Orestes
Δραστήριο μέλος
Αυτό δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα για την αύξηση των ομοφυλόφιλων. Διάβασε προσεκτικά το αντικείμενο της έρευνας και το τι έγραψε ο Αλέξης.
Ναι γι'αυτό το πρόσθεσα...
Τεσπα επειδή ξεφύγαμε και λίγο απο το τόπικ εξακολουθώ να υποστηρίζω την αρχική μου άποψη εξαιρόντας το 2ο μέλος (δλδ το κράξιμο)...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν γεννιέσαι, αν γίνεσαι ή αν παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες και στο συγκεκριμένο θέμα δε με ενδιαφέρει κιόλας. Αλλά όχι μόνο δε θα είχα πρόβλημα με ένα φίλο που θα μου έλεγε οτι είναι ομοφυλόφιλος, ακόμα και να το ήξερα απο πριν δε θα με εμπόδιζε να τον διαλέξω ως φίλο. Είναι άνθρωποι, έχουν προσωπικότητα, απλώς διαφέρουν σε κάτι που δε σχετίζεται με το θέμα "φιλία".
A propos
Διάσημο μέλος
Που κολλάει αυτο;
Έχεις δίκιο. Δε κολλάει πουθενά. Και ζητάω συγνώμη. Απλά λυπάμαι πολύ για το επίθετό μου. Δε πρόκειται να το υπερασπίζομαι αν διαβάζω κάτι αποσπασματικά. Και πάλι σόρυ. Όλοι υποπίπτουμε σε σφάλματα. -ειδικά όταν κάνουμε βιαστικές κινήσεις -
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39417
Πόσο μάλλον σύμφωνο με τη θρησκεία μας που δήθεν τη θυμόμαστε όταν βρεθούμε στην ανάγκη...
οτι εσυ δηλαδη,οπως αλλωστε μαρτυρα και η υπογραφη σου,εισαι ο,τι πλησιεστερο στον Ιησου εχουμε δει τα τελευταια 2008 χρονια..
και απο πλευρας μου ληγει εδω ο σχετικος διαλογος..δεν εχει νοημα να μιλαω και γω και αλλοι,και να μας "απαντατε" με μεσημεριανες κατινιτσες και αλλες ανακριβειες..εχω και καλυτερα πραγματα να κανω.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαριαννα_S
Νεοφερμένος
Απλα απο εδω και περα δεν θα κανω πολύ παρεα μαζι της!
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Και εσύ θα σταματήσεις να κάνεις παρέα μαζί της, για αυτό?? Είναι κατώτερη από εσένα τώρα?
Δεν καταλαβαίνω.....
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
ο χριστος τση γι μανα ντου
Anarki
Διάσημο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
B' γυμνασίου και γίνεστε λεσβίες? :!:
ο χριστος τση γι μανα ντου
Πάει μήπως ανάλογα με την ηλικία??
Και όπως είπε και ο Ανάρκι δεν γίνεσαι αλλά είσαι. Και το θέμα είναι να έχεις το θάρρος να το πεις σε μια κοινωνία αντίθετη ακόμα σε αυτό!
miv
Επιφανές μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θ' άλλαζε κάτι προφανώς γιατί δεν είμαι στο 10% (περίπου) του πληθυσμού από το οποίο μπορεί να αναζητήσει ερωτικό σύντροφο.
Επίσης σταματήστε να επηρεάζεστε τόσο από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας που έχουν περάσει την εντύπωση ότι οι ομοφυλόφιλοι την πέφτουν σ' όποιον βρουν μπροστά τους, εσείς δηλαδή την πέφτετε έτσι "χύμα" σε όποια βρείτε μπροστά σας;
Αυτά που προβάλλονται από την TV απέχουν πολύ-πολύ-πολύ από την πραγματικότητα.
Σωστός:no1:
ΥΓ: Έχω αρχίσει να πιστεύω, ότι οι περισσότεροι που φρίττουν με τους ομοφιλόφιλους, έχουν και τις περισσότερες ανασφάλειες για τον ανδρισμό τους.......:iagree:
miv
Επιφανές μέλος
Orestes
Δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Orestes
Δραστήριο μέλος
Ανασφαλής δεν ξέρω αν είσαι, πάντως σίγουρα η στάση σου είναι προιόν προκατάληψης, κακής παιδείας και ίσως κόμπλεξ. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατι φρίττεις τόσο. Είμαστε τόσα άτομα εδώ μέσα που έχουμε μιλήσει και ως στρέιτ μάλιστα και δεν φαίνεται να δίνουμε δεκάρα για τα προσωπικά χαρακτηριστικά του καθενός. Εσύ και μερικοί άλλοι γιατί το πάτε στην υπερβολή;
Γιατί δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας.... Δεν μπορώ να βλέπω τον άλλο να μου έρχεται κουνάμενος λυγάμενος με κάτι χωρευτικές κινήσεις που θα ζήλευε και μπαλαρίνα .... Νοιώθω οίκτο που τον βλέπω έτσι ... Στο κρεβάτι του ας κάνει ότι θέλει αλλά συνήθως και η συμπεριφορά τους είναι λίγο κάπως....
miv
Επιφανές μέλος
Πάντως πραγματικά, τον Αλέξη Κωστάλα δεν έχει λόγο να τον λυπάτε κανένας, είτε στρέιτ, είτε γκέι. Μάλλον αυτός πρέπει να λυπάται πολλούς. Δεν μπορούν οι άνθρωποι ν'αξιολογούνται με βάση ποιος πηδάει τις περισσότερες, σοβαρευτείτε.
Orestes
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- brizoulis
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.