Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάποτε πήγαινα 5 φορές τη βδομάδα και έκανα 15 χιλιόμετρα τρέξιμο (αν και το τρέξιμο είναι ότι χειρότερο για την ανάπτυξη, καταπονεί και τρομερά τα πόδια), αλλά τώρα, λόγω έλλειψης χρόνου, έχω να πάω 1 χρόνο σχεδόν, έχω γίνει λαπάς Το χω μετανιώσει. Όταν βρω λίγο χρόνο θα το ξαναρχίσω. Η γυμναστική και η καλή διατροφή βοηθούν πολύ και, ειδικά η πρωινή γυμναστική τονώνει τη διάθεση και σε γεμίζει ενέργεια για το υπόλοιπο της μέρας.
Άσχετο, αλλά πριν 3 μέρες, διάβασα σε ένα άρθρο της εφημερίδας "Έθνος", ότι σε έρευνα που έγινε σε μαθητές, αποδείχτηκε, ότι η γυμναστική βοηθάει τη μνήμη και την καλύτερη απόδοση στο σχολείο.
Εγώ νόμιζα ότι και το τρέξιμο κάνει καλό στην περίπτωση αυτή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα είναι ίσως ενοχλητικό στην αρχή, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος να στέκεσαι σωστά (εκτός κι να έχεις κάποιον 24/7 να σου λέει 'στάσου ίσια')
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι εμενα το ιδιο! Ρε συ, με μενα το θεμα ειναι οτι αν παω να σταθω ισια νιωθω κατι σαν ενοχληση! Αλλα ενταξει, εγω εχω συμβιβαστει! Προτιμω να καμπουριαζω παρα να κανω γυμναστικη (ναι, ειμαι ΤΟΣΟ λαπας ). Αν και μου εχουν πει οτι αν συνεχισω αυτον τον τροπο ζωης, δεν θα μου βγει σε καλο (και το ξερω κι εγω ο ιδιος)...Σκέφτομαι από Φεβρουάριο να αρχίσω καλή γυμναστική! Και ελπίζω να τα έχω καταφέρει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού! Αν και μου έχουν πει οτι φταιει και το γεγονός οτι είμαι αδύνατος, αφού διακρίνονται τα κόκαλα!
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος
2)https://www.vita.gr/html/ent/483/ent.2483.asp
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εμενα το ιδιο! Ρε συ, με μενα το θεμα ειναι οτι αν παω να σταθω ισια νιωθω κατι σαν ενοχληση! Αλλα ενταξει, εγω εχω συμβιβαστει! Προτιμω να καμπουριαζω παρα να κανω γυμναστικη (ναι, ειμαι ΤΟΣΟ λαπας ). Αν και μου εχουν πει οτι αν συνεχισω αυτον τον τροπο ζωης, δεν θα μου βγει σε καλο (και το ξερω κι εγω ο ιδιος)...
Εγω δεν το προτιμώ! Και θα το φτιάξω θέλω ,δεν θέλω!
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
(Έχω και την τύχη όπως είπε η Κύνθια να έχω κάποιον ΣΥΝΕΧΕΙΑ να μου φωνάζει να ισιώσω, είτε είναι γονιός, ειτε φίλη/φίλος, μέχρι και οι καθηγητές στο σχολείο )
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
η μανα μου για παραδειγμα!!καθε φορα που περπαταμε μαζι στον δρομο μου σπαει τα νευρα!μην καμπουριαζεις και μην καμπουριαζεις!και σιγα το καμπουριασμα, σαν μοντελο θελει να περπαταωΝομίζω ότι έχει κάτι ειδικά ιατρικά μηχανήματα στήριξης για την πλάτη - ένα τέτοιο μπορείς να φοράς όσο διαβάζεις ή/και είσαι στον υπολογιστή, θα ευθυγραμμίσει τους ώμους σου και την σπονδυλική σου στήλη :xixi:
Θα είναι ίσως ενοχλητικό στην αρχή, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος να στέκεσαι σωστά (εκτός κι να έχεις κάποιον 24/7 να σου λέει 'στάσου ίσια')
-----------------------------------------
δεν μου βγητωνει!αν ξανακουσω αλλη μια φορα το μην καμπουριαζεις θα φουνταρω!!1)Αυτό που είπε η Nerya. Είναι ένα γιλέκο που το φοράς κάτω από τα ρούχα, δε φαίνεται το χειμώνα και σε αναγκάζει να έχεις ίσια την πλάτη σου. Συνηθίζεις σιγά σιγά να στέκεσαι ίσια. Είναι φθηνό, νομίζω δεν κοστίζει πάνω από 25-30 ευρώ. Πήγαινε σε ένα φαρμακείο να ρωτήσεις αν δε θές να πας σε ορθοπεδικό.
2)https://www.vita.gr/html/ent/483/ent.2483.asp
fabulous
Δραστήριο μέλος
Τώρα πια δεν μου το λέει, αλλά στο δημοτικό ειδικά με είχε πρήξει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...