chris_90
Διάσημο μέλος
Και μουσικη ακουγαμε στο μαθημα, και φωτογραφιες τραβαγαμε στα διαλειμματα και δεν μας λεγαν τιποτα οι καθηγητες (εκτος απο την διευθυντρια και 2-3 στριμμενες ακομα). Στην αρχη της εφαρμογης του μετρου πεσαν κανα 2 ωριαιες αποβολες και τιποτε αλλο μετα...
Α, και να προσθεσω οτι ουκ ολιγες φορες ειχε χτυπησει κινητο καθηγητη μεσα στην ταξη (και πριν και μετα την εφαρμογη του μετρου).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Σ' εμας παντως δεν αλλαξε τιποτα στην ουσια! Εγω συνεχισα να φερνω το κινητο μου στο σχολειο (παντα στο αθορυβο) για να βλεπω την ωρα, αφου το ρολοι μου δεν το φοραω ποτε! Παντως αμα ηθελα να παρω κανενα τηλεφωνο στους δικους μου, πηγαινα στο γραφειο (σιγα μην χαλουσα καρτα ).
Και μουσικη ακουγαμε στο μαθημα, και φωτογραφιες τραβαγαμε στα διαλειμματα και δεν μας λεγαν τιποτα οι καθηγητες (εκτος απο την διευθυντρια και 2-3 στριμμενες ακομα). Στην αρχη της εφαρμογης του μετρου πεσαν κανα 2 ωριαιες αποβολες και τιποτε αλλο μετα...
Α, και να προσθεσω οτι ουκ ολιγες φορες ειχε χτυπησει κινητο καθηγητη μεσα στην ταξη (και πριν και μετα την εφαρμογη του μετρου).
Εμείς έχουμε και καρτοτηλέφωνο, νια νια
Και σε μας πάντως μερικοί καθηγητές βγάζουν ανενόχλητοι τα κινητά τους, άλλος πριν κάτι μέρες έστελνε και σμς. ><
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι εμεις ειχαμε, αλλα νομιζω οτι ηταν χαλασμενο. Εχω να παρω τηλεκαρτα απο το 2005 βεβαια...Εμείς έχουμε και καρτοτηλέφωνο, νια νια
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Σ' εμας παντως δεν αλλαξε τιποτα στην ουσια! Εγω συνεχισα να φερνω το κινητο μου στο σχολειο (παντα στο αθορυβο) για να βλεπω την ωρα, αφου το ρολοι μου δεν το φοραω ποτε! Παντως αμα ηθελα να παρω κανενα τηλεφωνο στους δικους μου, πηγαινα στο γραφειο (σιγα μην χαλουσα καρτα ).
Πάνω-κάτω, η ίδια κατάσταση ισχύει και σε εμάς. Κι όλοι οι καθηγητές κρατούν κινητό (και κάποιοι καπνίζουν στο γραφείο, και τους έχω κάνει παρατήρηση). Η θεία μου βέβαια, που κάνει μάθημα σε άλλο σχολείο στην πόλη, λέει ότι δεν αφήνουν τα παιδιά να κρατούν κινητό...
lyan_14
Νεοφερμένος
και μερικοι μας ζητανε να τους πουμε την ωρα η να λυσουμε κανα πολλαπλασιασμό
Χα αυτό μας το έκανε ένας μαθηματικός πέρυσι που το μάθημά του ήταν αφασία! Μας έλεγε βγάλτε το κινητό να βρείτε την ρίζα/το τετράγωνο κλπ......Αλλά αυτός δεν εφερε ποτέ κινητό μέσα στο μάθημα!
Εγώ δεν καταλαβαίνω.....Ποιοι σας παίρνουν τηλέφωνο τέτοια ώρα; Στην τάξη μου οι συμμαθητές μου είτε ακούνε μουσική είτε βγάζουν φωτογραφίες.....Μόνο μια φορά χτύπησε το κινητό της διπλανής μου επειδή το είχε ξεχάσει ανοιχτό και ένας συμμαθητής-ρουφιάνος είχε βάλει κάποιον να την πάρει τηλέφωνο και την κάφωσε.....
Εμένα δεν μου χρειάζεται άσε που σπάνια το χρησιμοποιώ τι να το κάνω; Συμφωνώ πως θα έπρεπε κάποιος να κάνει τα παιδιά να καταλάβουν πως αυτή η ακτινοβολία των κινητών είναι άκρως επικίνδυνη.....
Στους καθηγητές μας πάντως δεν συμβαίνει συχνά να χτυπάει το κινητό τους. Ούτε εγώ το ήξερα πως και οι καθηγητές απαγορεύεται να έχουν κινητά. Μόνο το συμφέρον τους σκέφτονται.....Όταν χτυπάει κινητό καθηγητή, κάποιοι συμμαθητές μου ρωτάνε γιατί να το φέρνουν έτσι όπως (υποτίθεται) δεν το φέρνουμε εμείς. Και αυτοί απλά απαντάνε ε, μωρέ σιγά, εμείς το έχουμε περισσότερο ανάγκη Δεν διαφωνώ αλλά αυτός δεν είναι λόγος να διακόπτεται το μάθημα. 40 λεπτά διαρκεί η ώρα. Αν πάθει κάποιος καρδιακό ή πάρει φωτιά ένα σπίτι (φτου φτου μακρια απο μας) δεν θα αργήσουν και πολύ να το μάθουν . Άλλωστε δεν κινδυνεύουμε και απο την ακτινοβολία των κινητών των καθηγητών;
Υ.Γ. Κι εμάς μας είχαν πει πως η κατοχή κινητού είτε ενεργοποιημένου είτε απενεργοποιημένου απαγορεύεται στο σχολείο
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
οι καθηγητές απαγορεύεται να έχουν κινητά.
Αληθεια???περσυ ειχε χτυπησει το κινητο της γαλλικου στο μαθημα και το σηκωσε ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ!!!μια κοπελα λεει "απαγορευονατι τα κινητα στο σχολειο"για πλακα και η καθηγητρια νευριασε και της εδωσε αποβολη!!!
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Αληθεια???περσυ ειχε χτυπησει το κινητο της γαλλικου στο μαθημα και το σηκωσε ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ!!!μια κοπελα λεει "απαγορευονατι τα κινητα στο σχολειο"για πλακα και η καθηγητρια νευριασε και της εδωσε αποβολη!!!
E, λοιπόν ΑΥΤΗ την καθηγήτρια δε θα την άφηνα σε χλωρό κλαρί... Ορισμένοι καθηγητές έχουν την εντύπωση ότι είναι υπεράνω των σχολικών κανονισμών...
Εγώ τους το λέω, αλλά με παίρνουν στα αστεία...
miv
Επιφανές μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
nicole
Νεοφερμένος
thewatcher
Εκκολαπτόμενο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Πάντως, έχοντας πλέον λίγες γνώσεις φυσικής, η ακτινοβολία που εκπέμπει ένα κυψελοειδές σύστημα κινητής τηλεφωνίας δίνει μήκη κύματος πολύ πιο ακίνδυνα από το ορατό φως της λάμπας. Το πρόβλημα είναι στη μεταφερόμενη ενέργεια (άρα θερμότητα) που εντοπίζεται μόνο σε αναμεταδότες και όχι τόσο σε απλές συσκευές τηλεφώνων και πάλι το ζήτημα είναι αν έχεις το κινητό σε επαφή ή 10 μέτρα πιο πέρα.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
West_Emperor
Νεοφερμένος
οσον αφορα την ακτινοβωλια.. επειδη μιλησα με ειδικο εκπεμπει παρα πολυ οταν το εχουμε στις τσεπες μας και ειναι ιδιαιτερα βλαβερο για τα γεννητικα μας οργανα.. ιδιαιτερα των αντρων... στο δικο μας σχολειο επιτρεποταν στα διαλλειματα... το βρισκω ακυρο να μν επιτρεπεται ουτε εκει... μπορει να θελουμε να ακουσουμε μουσικη η ραδιοφωνο η και να ενημερωσουμε τους γονεις μας για κατι,...΄εκει τι κανουμε???
Nαι οντως κι εγω ειχα διαβασει καπου οτι επιρεαζουν τα γεννητικα οργανα οι ακτινοβολιες που εκπεμπει..και κακως συνεχιζουμε και το εχουμε στην τσεπη του παντελονιου..στο σχολειο σε εμας δεν επιτρεπονται ουτε στο διαλλειμα αλλα εμεις οταν δεν βλεπουμε καθηγητη το χρησιμοποιουμε..πλεον τα περισσοτερα ατομα εχουν γινει ενα με αυτο..
Dodos-7
Εκκολαπτόμενο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Δεν είναι νόμος, είναι εγκύκλιος. Κι όπως στα σχολεία το κυλικείο δε μπορεί να σερβίρει καφέδες στους μαθητές, αλλά στους καθηγητές μπορεί, έτσι και μ'αυτό.
Πάντως, έχοντας πλέον λίγες γνώσεις φυσικής, η ακτινοβολία που εκπέμπει ένα κυψελοειδές σύστημα κινητής τηλεφωνίας δίνει μήκη κύματος πολύ πιο ακίνδυνα από το ορατό φως της λάμπας. Το πρόβλημα είναι στη μεταφερόμενη ενέργεια (άρα θερμότητα) που εντοπίζεται μόνο σε αναμεταδότες και όχι τόσο σε απλές συσκευές τηλεφώνων και πάλι το ζήτημα είναι αν έχεις το κινητό σε επαφή ή 10 μέτρα πιο πέρα.
Ναι, αλλά δεν είναι 10 μέτρα πιο πέρα - είναι λιγότερο από 1. Και βρίσκεται και μέσα σε κλειστό χώρο, οπότε εκπέμπει περισσότερη ακτινοβολία. Συν το ότι είναι είναι ενοχλητικό όταν χτυπάει. Συν το ότι παρεμποδίζει την επικοινωνία μεταξύ συμμαθητών... Και εν πάση περιπτώσει, η λάμπα βρίσκεται περίπου 3 μέτρα μακριά... Γίνεται για το καλό όλων.
[οφφ]Εμάς το σχολείο μας σερβίρει καφέδες και στους μαθητές...:what:[οφφ]
οσον αφορα την ακτινοβωλια.. επειδη μιλησα με ειδικο εκπεμπει παρα πολυ οταν το εχουμε στις τσεπες μας και ειναι ιδιαιτερα βλαβερο για τα γεννητικα μας οργανα.. ιδιαιτερα των αντρων... στο δικο μας σχολειο επιτρεποταν στα διαλλειματα... το βρισκω ακυρο να μν επιτρεπεται ουτε εκει... μπορει να θελουμε να ακουσουμε μουσικη η ραδιοφωνο η και να ενημερωσουμε τους γονεις μας για κατι,...΄εκει τι κανουμε???
Υπάρχει και το τηλέφωνο του γραφείου:iagree::iagree::iagree:. Άσε που δε χρειάζεται να πληρώσεις εκεί. Υπάρχουν και τα mp3, όπως και οι συμμαθητές μας για να πιάσουμε κουβέντα.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ναι, αλλά δεν είναι 10 μέτρα πιο πέρα - είναι λιγότερο από 1. Και βρίσκεται και μέσα σε κλειστό χώρο, οπότε εκπέμπει περισσότερη ακτινοβολία. Συν το ότι είναι είναι ενοχλητικό όταν χτυπάει. Συν το ότι παρεμποδίζει την επικοινωνία μεταξύ συμμαθητών... Και εν πάση περιπτώσει, η λάμπα βρίσκεται περίπου 3 μέτρα μακριά... Γίνεται για το καλό όλων.
[οφφ]Εμάς το σχολείο μας σερβίρει καφέδες και στους μαθητές...:what:[οφφ]
Υπάρχει και το τηλέφωνο του γραφείου:iagree::iagree::iagree:. Άσε που δε χρειάζεται να πληρώσεις εκεί. Υπάρχουν και τα mp3, όπως και οι συμμαθητές μας για να πιάσουμε κουβέντα.
αυτό μας λένε.. να πάμε στη γραμματεία κτλ... αλλά όταν πάμε πρέπει να περάσουμε από 40 κύμματα... και όχι δεν επιτρέπεται ... δεν είσαι άρρωστος για να πάρεις και τέτοια..
Crookshanks
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Παρ'ολα αυτά, για ευνόητους λόγους, τα σχολεία έχουν φραγή υπεραστικών και κινητών. Δε βολεύει.
Κι εν πάσει περιπτώση όταν ο άλλος πάει να κάνει τη δουλειά του, δε μπορείς να του πεις ότι δεν θα έχει μαζί κινητό. Μπορεί να έχει να κάνει άλλες δεκα δουλειές μετά, δεν είναι ίσα κι όμοια με το μαθητή για να ισχύουν τα ίδια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.