Αναζήτηση φροντιστηρίου σε Νέα Σμύρνη - Παλαιό Φάληρο

Ματουλινι

Νεοφερμένος

Η Ματουλινι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα, είμαι σε αναζητηση φροντιστηρίου για Πανελλήνιες (η κόρη μου θα πάει Β Λυκείου) θετική κατεύθυνση περιοχή Νέα Σμύρνη/ Παλαιό Φάληρο. Θέλω να αποφύγω μεγάλες αλυσίδες ( Πουκαμισας - Αλιμπινισης) λόγω απρόσωπου χαρακτήρα και κόστους. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Επίσης, ενδεικτικό κόστος το μήνα και για τα 4 μαθήματα? Ευχαριστώ πολύ 🙏
 

Lifelong Learner

Νεοφερμένος

Ο Lifelong Learner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Kαλησπέρα.Αν και δεν κατάγομαι απο τη συγκεκριμένη περιοχή,επειδή είχα την ατυχία να συνεργαστώ με καθηγητές ,στα φροντιστήρια,που δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα και εκ των υστέρων αντιλήφθηκα με ποια κριτήρια έπρεπε να επιλέξω φροντιστήριο/ιδιαίτερο .κτλ,θα ήθελα να σας δώσω μερικές συμβουλές.Αρχικά ,ψάξτε φίλους της κόρης σας που πέτυχαν τους στόχους τους και δείτε που απευθύνθηκαν,στην περιοχή σας.Ειδικά ,επικεντρώστε την προσοχή σας σε αυτούς που έφεραν καλύτερα αποτελέσματα απο το αναμενόμενο,όχι μόνο όσους ήταν καλοί μαθητές ,καθ'όλη τη διάρκεια του μαθητικού τους βίου. Δεύτερον ,μην διστάσετε ,αν δείτε είτε 'ο,τι δεν αποδίδει η κόρη σας είτε ότι δεν της αρέσει της ίδιας ή σε εσας η σχέση που έχει με τους καθηγητές,να στραφείτε και κάπου αλλού,απο την αρχική επιλογή σας.Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις επιλογές και στην προσπάθεια του παιδιού σας.
 

ilovekpop

Νεοφερμένος

Η ilovekpop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Εχει στην Νεα Σμυρνη το Διακροτημα. Καλα φροντιστήρια με εξαιρετικους καθηγητες( πηγα στο Διακροτημα αλλα στο Κερατσινι) και γνωριζω οτι υπαρχει και στην Ν.Σμυρνη κτιριο τους με υπευθυνο εναν καταπληκτικο φιλολογο που μου διδασκε Εκθεση και με βοηθησε παρα πολυ. Καλη σχολικη χρονια!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top