meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρνητικές αντιδράσεις ενάντια στα ΛΟΑΤ άτομα εκφράζει ο αδερφός μου, αλλά αυτού είναι μάλλον εσωτερικευμένη ομοφοβία
Δεν θα χρειαζόταν να τους το πειςΤωρα αν εγω ημουν τρανσεξουαλ, αχεμ αχεμ, δεν ξερω αν θα τους το ελεγα.
----
Γιατί έγινε merge; Τα θέματα είναι διαφορετικά. Το ένα ζητά την άποψη των στρέιτ και το άλλο τις εμπειρίες των γκέι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχου μωρεε:p, εννοω οτι δεν θα τους το ελεγα στα μουτρα ετσι, απο μονη μου, αν δεν μου εχουν πεταξει μπηχτη και τετοια. :pΔεν θα χρειαζόταν να τους το πεις
Aυτο εννοουσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
personGR
Νεοφερμένος
Σίγουρα στην Ελλάδα ζούμε, υπάρχουν ακόμα πολλά κλειστά και πουριτανικά μυαλά, αλλά τις προσωπικές επιλογές του καθενός δεν μπορεί να τις ορίσει κανείς, και ειδκά οι γονείς πρέπει να σέβονται το άτομο που οι ίδιοι μεγάλωσαν (αν μη τι άλλο τουλάχιστον...)
Όσον αφορά για το φίλο μου, από τη στιγμή που δε θα μου "κόλλαγε" (αλλά εδώ είναι οξύμωρο, όντας φίλος μου) δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί του...
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
ελεοςςςςςςςςς
μαζευτε τον, μην κατηγοριοποιεις τους ανθρώπους αγόρι μου
papas
Διάσημο μέλος
ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς πρεπει να κλειδωθει
δεν θα ασχολουμαστε ολη την μερα μαζι σας!
να πατε να μπειτε σε φορουμ γκει αν υπαρχει
Aντε παλι εσυ!
Ρε ****** μου,δεν εχω καταλαβει κατι με σενα: Το οτι ειμαστε σε ενα μερος,οπου η ελευθερια λογου ειναι δικαιωμα και μπορουμε να μιλαμε,εσενα τι σε κοφτει; Σου βρισαμε την μανα και την οικογενεια σου; Σου θιξαμε την σεξουαλικοτητα σου; Επειδη δεν μας χονευεις,δεν σημαινει οτι θα μας αλλαξεις και μυαλα. Υπαρχουν και αλλοι ομοφοβικοι εδω,που μας μισουν εξισου,αλλα δεν βγαζουν ολη την χολη τους σε ενα.
Και αμα θες στην τελικη το μηνυμα μου: Κατσε φρονιμα,γιατι εχω ολα τα μεσα για να σε στειλω διακοπες απο ' δωμεσα,μια για παντα
Το θεμα συνεχιζεται κανονικα.
Zed
Διάσημο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Είσαι σίγουρη οτι εννοούσες τρανσέξουαλ;Ωχου μωρεε:p, εννοω οτι δεν θα τους το ελεγα στα μουτρα ετσι, απο μονη μου, αν δεν μου εχουν πεταξει μπηχτη και τετοια. :p
Aυτο εννοουσα.
SpyRos____
Νεοφερμένος
αλλα αν μου λεγε οτι με γουσταρει τι να πω τοτε θα τον σουταρα
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
SpyRos____
Νεοφερμένος
Όπως ισχύει και η φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών γιατί να μην ισχύει η φιλία μεταξύ ενός ενός αγοριού και ενός gay αγοριού; δεν πάυει να υπάρχει η αληθινή φιλία. Δεν είναι απαραίτητο να γουστάρει ο gay τον κολλητό του.
απαραιτητο δεν ειναι.απλα υπαρχει μια πιθανοτητα(αφου ειναι gay)...
οπως υπαρχει κ η πιθανοτητα μια κοπελα να γουσταρει ενα κολλητο της και το αναποδο...
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
Orestes
Δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
superman
Δραστήριο μέλος
hristinoola
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Πόσες κοπέλες και πόσα αγόρια από εσάς αύριο, όταν γίνετε μαμάδες και μπαμπάδες αντίστοιχα, θα δεχόσασταν το παιδί σας να σας έλεγε ότι είναι gayς ή λεσβία;
Υ.Σ. Στο παρόν post, δεν εκφράζω κάποια προσωπική θέση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Πρακτικό μυαλό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- brizoulis
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.