anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epsilon
Δραστήριο μέλος
Δεν γίνεται γιατί δεν γίνεται να είσαι γραμμένος σε δυο σχολές ταυτόχρονα.Αν περάσεις αστυφυλακων πρέπει να διαγραφεις από τη σχολή σου.σκεφτομαι σοβαρα να μπω του χρονου στην σχολη αστυφυλακων με το 10%.φετος ομως περασα στο τμημα στατιστικης στο παπει.γινεται να παρω αναβολη σπουδων στο παπει και να παω αστηφυλακων και μολις τελειωσω και συνεχισω στο παπει?
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Businessman
Νεοφερμένος
Συνεπώς,αν φοιτείς σε 4ετές πρόγραμμα σπουδών,μπορείς να διακόψεις το πολύ για 8 εξάμηνα!
Καλή συνέχεια!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ybonni
Νεοφερμένος
1. Δικαιούσαι διακοπή σπουδών μόνο εφόσον ΄΄εχεις περάσει στη σχολή, το 2007-08 και μετά. Αν είχες περάσει νωρίτερα δεν δικαιούσαι διακοπή σπουδών.
2. Οσο για τα δικαιολογητικά, το μόνο που οφείλεις να κάνεις είνια μια αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος σου, για το διάστημα της διακοπής σε εξάμηνα πάντα. Η αίτηση θα περάσει από Τμήμα και αφού εγκριθεί, θα πάψεις να είσαι ουσιαστικά φοιτητής κατά τη διάρκειά της.
ria23
Νεοφερμένος
σιγουρα θα μιλησω με την γραμματεια μου αυριο μεθαυριο για να μου διευκρινησουν καποια πραγματα απλα αν υπαρχει καποιος που γνωριζει και μπορει να μου απαντησει σε κατι απο αυτα θα ειμαι ευγνώμων!
ευχαριστω εκ των προτερων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dominator
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από εκεί κι έπειτα,μπορείς να την κάνεις χωρίς κάποια δικαιολογία κάνοντας απλά μια αίτηση στη γραμματεία του τμήματός σου (ο νόμος σε καλύπτει γι'αυτό) και να την διακόψεις βεβαίως και νωρίτερα απ'ότι αρχικά προβλεπόταν και να επανέλθεις πιο πριν στο τμήμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
askos
Νεοφερμένος
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορεις δηλαδη να διακοψεις τη φοιτηση σου οποιαδηποτε στιγμη?
Φυσικά.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
askos
Νεοφερμένος
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
δηλαδη ρε παιδια εγω που ναι μεν γραφτηκα αλλα δεν παρακολουθω και πρεπει να εμεινα στα εργαστηρια μπορω να ζητησω διακοπη σπουδων χωρις να εχω καποιο σοβαρο λογο να παραθεσω?
Κανονικότατα. Μια αίτηση υπογράφεις, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.
askos
Νεοφερμένος
Dominator
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν το ηξερα! ευχαριστω πολυ φιλε μου. θα κανω την αιτηση το συντομοτερο δυνατον!
Τρέξε και κάνε την αίτηση αν δεν έχεις σκοπό να πατήσεις,μην περνάνε τζάμπα τα εξάμηνα!Ειδικά τώρα που υπάρχει και το όριο στη φοίτηση θέλει προσοχή...ΑΛΛΑ μην ξεχνάς ότι όσο θα ισχύει η διακοπή ΔΕΝ θα θεωρείσαι φοιτητής εκεί!Οπότε πάσο κ.λπ. τα ξεχνάς ΜΕΧΡΙ να επανέλθεις!
Για φανταριλίκι π.χ. αυτό το μέτρο είναι ό,τι πρέπει...
borat
Επιφανές μέλος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
flou_17
Νεοφερμένος
Καλησπέρα! Έχω μια απορία. Μπορώ να διακόψω τις σπουδές μου, να κάνω 10% για να μπω σε άλλη σχολή, να την τελειώσω και μετά να συνεχίσω την πρώτη σχολή; Ισχύει σ' αυτή την περίπτωση η απαγόρευση της φοίτησης σε 2 σχολές ταυτόχρονα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
την ιδια απορια εχουμε...μπορει να μασ πει καποιος σιγουρα?
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
την ιδια απορια εχουμε...μπορει να μασ πει καποιος σιγουρα?
καταρχας καλο ειναι να τσεκαρεις την επιτρεπομενη διαρκεια δικοπης .. Απο αυτα που γκουγκλαρα βρηκα οτι μπορεις να διακοψεις μονο μεχρι 2 χρονια .. οποτε δε θα μπορεις να τελειωσεις μια αλλη σχολη σε 2 χρονια ..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- panaman
- Nickelhead
- phleidhs
- spap2124
- Arvacon
- xristarac
- ένας τυχαίος
- Totreno
- AggelikiGr
- Schlimazel
- bibliofagos
- constansn
- Unboxholics
- Hased Babis
- charmander
- giannhs2001
- Scandal
- UncleJ
- Than003
- Kate1914
- EllieKal
- Alessandra Eliza
- BatGuin
- Leo komm
- Claire05
- Vtsk
- Frozensun
- tsiobieman
- Nala
- nearos
- Wonderkid
- suaimhneas
- iiTzArismaltor_
- Γιώργος μεγ
- Paragontas7000
- hello1234
- athinoula
- carnage
- Joji
- ggl
- elevag
- Lifelong Learner
- Ιωάννης1234
- Obi-Wan Kenobi
- damn
- phoni
- antonis97
- Mammy Nun
- χημεια4λαιφ
- Panagiotis849
- marry.pp
- nicole1982
- aggorf
- Kostas_21
- Gus Roger10
- kalhkardia
- aslanidou.
- pavlos1511
- Sta
- estrela
- SoyN
- Τρελας123
- Abiogenesis
- george777
- Giii
- thenutritionist
- P.Dam.
- brizoulis
- Eleftheria2
- QWERTY23
- George9989
- _Ginko_
- Antonela123
- Kampasa
- abc1234
- Αννα1
- Clary
- Porfira
- lnesb
- Ryuzaki
- Nefeli_
- Manolo165
- Georgekk
- Tolis76
- Κλημεντίνη
- Ioanna98
- ΘανάσοςG4
- Pharmacist01
- stefan
- spring day
- pinkheart
- nikodimos89
- Citylights
- globglogabgalab
- Jimmy20
- kostas1233
- Chrisa
- Mapas26
- Cortes
- vetas
- katerinavld
- Xristosdimitra
- Drglitterstar
- Meow
- Jimmis18
- chochoru
- Billokos1
- Αλκης Κ.
- SlimShady
- Nosokomos
- snowy
- tfghp
- Dionyshs1
- Αναστασία197
- Idontknoww
- Machris
- nucomer
- marilena13
- GreekGuy78387747383
- iminspain
- Πάνος02
- Vael
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.