stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
απο την μια πλευρα το επιπεδο παραειναι υψηλο αλλα απο την αλλη ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για επαναληψη,εμπλουτισμος γνωσεων και γιατι οχι αν ετοιμαζεσαι για proficiency?ειναι extra practice!Εμείς κάναμε στο Γυμνάσιο το Μagic Moments 1 στην πρώτη και το To the Top 2 & 3 στην δευτέρα και την τρίτη. Τώρα στο Λύκειο κάναμε στην πρώτη το Outsiders B1+ της Express Publishing και το πιθανότερο να κάνουμε στη δευτέρα φέτος το Outsiders B2...Πάντως η καθ. μας είναι λίγο..Να φανταστείτε καθόλη ότι τη διάρκεια της χρονιάς μας έκανε Use of English C2 level (CPE!!!!). Και στα διαγωνίσματα και παντού μας έβαζε από αυτό. Αφού να φανταστείτε μας έβαλε Report στις εξετάσεις τη στιγμή που η πλειοψηφία των μαθητών δεν μπορούσε να γράψει ένα informative letter.....Ούτε FCE να δίναμε που και εκεί το Report είναι προαιρετικό!
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
και τι βαθμους σου εβαζε και ποσο της εγραψες στο τελος?Και εγώ αυτό σκέφτηκα..Αλλά ίσα ίσα που με συμπαθεί και η καθ. αυτή.. Αφού είχα βρει λέξεις στο Use που μας έκανε που ούτε καν ήξερα π.χ revolting, subtle, mettlesome , nimble, shrewd, resolute, ruthless, sly..Μπορώ να πω κατεβατά!!
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
σε εμας παντωςακομα και στην τριτη το πολυ το επιπεδο να ειναι β2 η' το πολθυ γ1!Και στα 2 τετράμηνα μου είχε 20 ενω στις εξετάσεις έγραψα 19,6 δηλαδή 98/100. Στις εξετάσεις περίμενα αρκετά χαμηλότερο βαθμό. Μάλιστα ένας φίλος μου που έχει πάρει το ECPE μόλις που βγήκαμε από την αίθουσα χαρακτήρισε τα θέματα ως παλούκια!
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
μωρε μπορει να το κανει για να μην υποβαθμιζεται το μαθημα της και να το σεβονται!Εγώ επίσης με αυτή τη καθ. έχω δει κάτι κουλά..Π.χ ότι κάνει στη Γ Λυκείου C1+,C2 και απορώ αν την καταλαβαίνει κανείς! Αφού στο διαγνωστικό της Α Λυκείου για να της έγραφες πάνω από 15 έπρεπε να είχες πάρει τουλάχιστον το FCE!!! Αυτά που έβαλε ήταν στην ουσία ένα ολόκληρο Use of English C2 Level χωρίς το τελευταίο μέρος με τα κείμενα δηλαδή και τις περιλήψεις!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τη σειρά funway, πολύ την πήγαινα. Βέβαια, είχαμε πολύ καλή δασκάλα, μου άρεσαν αρκετά, σε σημείο τα βιβλία του φροντιστηρίου να είναι χάλια (In Touch). Κατά τη γνώμη μου, είναι θέμα καθηγητή και όχι βιβλίων
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.