Απολυτήριο Λυκείου

Vasilis125

Νεοφερμένος

Ο Vasilis125 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά.Έχω κάποιες απορίες, είμαι τρίτη λυκείου,σε λίγο καιρό τελειώνει η σχολική χρονιά και θα ήθελα να ξέρω.Γνωρίζει κάποιος από εσάς άμα οι απουσίες που θα έχω μαζέψει φέτος υπάρχουν στο απολυτήριο;Αυτό είναι το βασικό μου ερώτημα,έτσι ώστε να δω άμα μπορώ να κάνω αρκετές απουσίες για να διαβάσω ή όχι.
Επίσης σε γενικές γραμμές τι περιέχει εκτός από τον μέσο όρο;Αναφέρει τα μαθήματα και την κατεύθυνση;
Άμα κάποιος καθηγητής,απόφοιτος ή οποιοσδήποτε γνωρίζει θα ήθελα να μου πει.Ευχαριστώ.

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,424 μηνύματα.
Γνωρίζει κάποιος από εσάς άμα οι απουσίες που θα έχω μαζέψει φέτος υπάρχουν στο απολυτήριο;Αυτό είναι το βασικό μου ερώτημα,έτσι ώστε να δω άμα μπορώ να κάνω αρκετές απουσίες για να διαβάσω ή όχι.
Οι απουσίες δεν αναγράφονται στο απολυτήριο. Αν θες να μάθεις πόσες απουσίες έχεις, καλύτερα ρώτα τον καθηγητή /την καθηγήτρια που είναι υπεύθυνος/η τμήματος.
Επίσης σε γενικές γραμμές τι περιέχει εκτός από τον μέσο όρο;Αναφέρει τα μαθήματα και την κατεύθυνση;
Ναι, αναφέρει και την αναλυτική βαθμολογία της γ'λυκείου και την κατεύθυνση.

Vasilis125

Νεοφερμένος

Ο Vasilis125 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Α οκ τέλεια,ευχαριστώ για την απάντηση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια