papas
Διάσημο μέλος
Θα εχει πλακα να εχεις φιλο gay γιατι πλεον ειναι κ πολυ IN να εχεις στην παρεα εναν gay...
Ασε που οι gay κανουν παρεα μ κοπελες.. Τουμπανα...
Οποτε ΝΑΙ θα εκανα παρεα μ τον gay φιλο μου
Με αποτερο σκοπο να βρεις γκομενα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι στρέιτ δεν κάνετε;:what:Ασε που οι gay κανουν παρεα μ κοπελες.. Τουμπανα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι στρέιτ δεν κάνετε;:what:
Οοοοοπ. Σε διάλυσε.
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν μιλάτε αποκλειστικά για κορίτσια ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς να διευρύνεις λίγο τα ενδιαφέροντα σου και των φίλων σου. Λέμε τώρα.
Όταν είσαι 17 χρονών πιστεύω ότι κύριο ενδιαφέρον σου εκτός των μαθημάτων είναι το άλλο φύλο.....Και πιστεύω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό....
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν είσαι 17 χρονών πιστεύω ότι κύριο ενδιαφέρον σου εκτός των μαθημάτων είναι το άλλο φύλο.....Και πιστεύω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό....
Με τόσα λίγα ενδιαφέροντα, φαντάζομαι τι μικρή ζωή θα έχεις.
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με τόσα λίγα ενδιαφέροντα, φαντάζομαι τι μικρή ζωή θα έχεις.
Καλά πως έβγαλες συμπέρασμα για τα ενδιαφέροντα μου από την στιγμή που είπα ότι κύριο ενδιαφέρον μου είναι εκτός μαθημάτων είναι το άλλο φύλο....Και δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό....Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι οι απόλυτοι είναι αυτοί που θεωρούν αισχρό ακόμα και να το σκεφτείς να σταματήσεις την φιλία.....
poppy91
Νεοφερμένος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά πως έβγαλες συμπέρασμα για τα ενδιαφέροντα μου από την στιγμή που είπα ότι κύριο ενδιαφέρον μου είναι εκτός μαθημάτων είναι το άλλο φύλο....Και δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό....Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι οι απόλυτοι είναι αυτοί που θεωρούν αισχρό ακόμα και να το σκεφτείς να σταματήσεις την φιλία.....
Εγώ δεν έκανα λόγο για το άμα θα συνέχιζες να έκανες παρέα τον γκέι φίλο σου. Εγώ έκανα λόγο για τα ενδιαφέροντα σου.
tazoulini
Νεοφερμένος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
στην αρχη θα μου φαινοταν περιεργο αλλα τα συναισθηματα μου δεν θα αλλαζαν απο την στιγμη που θα ηταν σωστος απεναντι μου... Η ζωη του καθενος ειναι προσωπικη!
Συγνώμη αλλά ο φίλος σου, τι είναι? Άμα η φιλική σχέση δεν πάει προσωπικά, τότε πια σχέση πάει? Όχι ότι διαφωνώ με την άποψη σου, άπλα μάλλον τοποθετήθηκες λάθος.
tazoulini
Νεοφερμένος
ναι εχεις δικιο δεν διευκρινησα εννοοθσα οτι η ερωτικη ζωη του καθενος ειναι προσωπικη!Συγνώμη αλλά ο φίλος σου, τι είναι? Άμα η φιλική σχέση δεν πάει προσωπικά, τότε πια σχέση πάει? Όχι ότι διαφωνώ με την άποψη σου, άπλα μάλλον τοποθετήθηκες λάθος.
eleni pontia
Νεοφερμένος
Την ομοφυλοφιλία την θεωρώ ανωμαλία της Φύσης.
Σουτ στα σίγουρα...
Τι θα έκανα; ΑΓΙΑΣΜΟ!!!!!!!!!
Σουτ στα σίγουρα...
αγνοω το γεγονος οτι το θεωρεις ανωμαλια της φυσης απλα και μονο επειδη ετσι σου κατεβηκε και ρωτω
δε θα εκανες παρεα με καποιον επειδη εχει 6 δαχτυλα;
papas
Διάσημο μέλος
Σουτ στα σίγουρα...
Βασικα,πρεπει να περιλουσεις τον αλλον με βενζινη και να του αναψεις φωτια
Green 13
Δραστήριο μέλος
Σουτ στα σίγουρα...
Εγω παντως συγγνωμη αλλα αν ειχα ενα ατομο στην παρεα μου με τις ιδεες τις δικες σου θα εκανα αγιασμο...
Η ομοφυλοφιλία δεν ειναι ανωμαλία της Φύσης, είναι προσωπική επιλογή του καθένα
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σουτ στα σίγουρα...
Γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς που να σου λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία? Με ποιο κριτήριο τα λες αυτά?
Ο άλλος, άνθρωπος δεν είναι δηλαδή?
papas
Διάσημο μέλος
Γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς που να σου λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία? Με ποιο κριτήριο τα λες αυτά?
Ο άλλος, άνθρωπος δεν είναι δηλαδή?
According to her,we aren't humans.Βρε δεν παμε στο διαολο λεω εγω καλυτερα...
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν πιάνει. Ούτε ο εξορκισμός. Τσεκαρισμένο.Τι θα έκανα; ΑΓΙΑΣΜΟ!!!!!!!!!
Αφού είναι της Φύσης, είναι φυσιολογική ανωμαλία. Αν ήταν παρά φύσει, ας μας πάρεις με τις πέτρες.Την ομοφυλοφιλία την θεωρώ ανωμαλία της Φύσης.
Γιατί προπαντός αγαπάμε τους φίλους μας (εμείς τους διαλέξαμε άλλωστε).Σουτ στα σίγουρα...
Γνωρίζω ότι το λέτε με καλές προθέσεις, αλλά δεν είναι έτσι.Η ομοφυλοφιλία δεν ειναι ανωμαλία της Φύσης, είναι προσωπική επιλογή του καθένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- brizoulis
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.