόγο είναι οι 2-3-4 (οι αντίστοιχες που αναφέρονται δηλαδή και στον φάκελο υλικού). τα φώτα σας παρακαλω
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 567 μηνύματα.
07-04-23
16:06
ναι.η ύλη και ο τρόπος εξέτασης έχουν αλλάξει 50 φορές απ' το '17.
ελπιζω τελικα να εμπιστευτηκες το ΦΕΚ. μιλησες με την καθηγητρια σου να δεις που εχει γινει το μπερδεμα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...