EiRiNi<3
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geeko
Νεοφερμένος
.αλλά χρειάζεται πάντα και τάξη
Γιατί να χρειάζεται η τάξη?Εγώ ποτέ δεν μπόρεσα την οργανωμένη δουλειά..γι' αυτό μαλώνω 11 χρόνια με όλους τους δάσκαλους και καθηγητες μου..όπως βολευει τον καθενα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_sentenced_
Νεοφερμένος
ναι πραγματικά ντροπή να μην σέβεσαι έναν καθηγητή σου. και γενικά μου τη δίνει η άποψη που έχουν πολλά παιδιά πλέον για το σχολείο και τους καθηγητές που απαξειώνουν μπροστά στα φροντηστήρια τους. αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
τώρα για το βαθμό και γω πιστεύω ότι ένα 1 έπρεπε να μπει παρόλο που δεν ξέρατε τη πρόκειται να συμβεί. βέβαια μετά από τέτοια συμπερφορά δεν θα του άξιζε ούτε το 0 που βάλλατε.
αυτό το παιδί μάλλον δε μπορεί να καταλάβει ότι κανείς δεν τον υποχρέωσε να κάνει αυτό που έκανε. τώρα γιατί το έκανε δεν μπορούμε να ξέρουμε και ίσως δεν χρειάζεται. ότι και να ήταν δεν μπορούσε και δεν έπρεπε να επιφέρει τέτοια λόγια.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
"Νομίζετε ότι είστε ο καθηγηταράς που έχει τελειώσει πανεπιστήμια και master και μπορείτε να κρίνετε όποιον θέλετε?"
Γ***** το, το κωλοπαίδι.
Κανέναν δεν οφείλεις να σέβεσαι αν δεν το αξίζει.
Αυτό δε σημαίνει βέβαια οτι θα πας στο άλλο άκρο προσβάλλοντάς τον, αγνόησέ τον απλά.
Γενικά μιλάω, οχι για καθηγητές συγκεκριμένα.
Α γεια σου.
Δεν ήμουν, δεν είμαι και δεν θα είμαι ποτέ απ' αυτούς που είχαν κόλλημα στο τυπικό, στον σεβασμό που πρέπει σε όλες τις περιπτώσεις να έχει κάποιος απέναντι στους μεγαλύτερούς του και τα λοιπά γιατί απλούστατα δεν συμφωνώ με αυτά. Έχω βρίσει καθηγητές σε μια-δύο περιπτώσεις (κυρίως θρησκευτικούς) κι έχω τιμωρηθεί γι' αυτό. Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο οφείλω να έχω σεβασμό στον κάθε χλεχλε, προπαγανδιστή, ανίκανο, ηλίθιο τυπολάτρη απλώς και μόνο επειδή είναι 50 χρονών. Επειδή μου το επιβάλει η κοινωνία; Η μόνη πίεση που επιδρά στη συμπεριφορά μου είναι η πίεση της λογικής.
ΟΜΩΣ, εδώ έχουμε να κάνουμε μ' έναν καθηγητή ο οποίος όλοι πιστεύω βλέπουμε πόσο προσήνης είναι και με πόσο καλές προθέσεις αντιμετωπίζει τους μαθητές, τόσο που δεν δίστασε να ταπεινωθεί δείχνοντας εξαιρετικά αδύναμος για να μη βρει το μπελά του ένας αληταράς, ένας μ***** και μισός.
Κοντολογίς, ο miv με εκφράζει απόλυτα.
Α, και:
ένα τελευταίο θα πω χωρίς να κουράζομαι, ο καθένας πίσω από μια οθόνη λέει πολλά εγώ τα κάνω κ πράξει έλα να με βρεις Θεσσαλονίκη στον εύοσμο στείλε μου mail άμα έρθεις....
να ξέρω.
Καληνύχτα σου
Μπρρρ.
Geo
Νεοφερμένος
synchronicity
Νεοφερμένος
Δεν ήταν θέμα διαβάσματος, ειδικά για έναν μαθητή θετικής (υποτίθεται) κατεύθυνσης και ειδικά το πρώτο ερώτημα...Τουλάχιστον 1 βρε και εσύ,έτσι για το όνομα...
