ΑngieP.
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Athens
Δραστήριο μέλος
Παιδιά, να τρώτε καλά, μην περιμένετε να τελειώσετε το διάβασμα για να πάτε να φάτε. Το αισθημα της πείνας, μας επιβαρύνει και με το αίσθημα της κούρασης. Νομίζω, μια ομελέτα πριν ξεκινήσετε το διάβασμα και αρκετά φρούτα είναι πολύ καλά. Κυρίως αν θέλετε να πάτε μέχρι 1 ή 2 τη νύχτα, για όσους είναι βραδινοί τύποι, όπως εγώ πχ.
προσωπικά, αν τα έτρωγα αυτά, θα είχα βαρυστομαχιά, όχι διάθεση για διάβασμα...
πιστεύω πως είναι καθαρά υποκειμενικό...
ποτέ δεν θεωρούσα αυτές τις "γενικές συμβουλές" τόσο σημαντικές...
είναι θέμα ανθρώπου, συνηθειών, διάθεσης, άγχους και άλλων παραγόντων...
δεν πιστεύω πως υπάρχουν "κανόνες" που να ισχύουν για όλους...
ο καθένας, κατ'εμέ, πρέπει να δει τι βοηθά τον ίδιο να αποδώσει καλύτερα, διότι μπορεί κάτι που βοηθά τον έναν, να μην είναι τόσο αποτελεσματικό γαι τον άλλον...
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nancy_92
Νεοφερμένος
Conceicao
Νεοφερμένος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Με φραπε μετριο με λιγο γαλα κατι εκανα, αλλα δεν μου κολλαει τετοια εποχη και το ριξα στον γαλλικο. Ο οποιος τελικα μου φερνει νυστα (βαζω βεβαια 1 ζαχαρη και καμποσο γαλα) :p Ομως σκετος εχει απαισια γευση.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
SICX
Διάσημο μέλος
Παιδιά, να τρώτε καλά, μην περιμένετε να τελειώσετε το διάβασμα για να πάτε να φάτε. Το αισθημα της πείνας, μας επιβαρύνει και με το αίσθημα της κούρασης. Νομίζω, μια ομελέτα πριν ξεκινήσετε το διάβασμα και αρκετά φρούτα είναι πολύ καλά. Κυρίως αν θέλετε να πάτε μέχρι 1 ή 2 τη νύχτα, για όσους είναι βραδινοί τύποι, όπως εγώ πχ.
κι εσυ??? κι εγω πριν τις 6 δεν ανοιγω βιβλιο!!! 8 εχω φροντ. και συνεχιζω μετα 10-2 ή 3. δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα κουρασης. ποτε δεν μ¨αρεσε ο υπνος και ξενυχτουσα απο τα 7 μου (2-3 το πηγαινα καθε βραδυ)...εχω συνυθησει.
το καλο φαι βοηθαει...και μερικα διαλειμματα ανα ωρα ή ανα μισαωρο (οσο αντεχει ο καθενας χωρις διαλειμμα):iagree:
-----------------------------------------
Συμβουλες για δυνατο καφε να λετε που να μην ειναι σκατογευστος.
Με φραπε μετριο με λιγο γαλα κατι εκανα, αλλα δεν μου κολλαει τετοια εποχη και το ριξα στον γαλλικο. Ο οποιος τελικα μου φερνει νυστα (βαζω βεβαια 1 ζαχαρη και καμποσο γαλα) :p Ομως σκετος εχει απαισια γευση.
και εσπρεσακι επισης!!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εσυ??? κι εγω πριν τις 6 δεν ανοιγω βιβλιο!!! 8 εχω φροντ. και συνεχιζω μετα 10-2 ή 3. δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα κουρασης. ποτε δεν μ¨αρεσε ο υπνος και ξενυχτουσα απο τα 7 μου (2-3 το πηγαινα καθε βραδυ)...εχω συνυθησει.
το καλο φαι βοηθαει...και μερικα διαλειμματα ανα ωρα ή ανα μισαωρο (οσο αντεχει ο καθενας χωρις διαλειμμα):iagree:
Ναι, εγώ δυστυχώς έχω φροντιστήρια καθημερινά από τις 5 μεχρι τις 9 περίπου. Διαβάζω ότι προλαβαινω 1-5, αλλά κάνω μια ώρα διάλειμμα για φαγητό ή κάτι τέτοιο. Άρα ουσιαστικά το διάβασμά μου είναι από τις 9 μέχρι όσο πάει. Αλλά την επόμενη μέρα είμαι στο σχολείο, κουδούνι. Εσύ πώς αντέχεις?
