Ιωάννης1234
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312
Επισκέπτης
Το 3ο πεδίο έχει πολύ υψηλές βάσεις, πολύ λίγες επιλογές και όχι ιδιαίτερα χαμηλόβαθμες σχολές. Δεν αξίζει να αναλώσεις χρόνο στην βιολογία, όταν όσοι πάνε αποκλειστικά στο 3ο πεδίο έχουν συνήθως πολύ υψηλές βλέψεις.
Όσο για τα μαθηματικά, όπως και σε όλα τα μαθήματα βασικά, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα. Αυτό που κάνεις ουσιαστικά με την προετοιμασία είναι να ελαχιστοποιείς την βαρύτητα του παράγοντα "τύχη".
Καλή τύχη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Αν ενδιαφέρεσαι για Ιατρικές να πάρεις μόνο τα τέσσερα , ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για να αναλώνεις χρόνο και στα Μαθηματικά...
Ή απλα παιρνει και μαθηματικα και τα διαβαζει ελαχιστα
Ή απλα παιρνει και μαθηματικα και τα διαβαζει ελαχιστα
Έγραψα..αν το ζητούμενο είναι οι Ιατρικές, αυτό συμβούλεψα και τον γιο μου και τα κατάφερε ????
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Έγραψα..αν το ζητούμενο είναι οι Ιατρικές, αυτό συμβούλεψα και τον γιο μου και τα κατάφερε ????
Κοιτα και εμενα ενας φιλος μου που εδινε το 17 πηρε και μαθηματικα.Και ιατρικη μπηκε και 13 εγραψε στα μαθηματικα απλα ισως θελει λιγο παραπανω κοπο.Το θεμα ειναι οντως αν θες κατι στοχευεις εκει αν πχ τωρα λες ιατρικη και τον μαιο το γυρισεις σε μαθηματικο θα φας 1 χρονο παραπανω
Αναφέρομαι σε συνειδητές επιλογές.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Πάω πάσο ????????????
Αναφέρομαι σε συνειδητές επιλογές.
Καλα προφανως αν εχει κατασταλαξει ο αλλος δεν εχει νοημα να επιλεξει ενα μαθημα παραπανω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...