Αξίζει το Hellenic American College στην Αθήνα;

nickthegreek_

Νεοφερμένος

Ο nickthegreek_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα, θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το Hellenic American College που βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι,το οποίο προσφέρει σπουδές σε 6 τομείς εκπαίδευσης(Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική, Μηχανική, Ψυχολογία, Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία και Μουσική).
Το επισκέφθηκα και μου είπαν ότι δίνουν πτυχίο από αναγνωρισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο το Hellenic American University( Nashua, New Hampshire, USA),το έχει ακουστά κανείς;
Επίσης μου είπαν ότι θα μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο/κολλέγιο στο εξωτερικό, και στην Ελλάδα μόνο σε ιδιωτικό(αυτό δεν με πειράζει διότι θέλω έτσι και αλλιώς να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικό).
Γενικά από την επίσκεψη μου πήρα μια θετική εντύπωση.

Το πτυχίο που θα πάρει ένας απόφοιτος από αυτό το κολλέγιο έχει κάποια ισχύ;(εννοώ θα έχει κάποιο "κύρος" στο εξωτερικό συγκεκριμένα)
Θα μπορεί με το πτυχίο του να βρει δουλειά στο εξωτερικό;
Είναι όντως αναγνωρισμένο όπως λένε;
Αξίζει τα χρήματα;
Έψαξα στο Google να βρω πληροφορίες για το πανεπιστήμιο στην Αμερική το οποίο ιδρύθηκε το 2004 ,
και διάβασα κριτικές από μερικούς φοιτητές που λένε ότι δεν είναι αξιόπιστο, κάποιοι άλλοι βέβαια λένε ότι είναι ευχαριστημένοι.

Στην ιστοσελίδα τους πάντως λένε ότι το πανεπιστήμιο είναι πιστοποιημένο από την Επιτροπή Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ (New England Commission of Higher Education-NECHE).

Αν κάποιος/α γνωρίζει κάτι ή έχει κάποια άποψη ή εμπειρία από το συγκεκριμένο κολλέγιο, παρακαλώ ας με ενημερώσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top