Εχε υπ'οψην σου πως ο καλυτερος χημικός που είχα ποτε είναι στο επάγγελμα..,φυσικός!Οταν όμως για αυτό που άσχολείσαι έχεις πάθος σε σέβονται.Ιδανικός καθηγητης ειναι αυτός που εγώ ως μαθητής αισθάνομαι αδύναμος να αμφισβητήσω.να αμβισβητησω τις αποψεις του για το πως θα επρεπε να είμαι ως μαθητης κι ως ανθρωπος.Ιδανικος καθηγητης ειναι για μενα αυτος που θα με πρηξει κατα τη διαρκεια της χρονιας,αλλα θα παρει το 110% μου,και θα βγάλει εξω ικανοτητες που θα πω μα καλα που τις είχα κρυμμενες?Ιδανικος καθηγητης για μένα ειναι αυτος που υποσυνειδητα θα με κάνει να στρωθω μονο και μονο για να του αποδειξω πως ΠΡΕΠΕΙ να με υπολογιζει γιατι αξιζω,χωρις παραλληλα να με εχει μειωσει ευθεως.Ιδανικος καθηγητης για μενα ειναι αυτος που οταν ερθουν τα δυσκολα στη μεση της χρονιας πρωτα θα με βαλει κατω επειδη απο μενα δεν πηρε αυτο που ηθελε,και στη συνεχεια θα με χτυπησει στην πλατη και θα μου πει μπορεις.Ιδανικος καθηγητης ειναι αυτος που δε θα φοβηθω και δε θα περιπεξω,αλλα θα σεβαστω.Αυτος που οταν τελειωσω τη συνεργασια μου μαι του θα επικεπτομαι οσο μπορω.Ιδανικος καθηγητης ςιναι ο ειλικρηνης,αυτος που εχει φιλοτιμο και βοηθα το παιδι που εχει θεληση,ο,τι δυσκολιες κι αν αυτο εχει γιατι θεωρει την αγαπη γα μορφωση ευλογια.Αντιθετα ομως,δε σηκωνει μυγα στο σπαθι του με οσους πανε να κανουν παρτυ στο μαθημα του.οποτε δεν τολμα κανεις.Δεδομενο ειναι φυσικα οτι αν μιλαμε για καθηγητη δημοσιου δειχνει το ιδιο παθος στην ταξη και στο...εξω.το εξιδανικευω πολυ,αλλα εχω συγκεκριμενους ανθρωπους στο μυαλό μου.Δασκαλους.Και μακαρι να τους μοιασω καποτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.