S1lent
Νεοφερμένος
Ο S1lent αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
27-09-21
20:34
Καλησπέρα σας!! Επειδή αποφάσισα να ξαναδώσω πανελλήνιες για δεύτερη φορά γράφτηκα σε ένα ΔΙΕΚ. Ο μόνος λόγος που έκανα εγγραφή είναι για να πάρω το χαρτί της αναβολής για τον Στρατό εφόσον η νομοθεσία έχει αλλάξει και η υποχρεωτική στράτευση αρχίζει απ' τα 18. Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα μαθήματα αλλά κάτι με "τρώει" μέσα μου. Πρέπει να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα για να παραμείνω στην σχολή; Στην περίπτωση που η φοίτηση μου χαρακτηριστεί ανεπαρκής τι γίνεται;; Μετά από αυτό, χάνω αυτομάτως το δικαίωμα αναβολής στράτευσης;;
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
27-09-21
23:14
Εχεις όριο απουσιών ανα εξάμηνο, αν θυμάμαι καλά 15% των διδασκόμενων ωρών για κάθε μάθημα
χωρίς δικαιολογητικά.
δεν ξέρω τι γίνεται με την περίπτωση αναβολής, πάντως αν η φοίτηση σου χαρακτηριστεί ανεπαρκής
θα το μάθεις με το που ολοκληρώνεται το εξάμηνο.
χωρίς δικαιολογητικά.
δεν ξέρω τι γίνεται με την περίπτωση αναβολής, πάντως αν η φοίτηση σου χαρακτηριστεί ανεπαρκής
θα το μάθεις με το που ολοκληρώνεται το εξάμηνο.
calliope
Νεοφερμένος
Η calliope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
27-09-21
23:30
οταν ήμουν ιεκ οσοι δε πατησαν στο πρώτο εξαμηνο η εμειναν απο απουσιες και δεν εδωσαν εξετασεις τους διεγραφαν για το δευτερο
S1lent
Νεοφερμένος
Ο S1lent αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
28-09-21
06:24
Θα μπορούσα να κάνω εγγραφή μετά από 6 μήνες σε άλλο Διεκ;;οταν ήμουν ιεκ οσοι δε πατησαν στο πρώτο εξαμηνο η εμειναν απο απουσιες και δεν εδωσαν εξετασεις τους διεγραφαν για το δευτερο
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
28-09-21
13:09
Θα μπορούσα να κάνω εγγραφή μετά από 6 μήνες σε άλλο Διεκ;;
Στην εαρινή περίοδο Φλεβάρη ναι, αλλά δεν μπορείς για το πρώτο εξάμηνο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Pulsar
- Ness
- Τρελας123
- mjohn68
- Mukumbura
- theo12
- sophielovegood
- Jimmy20
- !georgitsa!
- Demy_syr
- S1lent
- Αναστασία197