Αξίζει το ΔΈΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

sot

Νεοφερμένος

Ο sot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπέρα φέτος έδωσα πανελλαδικές και εισήχθη στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών οικονομικών σπουδών Δυτικής Μακεδονίας...Παρόλα αυτά έχω αμφιβολίες ως προς τον μέλλον της σχολής που μπορώ να βρω δουλειά και που; αξιζει να ξανάδωσω άλλωστε ήταν η 3η μου επιλογή.Οι πρώτες δύο ανέβηκαν υπερβολικά λόγω το ότι είναι τμήματα πληροφορικής έχω μπερδεύτει πολύ...και δεν ξέρω τι θα κανω
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,684 μηνύματα.
κοιτα στο 4ο πεδιο που ησουν αυτες ειναι οι σχολες ,,διοικηση επιχειρησεων
τις λενε και ειναι η βαση ,,δηλαδη εκει που εισαι .

τωρα οι πληροφορικες οκ ειναι στο 4ο για ευνοητους λογους αλλα βασικα ειναι των θετικων

αν θελεις οικονομικα καλα εισαι .
τωρα για εργασια ,,οτι οι αλλοι και εσυ ,,,σε ολο το φασμα οικονομιας εχεις λογο ..απο ναυτηλια και ξενοδοχεια ,μεχρι λογιστικη παντου.
 

Lifelong Learner

Νεοφερμένος

Ο Lifelong Learner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Καλησπέρα.Θα μπορούσες να ρωτήσεις φοιτητές ή να ανζητήσεις αποφοίτους της σχολής.Θα μπορούσες,ακόμη,να απευθυνθείς και στους καθηγητές για το μέλλον των αποφοίτων ή στην υπηρεασία ,που είναι αρμόδια για επαγγελματική σταδιοδρομία των αποφοίτων.Γραφείο σταδιοδρομίας,νομίζω είναι η ακριβής ονομασία της υπηρεσίας αυτής και έχουν απ'όσο γνωρίζω όλα τα πανεπιστημία μία αντιστοιχη.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top