Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
05-07-20
21:01
Θα αγόραζα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και θα έφερνα πίσω τον Καλάθη.
Αν, λέω τώρα, τυχαίνει να τα έχεις, άκουσα ότι πάει κάπου στα 24 πάντως - χωρίς Καλάθη, βέβαια... :Ρ
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,636 μηνύματα.
05-07-20
22:20
Προσωπικά δεν ξέρω πως να "φάω" γενικά λεφτά σε έξοδα. Δεν έχω προσωπικά παράλογα θέλω. Τι να κάνω;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,758 μηνύματα.
05-07-20
22:38
Θα αγόραζα μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.
Συν δώρο αυτοκίνητο σε οικογένεια και φίλους.
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
05-07-20
22:45
Μία Ford Mustang ?Θα αγόραζα μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,758 μηνύματα.
05-07-20
22:46
Στους δυο φίλους μου σίγουρα ναι!!!Μία Ford Mustang ?
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο The Mountain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα.
05-07-20
23:11
Αν, λέω τώρα, τυχαίνει να τα έχεις, άκουσα ότι πάει κάπου στα 24 πάντως - χωρίς Καλάθη, βέβαια... :Ρ
Μισό να βρω ATM της τράπεζάς μου, να μην κρατήσει τη χρέωση των 1,60 στην ανάληψη και πάω να ράψω το 7ο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Elsa777
- ggl
- Polipolikalos
- Boethiah
- eophermeral
- Geonax
- fmarulezkd
- Vkvkvk
- ioanchatzip
- Mr.Blonde
- Unseen skygge
- tslef8