Δεν λέω ότι είναι κρίμα το παιδί σε καμία περίπτωση,δεν διάβασε καλά να πάθει...
Αλλά όχι και 0...
Ειδικά αν πήρε 20 στο πρώτο τετράμηνο, που σημαίνει, ρε παιδί μου, ότι κάτι σκάμπαζε! Ακόμα κι αν βαριόταν, θα έπρεπε να είχε προσπαθήσει περισσότερο, αν δεν ήθελε να του την μπει ο καθηγητής του.
Λοιπόν, εγώ συγκεκριμένα συμφωνώ με το 0. Αν κάποιος δεν έχει γράψει τίποτα που να απαντά στα ερωτήματα, πρέπει να πάρει 0. Τέλος.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Νομίζω πως είχε σαφώς λάθος αντίδραση, αλλά θα πρέπει να λάβω και τη συναισθημάτικη φόρτιση που 'χε μόλις είδε τον βαθμό (που μάλλον δε θα 'ναι συνηθισμένος σε τέτοια), με αποτέλεσμα να αντιδράσει και έτσι.
Δε δικαιολογώ τον μαθητή για την αντίδρασή του σε καμμία περίπτωση, απλώς προσπαθώ να ερμηνεύσω μια τέτοια συμπεριφορά.
Ομολογουμένως δε ξέρω κατά πόσο μια μονοήμερη θα τον βοηθούσε να καταλάβει ότι αυτή η αντίδραση του είναι λάθος. Ίσως θα 'ταν καλό να μιλήσετε ιδιαιτέρως μαζί του, να δείτε τι τον ώθησε τελικά να βγάλει αυτή την κακία.
Για μένα οι ποινές τύπου μονοήμερες έχουν χαρακτήρα περισσότερο εκδικητικό, παρά σωφρονιστικό. Θα πρέπει να προσφεύγουμε σε αυτές σε περίπτωση που η κατάσταση φτάσει και βγει εκτός ελέγχου.
Άλλωστε οι μαθητές είναι οντότητες υπό πλάση, σαν πηλός, που η κοινωνία τους "κατασκευάζει". Επομένως, πίσω από κάθε αντίδραση και υποβόσκουσα συμπεριφορά φαίνεται η ψωνάρα μάνα που θέλει το παιδί της να γράφει μόνο 20, το καπρίτσιο του μπαμπά, το τι θα πει η γειτόνισσα κ.λπ.
Ίσως ξέφυγα και το γενίκευσα υπερβολικά, απλώς ήθελα να εκφράσω τη γνώμη μου γι' αυτό το θέμα.
Επαναλαμβάνω πως δεν επικροτώ αυτή την αντίδραση του μαθητή και πως είναι βεβαίως κατακριτέα. Ωστόσο, πριν ενεργήσουμε και μεις με το συναίσθημα όπως αυτός , ας σκεφτούμε και μερικά πράγματα.
Σαφώς όλα αυτά είναι θεωρητικά (ίσως και μπούρδες για μερικούς) και πάντα αφού είμαστε άνθρωποι, κάνουμε λάθη αμφότεροι, μαθητές και καθηγητές.
Όλα αυτά απόλυτα φιλικά! Την προσωπική μου άποψη εξέθεσα. Δε μπορώ να σας κρίνω ως σωστό ή λάθος, γιατί είστε μεγαλύτερος από εμένα και έχετε περισσότερες εμπειρίες. Άλλωστε όλα αυτά τα γράφω ήρεμος, πίσω από μια οθόνη ενός υπολογιστή, χωρίς να 'χω αυτό το φορτίο που καλείστε εσείς καθημερινά να σηκώσετε στην πλάτη σας.
Σας ευχαριστώ επίσης που, αν και γνωρίζετε πως είμαστε μαθητές και δεν έχουμε αντίστοιχες εμπειρίες, ζητήσατε τη γνώμη μας. Αυτό και μόνο λέει για 'μενα πολλά!
Στέλιος
Θεωριτική κατεύθυνση πας;;
Zod
Δραστήριο μέλος
Να μην πολυλογώ ο Miv εξηγήθηκε πολύ καλά, γιατί τέτοια άτομα δεν είναι να τα φέρεσαι καλά γιατί θα σε εκμεταλεύονται μετά. Πατήστε τους κάνα μπουκέτο να στρώσουν!
theol10
Νεοφερμένος
καταλαβαινω πως ο μαθητης ήταν αυθάδης αλλα αποβολη γι' αυτό το πράγμα δεν μπορει να δοθει...
