eliaki
Νεοφερμένος
Σημείωση από Petros:
Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν στο σχετικό θέμα, εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GVGeorge
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι σχετικά εύκολο να τους καταλάβεις ,άρα δεν υπήρχε περίπτωση να έχω τέτοιο φιλο
Δεν ειναι ολοι οι γκεοι αυτο που βλεπεις στην τηλεοραση.
Chartson
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι σε αυτό έχεις δίκιοΔεν ειναι ολοι οι γκεοι αυτο που βλεπεις στην τηλεοραση.
Angelica
Διάσημο μέλος
Προσωπικα ,μετα το αρχικό σοκ , θα υποστηριζα τον φιλο μου και ολα θα γινόταν οπως πριν .Τι σκατ@ φιλοι θα ειμαστε αν δεν τον υποστηρίξω ??Εξάλλου δεν μπορω να ελεγξω τι θα κανει στην ερωτική του ζωή .Εγω ειμαι ως φιλη για να τον συμβουλεψω και όχι να του πω τί θα κανειΕνα καυτο θεμα...
Αν ο φιλος σας σας ελεγε οτι ηταν ομοφυλοφιλος,τι θα κανατε?
Θα τον σουταρατε?Θα του μιλαγατε?Θα τον κοιταγατε με αλλο ματι?
Για να δω σχολια...
toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Εμενα δλδ που οντως μου μου συμβαινει τωρα και μου την πεφτει.Μου ερχεται να τον $%^#^%#@.Αφου ξερει οτι ειμαι straight και νομιζει οτι εγω δν ξερω οτι ειναι by γιατι μου την πεφτει!!!Εγω τον σεβομαι αυτος οχι.Τι να κανω!!
wtf?Σου την πεφτει και δεν κανεις κατι;:S.Αυτο σορρυ,αλλα για μενα ειναι ξεφτιλα ενας γκει να την πεφτει σε φιλο του.
είναι σχετικά εύκολο να τους καταλάβεις ,άρα δεν υπήρχε περίπτωση να έχω τέτοιο φιλο
For your own info,δεν ειμαστε ολοι οι γκει τυπου Ευαγγελοπουλος,που αυτος σορρυ,αλλα ειναι η καραπ@#$$ρα του κερατα (γτ μας εχει κανει ρομπες!).Ζουμε και κανονικα,οπως και εσεις οι θνητοι 'straight '
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
εαν το ''δηλωνε'' αν το κραταγε για τον ευατο του τοτε οκ!
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Oμοφοβικός είσαι?
Δεν κανει μπαμ;:xixi::xixi::p (οχι για μενα,για τον αποπανω)
NoiSy MaN
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν κανει μπαμ;:xixi::xixi::p (οχι για μενα,για τον αποπανω)
Ε ίσως να είναι απλά πολύ ανώριμος.
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω τυχενει να ειμαι στρειτ
παντωσ αν ειχα καποιον φιλο γκει οκ ε και τι εγινε μονο να μην ξεπερνουσαμε αμφοτεροι καποια ορια
ουτε εγω θα προσπαθουσα να του βρω κοπελα ουτε αυτοσ ομωσ θα ηταν καλο να μου κανει καποια προταση
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Είσαι ομοφυλόφιλος δηλαδή;(χωρίς διάθεση προσβολής απλά για να διευκολύνεται η κουβέντα)For your own info,δεν ειμαστε ολοι οι γκει τυπου Ευαγγελοπουλος,που αυτος σορρυ,αλλα ειναι η καραπ@#$ του κερατα (γτ μας εχει κανει ρομπες!).Ζουμε και κανονικα,οπως και εσεις οι θνητοι 'straight '
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος
For your own info,δεν ειμαστε ολοι οι γκει τυπου Ευαγγελοπουλος,που αυτος σορρυ,αλλα ειναι η καραπ@#$ του κερατα (γτ μας εχει κανει ρομπες!).Ζουμε και κανονικα,οπως και εσεις οι θνητοι 'straight '
:no1::no1::no1::no1:
Κρίμα που δε μπορώ να εκφέρω άποψη στο θέμα αυτό. Πάντως εγώ αποδέχομαι τις στρεϊτ φίλες μου !! Συζητάμε και τα γκομενικά και όλα
Οι περισσότερες φίλες μου το αποδέχτηκαν btw.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
wtf?Σου την πεφτει και δεν κανεις κατι;:S.Αυτο σορρυ,αλλα για μενα ειναι ξεφτιλα ενας γκει να την πεφτει σε φιλο του.
Μετα λες οτι δεν εισαι ομοφοβικος. Βαζεις τους γκεη(τι απαισια λεξη) σε μια ξεχωριστη ομαδα ανθρωπων οπως βαζεις τους αναπηρους. Λοιπον μικρε μου, αυτοι οι ανθρωποι ΔΕΝ ειναι αναπηροι. Απλα γουσταρουν αλλα πραγματα.
Ξεφτιλα γιατι να ειναι; Εσυ δεν την εχεις πεσει σε φιλη σου; Καποιος φιλος σου σε φιλη του;
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετα λες οτι δεν εισαι ομοφοβικος. Βαζεις τους γκεη(τι απαισια λεξη) σε μια ξεχωριστη ομαδα ανθρωπων οπως βαζεις τους αναπηρους. Λοιπον μικρε μου, αυτοι οι ανθρωποι ΔΕΝ ειναι αναπηροι. Απλα γουσταρουν αλλα πραγματα.
Ξεφτιλα γιατι να ειναι; Εσυ δεν την εχεις πεσει σε φιλη σου; Καποιος φιλος σου σε φιλη του;
Από ό,τι έχω καταλάβει ο papas είναι επίσης ομοφυλόφιλος, οπότε δε νομίζω ότι χρειάζεται να του μιλάς λες και είναι το παιδάκι πού τώρα μαθαίνει για αυτό το πράγμα. Είμαι σίγουρος ότι ξέρει περισσότερα κι από σένα κι από μένα.
Αλλά καλύτερα ας μιλήσει ο ίδιος o papas.
Λοιπόν, σε ό,τι αφορά τη φιλία, αν ο άλλος δεν υπερβαίνει τα όρια του φίλου τότε όλα οκ. Απλά ίσως νοιώθω καμιά φορά αμηχανία δίπλα του (έχω συναναστραφεί με ομοφυλόφιλους και είναι μια χαρά παιδιά, όχι κάτι το τρομερό).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- brizoulis
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.