Iliaso
Περιβόητο μέλος
Αν έχει παιδιά και μάλιστα μωρά ή αν έχει άρρωστους συγγενείς κλπ... Τότε θα πρέπει να τους δικαιολογείτε. Διαφορετικά, όχι.
εμάς μας έχει ζητήσει πολλάκις συγγνώμη και μας εξήγησε ότι είναι μεγάλη ανάγκη κτλ και το σεβαστήκαμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papakos1
Νεοφερμένος
fuela
Νεοφερμένος
Συνήθως οι λόγοι που χτυπάει το κινητό τους στο μάθημα είναι ασήμαντοι...!!!!
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
μερικα παιδια μπροστα στα ματια τους εχουν το κινητο και δεν κανουν τπτ...
μονο αν χτυπησει στη ταξη και αν ο καθηγητης θελησει παει το μαθητη κατω στη διευθυνση...και μετα βγαζουν κ βιντεο τους καθηγητες κ τα βαζουν αυτοι στο youtube!
miv
Επιφανές μέλος
Angelica
Διάσημο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Atsallica
Νεοφερμένος
madster95
Νεοφερμένος
περα απο την πλακα όμως, για δείτε αυτό!
miny
Νεοφερμένος
Στην περιπτωση που σε πιασουν με κινητο τηλεφωνο στο σχολειο τι εχουν δικαιωμα να σου κανουν?(κατασχεση-αποβολη)?
Αναλόγως... ένας μαθητής στο σχολείο μας που πήρε βίντεο μια καθηγήτρια του του δώσανε 1 μέρα αποβολή. Μια άλλη καθηγήτρια που είδε το κινητό μιας μαθήτριας την έβαλε να τις δείξει όλα τα μηνύματα και τις φωτογραφίες της. Εμένα ειδε το κινητό μου η διευθύντρια όταν είμασταν κάπου για μια παρουσίαση και μου το πήρε, μαζι με κάποιων άλλων παιδιών, και μας τα επέστρεψε στο τέλος της παρουσίασης... Είναι ανάλογα με τον καθηγητή
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Αναλόγως... ένας μαθητής στο σχολείο μας που πήρε βίντεο μια καθηγήτρια του του δώσανε 1 μέρα αποβολή. Μια άλλη καθηγήτρια που είδε το κινητό μιας μαθήτριας την έβαλε να τις δείξει όλα τα μηνύματα και τις φωτογραφίες της. Εμένα ειδε το κινητό μου η διευθύντρια όταν είμασταν κάπου για μια παρουσίαση και μου το πήρε, μαζι με κάποιων άλλων παιδιών, και μας τα επέστρεψε στο τέλος της παρουσίασης... Είναι ανάλογα με τον καθηγητή
Αυτό είναι παράνομο, προσβάλλει την ιδιωτική ζωή του άλλου.
Guest 292010
Επισκέπτης
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά και η μαθήτρια δεν αντέδρασε?Της τα έδειξε?
Ακριβως!
Ηλιθια ηταν, ή τοσο χεσμενη απο το φοβο της που ετρεφε για την καθηγητρια;
Πφ.
Καμια λογικη
madster95
Νεοφερμένος
Ακριβως!
Ηλιθια ηταν, ή τοσο χεσμενη απο το φοβο της που ετρεφε για την καθηγητρια;
Πφ.
Καμια λογικη
Έλεος...μεχρι και μηνυση μπορουσε να κανει(περι παραβιασης προσωπικων δεδομενων, καταχρηση εξουσιας κλπ)
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Στην περίπτωση που ο καθηγητής όμως που είναι καλός και κάνει καλό μάθημα σέβεται και τα παιδιά το θεωρώ αγένεια εκ μέρους μου να έχω το κινητό και να χτυπάει μέσα στην αίθουσα. Εϊαι όπως όταν χτυπάει το κινητό στο σινεμά. Απλά αγενές και ενοχλητικό.
Τώρα όμως τελείως απενεργοποιημένο και στη τσάντα δεν είναι και ό,τι καλύτερο καθώς εγώ πάντα το φέρνω και το έχω ανοιχτό, για να μαι ειλικρινής. ΑΝ είναι στο αθόρυβο και δεν παίζεις την ώρα του μαθήματος, πιστεύω πως αρκεί. (Μάθημα;; What's this? Ελπίζω να μη φθάσουμε κι εκεί...)
Βέβαια μερικοί καθηγητές την έχουν γραμμένη την απόφαση καθώς τν ώρα της Κοιωνιολογίας ο καθηγητής καθώς παραδίδει το μάθημα χτυπά το τηλέφωνο του.
Ανενόχλητος το σηκώνει και ακολουθεί ο διάλογος:
"Έλα ρε Βασίλη. ΑΠό χθες σε παίρνω. Πώς πάει;;;... Όχι ρε συ δεν ενοχλείς. Τελικά θα πάμε στο χωριό τί θα γίνει; ΤΟ έχω πει και στη γυναίκα μου... "
Εμείς να έχουμε σκάσει στα γέλια και ως προς ένδιεξη διαμαρτυρίας από τότε στο μάθημά του βγάζουμε το κινητό μας και ασχολούμαστε μαζί του. Αν μας κάνει παρατήρηση θα τα ακούσει γιατί απαγόρευση ισχύει και για τους καθηγητές...
Η Βιολόγος έχει και στυλάκι και λέει πως η απαγόρευση δεν ισχύει για τους καθηγητές. Και μόλις της φέραμε την απόφαση που το λέει ρητά μας τα μάσαγε...
Γενικά πιο πολύ οι μαθητές τη σέβονται την απόφαση παρά οι καθηγητές... Τϊ τη θέλα και την φτιάξανε...
Εν τέλει είμαι υπέρ του να έχεις το κινητό αρκεί όμως να μην προκαλείς και να μην ενοχλείς...
miny
Νεοφερμένος
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
πιστευω ειναι εντελως χαζομαρα το θεμα αυτο με τα κινητα...
αν και στα Γυμνασια παρατηρω οτι ειναι πιο αστηροι απο οτι στα Λυκεια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.