Αναβαθμολόγηση γραπτού πανελληνίων μετά τα αποτελέσματα - γίνεται;

MANUELMANUEL

Νεοφερμένος

Ο MANUELMANUEL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Καλησπέρα για αυτό που αναφέρετε απευθύνεστε στο σχολείο η στο υπουργείο και σου δίνουν ανάλυση για τον βαθμό που έχεις πάρει σε
Αν θέλει το παιδί να δει την βαθμολόγηση για κάθε θέμα και υποερώτημα μπορεί να ζητήσει να πάει να δει τα αποκόμματα των γραπτών όπου αναγράφεται η αναλυτική βαθμολογία, ΔΩΡΕΑΝ, σε όσα μαθήματα θέλει. Χρήματα ζητούνται μόνο για την επίδειξη του ίδιου του γραπτού με τις χειρόγραφες απαντήσεις. Προσωπικά όταν έδωσα έκανα το πρώτο (2 χρονιές) και ήταν πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Δεν ξέρω αν μπορεί από τώρα, εγώ πήγα τον Σεπτέμβριο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά ας ρωτήσει. Δεν ξέρω επίσης αν επιτρέπεται να τραβήξει φωτογραφία, εγώ απλά σημείωσα τις βαθμολογίες σε ένα χαρτάκι.
Καλησπέρα για τη διαδικασία που αναφέρετε απευθύνεσαι στο λύκειο η στο υπουργείο και σου δίνουν ανάλυση για το πώς έχεις βαθμολογηθεί σε κάθε ερώτημα και υπό ερώτημα ?
 

Leo komm

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
 

UnderGroundGr

Νεοφερμένος

Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή και μας γράφει απο Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 63 μηνύματα.
Και σε εμας ηταν μεγαλη η διαφορα φετος. Αν ηταν μικροτερη εξαρχης, θα ειχαμε μπει στην σχολη που θελαμε...
 

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,532 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top