16-05-11

21:09
ποιος ήρθε????η εισαγωγή τότε γινόταν με μια νταμιτζάνα λάδι...και ένα καλό μέσο...Μην λέμε και ό,τι θέλουμε. Καθηγητής του σχολείου μου αποφοίτησε από θεωρητική τότε κατεύθυνση (κλασσικό λύκειο δεν ήταν τότε? ) τεσπα και μπήκε μαθηματικός.Και φυσικά το πτυχίο του με τον ίδιο τρόπο και διδάσκει σε παιδιά Γ λυκείου μέχρι σήμερα.Και δεν έχει βασικές γνώσεις στατιστικής..και μας διδάσκε στη γ λυκείου...και φυσικά και ο καθηγητής στα μαθηματικα κατε. τα ίδια χάλια ήταν που ήταν μαθητής του 1960
μην λέμε και ο,τι θέλουμε
![]()
Κι εγώ όπως κι εσύ δεν μπορούμε να έχουμε προσωπική γνώμη για την εποχή εκείνη και λέμε ότι έχουμε ακούσει. Όμως οι δικές μου πληροφορίες είναι αντίθετες από τις δικές σου. Συμφωνούμε για τα βιβλία, τυχαίνει να τα έχω σπίτι μου από τους γονείς μου. Επίσης, τη δεκαετία του 70 σε όλα τα μαθήματα η ύλη των πανελληνίων ήταν ίσως και 10 φορές περισσότερη από τη σημερινή. Δες και στο θέμα ΑΥΤΟ, που συζητήσαμε για πανελλαδικές στο πέρασμα των χρόνων.μπορώ να σε πληροφορήσω όμως πως οι τότε φυσικοί που ξέρω δεν γνώριζαν γεωμετρική οπτική δεν υπήρχε καν στην υλη του πανεπιστήμιου και αυτό μου το είπε φυσικός που σπούδασε δεκαετία 70.
Δεν αντιλέγω ότι ήταν πιο δύσκολα τότε..είχε τύχει να διβάσω βιβλίο φυσικής του 70..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.