KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ και μένα η εκθεσούλα μου είχε πάει γι αναβαθμολόγηση! Βεβαια δεν ήταν τοοοσο τραγική η αποκλίση όσο σ αυτά που αναφέρατε,αλλά ο πρώτος μου χε βάλει 90, ο δεύτερος ο γλυκός μου μου βαλε 74,και ο τρίτος μου βαλε 86. Αλλά τότε που δινα εγώ δεν ίσχυε το σύστημα με τον μ.ο των δύο μεγαλυτέρων (αυτό δεν ισχύει τώρα?? ) και έτσι πήρα ένα 83.5 κι ησύχασα.
μάλιστα.........
εμένα 78 ο πρώτος κακό ψόφο να έχει!!!
96 ο δεύτερος να 'ναι καλά!!!!!!!!!!!!:no1:
και ο τρίτος 84..................................
και πήρα τελικά 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius
Δραστήριο μέλος
μάλιστα.........
εμένα 78 ο πρώτος κακό ψόφο να έχει!!!
96 ο δεύτερος να 'ναι καλά!!!!!!!!!!!!:no1:
και ο τρίτος 84..................................
και πήρα τελικά 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ααα κι εσύ όμως καλά δεν είσαι! Παραλίγο να κάνεις αναβαθμολόγηση της αναβαθμολόγησης (sic) ! 'Αβυσσος η ψυχή των βαθμολογητών!
chris_90
Διάσημο μέλος
Γενικα στην Εκθεση εχω δει ΤΑ κουλα αυτα τα 2 χρονια που δινω πανελληνιες. Παλι καλα, εγω την πρωτη χρονια ειχα 1 μοριο αποκλιση και τη δευτερη 10.
βασικά στη βαθμολόγηση μου έγιναν απίστευτεσ ηλιθιότητεσς του στυλ ο ένας εξεταστής να μου βάζει 23 στην περίληψη της έκθεσης και ο άλλος 7-8. για όσουσ δε γνώρίζουν 7-8 παίρνεις συνήθως εάν γράψεις την ιστορία της ζωής σου...
υπάρχει περίπτωση να έφταιξε το ότι δεν κάνω καλά γράμματα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
harry akritas
Διάσημο μέλος
αν δε φταίνε τα γράμματά μου τοτέ μπορεί να μου εξηγήσε κάποιος πως είναι δυνατόν ο ένας βαθμολογητής να βάζει 23 και ο άλλος 8? στα 25 εννοώ
Υποκειμενικό θέμα είναι αυτό. Του ενός του αρέσει, του άλλου όχι. Αυτό είναι το κακό της έκθεσης. Πάντως είναι αλήθεια ότι για περίληψη η απόκλιση είναι πολύ μεγάλη.
"πρέπει να γράψει(ο μαθητής) αυτό αυτό και αυτο" "επίσης σωστή πιάνεται και ι χ,ψ,τ διατύπωση" "για κάθε χ που λείπει χάνει ψ μονάδες"
εχω δίκιο η υπερεκτιμώ το υπουργείο
για να μη μιλήσω για την ίδια την έκθεση ώπου ο πρώτος βάζει 27 ο δεύτερος 18 και ο τρίτοσ 12!
DiligentStudent
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣπύροςΔ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiligentStudent
Νεοφερμένος
Achilleas1997
Νεοφερμένος
Μπορείς να πληρώσεις ένα παράβολο για να δεις το γραπτό σου αλλά δεν νομίζω να μπορούν να σου αλλάξουν τον βαθμό
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Θέλω να ρωτήσω το εξής: μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση προκειμένου να αναβαθμολογηθεί το γραπτό του στις Πανελλήνιες;Ευχαριστώ.
Υποθέτω γίνεται αυτόματα αν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξυ βαθμολογητων.
Ξερει κάνεις αλλη περίπτωση;
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Υποθέτω γίνεται αυτόματα αν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξυ βαθμολογητων.
Ξερει κάνεις αλλη περίπτωση;
Απο οσο μου ειχε πει ενας καθηγητης μπορεις να πληρωσεις για να ελεγξουν αν περασαν καλα τους βαθμους
Dias
Επιφανές μέλος
2) Το Σεπτέμβριο μπορεί κάποιος στο σχολείο του να δει το απόκομμα του εξωφύλλου του τετραδίου του και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας με αίτηση και πληρώνοντας παράβολο να δει φωτοτυπία του γραπτού του, χωρίς να επιτρέπεται να το φωτογραφήσει ή να κρατήσει σημειώσεις. Όμως δεν μπορεί να κάνει ένσταση και ο βαθμός δεν αλλάζει.
3) Ας σκεφτούμε λίγο ρεαλιστικά. Αν υπήρχε δυνατότητα αναβαθμολόγησης, πάρα πολλοί θα τη ζητούσαν ελπίζοντας και μη έχοντας τίποτα να χάσουν. Έτσι τα αποτελέσματα θα έβγαιναν σε δυο χρόνια από τον Άρειο Πάγο.
4) Πάντως υπάρχει ΕΝΑΣ και μοναδικός που έκανε αναβαθμολόγηση στις πανελλήνιες. Ο εικονιζόμενος:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.