δικαιωμα του να γράψει είτε 0 η 5 η οτιδηποτε....
Anarki
Διάσημο μέλος
Αυτό ήταν η αυθάδεια, όχι ο βαθμός που έγραψε."Νομίζετε ότι είστε ο καθηγηταράς που έχει τελειώσει πανεπιστήμια και master και μπορείτε να κρίνετε όποιον θέλετε?"
narutoboy
Νεοφερμένος
με λίγα λόγια πιστέυω πως ο κ. καθηγητής καλώς έπραξε και μίλησε ιδιαιτέρως στον μαθητή , άσχετα με την αντίδρασή του , και ύστερα απευθύνθηκε στον διευθυντή για να μιλήσει με τους κηδεμόνες του νεαρού, μιας και τετοιου είδους προβλήματα συμπεριφοράς πηγάζουν από οικογενειακά προβλήματα , έληψη διαπαιδαγώγησης ή και άγχος.
MiLtOs_AkA_XoNe
Νεοφερμένος
miv
Επιφανές μέλος
efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα συχνα μαθητες με μεγαλους βαθμους επαναπαυονται και περιμενουν να τον διατηρησουν με το τιποτα!!!
στο κατω κατω μαθητης του 20 θα επρεπε να ειχε και λιγο σεβασμο!!!
trilo
Νεοφερμένος
2ον Εφόσον έχεις ξεχωρίσει 2 υποερωτήματα καθένα βαθμολογείται με άριστα το 10. Στο 1 υποερώτημα δεν μπορεί να πάρει 0 γιατί σου έκανε αντικατάσταση στον ΓΜΤ. Απλά δεν έστησε την εξίσωση. Συνεπώς το έχει λάθος. Παίρνει 2 εώς 3. Στο 2 υποερώτημα παίρνει τον πλησιέστερο ακέραιο και σου δίνει τα 2 σωστά ισομερή κατά την γνώμη του. Ούτε εκεί πρέπει να πάρει 0. 2 εώς 3 μόρια τα δικαιούται.΄
ΆΡα από 4-6 μόρια θα έπαιρνε απο μένα και θα πήγαινε σε τρίτο βαθμολογητή!
Το μηδέν που έβαλες είναι εκδικητικη βαθμολογία δίοτι αυτό το γραπτό δεν είναι ισοδύναμο με εντελώς κενή κόλλα.
ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ.
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι το εκανε αυτο?Απο αντιδραση????
Anarki
Διάσημο μέλος
qwertyasdfg
Νεοφερμένος
υ.γ.το ν νομιζω οτι εβγαινε 4.25 ή κανω λαθος?:nono:
επισης υπευθυνοι για την συμπεριφορα του/της δεν ειναι μονο οι γονεις του αλλα και εσεις ο ιδιος. τι εχετε να πειτε κυριε καθηγητα για αυτα?
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ έχω να πώ ότι αρχικά ζήτησε απλώς μια γνώμη, ο κύριος καθηγητής.Αρχική Δημοσίευση από qwertsdfg:το δικο σας λαθος κυριε καθηγητα ειναι οτι φθασατε να συζητατε το θεμα με εμας που ειμαστε ασχετοι με το θεμα. το σωστο κατα τη γνωμη μου θα ηταν να συζητησετε με το συγκεκριμενο παιδι το θεμε και να βρειτε οι 2 σας μια λυση χωρις να μπλεκεται τριτους στην υποθεση σας.
υ.γ.το ν νομιζω οτι εβγαινε 4.25 ή κανω λαθος?:nono:
επισης υπευθυνοι για την συμπεριφορα του/της δεν ειναι μονο οι γονεις του αλλα και εσεις ο ιδιος. τι εχετε να πειτε κυριε καθηγητα για αυτα?
Κατα δεύτερον τι φταίει που το παιδί ήταν χαζό και ψώνιο? Είναι προφανές ότι ήθελε να προκαλέσει την προσοχή
miv
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.