Και δυστυχώς (πάλι), ξεκίνησα τους καφέδες. Έπαθα μια νίλα στη βιολογία γενικής, διάβασα τα μισά γιατί με πήρε ο ύπνος πάνω στο βιβλίο την ώρα που μελετούσα για το διαγωνισμα, και δεν έγραψα πολύ καλά. Γενικά μου λείπει ύπνος. Το καλύτερο είναι, να μην έχεις σχολείο το πρωί, και να μπορείς να διαβάζεις το βράδυ, μέχρι αργά. Εκεί πέφτει Η εμβάθυνση.
Άντε να 'ρχεται ο Μάρτης, να μην πατώ καθόλου στο σχολείο.
Χωρίς φαγητό, ομελέτες και τέτοια, δε θα είχα καμία όρεξη για διάβασμα πάντως. Καφές μια στις τόσες, φρούτα καθημερινά. Βιταμίνες δεν έχω πάρει ακόμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
SICX
Διάσημο μέλος
Ναι, εγώ δυστυχώς έχω φροντιστήρια καθημερινά από τις 5 μεχρι τις 9 περίπου. Διαβάζω ότι προλαβαινω 1-5, αλλά κάνω μια ώρα διάλειμμα για φαγητό ή κάτι τέτοιο. Άρα ουσιαστικά το διάβασμά μου είναι από τις 9 μέχρι όσο πάει. Αλλά την επόμενη μέρα είμαι στο σχολείο, κουδούνι. Εσύ πώς αντέχεις?
Και δυστυχώς (πάλι), ξεκίνησα τους καφέδες. Έπαθα μια νίλα στη βιολογία γενικής, διάβασα τα μισά γιατί με πήρε ο ύπνος πάνω στο βιβλίο την ώρα που μελετούσα για το διαγωνισμα, και δεν έγραψα πολύ καλά. Γενικά μου λείπει ύπνος. Το καλύτερο είναι, να μην έχεις σχολείο το πρωί, και να μπορείς να διαβάζεις το βράδυ, μέχρι αργά. Εκεί πέφτει Η εμβάθυνση.
Άντε να 'ρχεται ο Μάρτης, να μην πατώ καθόλου στο σχολείο.
Χωρίς φαγητό, ομελέτες και τέτοια, δε θα είχα καμία όρεξη για διάβασμα πάντως. Καφές μια στις τόσες, φρούτα καθημερινά. Βιταμίνες δεν έχω πάρει ακόμα.
Ασε 1η ωρα αν εχουμε φιλολογικο με παιρνει ο υπνος (οσο γινεται γτ ειμαι και 1ο θρανιο τρομαρα μου). Αλλα ευτυχως εκτος απο τεταρτη και τριτη ολες τις αλλες ξεκιναμε 1η ωρα με μαθ/κα ή βιολογια που μ'αρεσουν και ξυπναω για τα καλα.
Βιταμινες κτλ...προς Θεου ρε παιδια! Αμα χαπακωνομαστε και για να διαβασουμε το χασαμε τελειως!
diana222
Νεοφερμένος
ε, καμια βιταμινη δεν ειναι και τιποτα τρομερο...Ασε 1η ωρα αν εχουμε φιλολογικο με παιρνει ο υπνος (οσο γινεται γτ ειμαι και 1ο θρανιο τρομαρα μου). Αλλα ευτυχως εκτος απο τεταρτη και τριτη ολες τις αλλες ξεκιναμε 1η ωρα με μαθ/κα ή βιολογια που μ'αρεσουν και ξυπναω για τα καλα.
Βιταμινες κτλ...προς Θεου ρε παιδια! Αμα χαπακωνομαστε και για να διαβασουμε το χασαμε τελειως!
kotsis1
Δραστήριο μέλος
Να ρωτήσω κάτι:Παίρνει κανείς βιταμίνες,συμπληρώματα,δυναμωτικά κλπ;Είμαι λίγο άσχετη με το θέμα...Σας βοηθάνε;Έχουν καμία επίπτωση στην υγεία;
Οι βιταμίνες κακό δεν κάνουν,εάν βέβαια τις λαμβάνεις με μέτρο και ακολουθώντας συμβουλές ειδικού.Συνιστώ να λαμβάνεις,εάν δύναται,σίγουρα θα σε τονώνουν και θα έχουνε θετικότερα αποτελέσματα από αυτά της καφείνης.
misu7
Νεοφερμένος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Παρε ρεντ μπουλ, δουλευει για γυμναστικη αντοχη και τετοια, αλλα μαλλον θα δουλευει και στο διαβασμα?
Ομως οποτε το παιρνω δεν μπορω να βαλω κολο κατω κουνιεμαι ολη την ωρα
puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.