Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό δε νομίζω να ναι θέμα ηλικίας, λογικά με γυμναστική ή κάποιου είδους φυσικοθεραπεία λύνεται. Αν λες για σένα πάντως δε νομίζω να χεις πρόβλημα, μια χαρά είναι η ηλικία σου και, όπως λέει και ο Κρις Κρις η ανάπτυξη στους άνδρες διαρκεί μέχρι πολύ αργά (μέχρι τα 21 έχω ακούσει εγώ).
Για μένα λέω! Το έχω βελτιώσει αρκετά! Αλλά αν έχω χρόνο, θέλω να το κάνω σχεδόν ανύπαρκτο!
who
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια χαρά χρόνο έχεις! Με ποιό τρόπο το βελτίωσες αν επιτρέπεται?
Εγω το εξαλλειψα με γυμναστικη!
Και νομιζω οτι ειναι ο μονος σιγουρος και αποδοτικος τροπος........:no1:
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω το εξαλλειψα με γυμναστικη!
Και νομιζω οτι ειναι ο μονος σιγουρος και αποδοτικος τροπος........:no1:
Και μπορείς να το φτιάξεις σε μεγάλο βαθμό; Δωστε μου λίγο ελπίδα (αν όντως υπαρχει), γιατι με πειράζει πολύ πάνω μου!
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι εγω για τοσο ηξερα, αλλα αυτο που ειπα για τα 28 (βασικα ελεγε για οστικη πυκνοτητα, οχι υψος) το διαβασα σε πτυχιακη εργασια γνωστης μου που πηρε 10! Αρα νομιζω οτι ειναι εγκυρο...Αυτό δε νομίζω να ναι θέμα ηλικίας, λογικά με γυμναστική ή κάποιου είδους φυσικοθεραπεία λύνεται. Αν λες για σένα πάντως δε νομίζω να χεις πρόβλημα, μια χαρά είναι η ηλικία σου και, όπως λέει και ο Κρις Κρις η ανάπτυξη στους άνδρες διαρκεί μέχρι πολύ αργά (μέχρι τα 21 έχω ακούσει εγώ).
Αρκει να 'χεις το καταλληλο υψος...Το μπασκετάκι βοηθάει πολύ
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγω για τοσο ηξερα, αλλα αυτο που ειπα για τα 28 (βασικα ελεγε για οστικη πυκνοτητα, οχι υψος) το διαβασα σε πτυχιακη εργασια γνωστης μου που πηρε 10! Αρα νομιζω οτι ειναι εγκυρο...
Αρκει να 'χεις το καταλληλο υψος...
Ναι μωρέ, σε πιστεύω
Δεν έχει να κάνει με ύψος. Διάβαζα σε ένα φυλλάδιο, ότι για προβλήματα σκολίωσης και άλλα τέτοια, η μέθοδος που ακολουθείται είναι ασκήσεις με μπάλα του μπάσκετ.
chris_90
Διάσημο μέλος
Καλα ντε, μη βαρας!Ναι μωρέ, σε πιστεύω
Δεν έχει να κάνει με ύψος. Διάβαζα σε ένα φυλλάδιο, ότι για προβλήματα σκολίωσης και άλλα τέτοια, η μέθοδος που ακολουθείται είναι ασκήσεις με μπάλα του μπάσκετ.
Αμα φτιαξουν μπασκετα που να μπορω να φτανω, θα αναθεωρησω!
Παντως για γυμναστηριο βαριεμαι ελεεινα...
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα ντε, μη βαρας!
Αμα φτιαξουν μπασκετα που να μπορω να φτανω, θα αναθεωρησω!
Παντως για γυμναστηριο βαριεμαι ελεεινα...
Δε βαράω
-----------------------------------------
Και μπορείς να το φτιάξεις σε μεγάλο βαθμό; Δωστε μου λίγο ελπίδα (αν όντως υπαρχει), γιατι με πειράζει πολύ πάνω μου!
Γιατί δεν πας και σε έναν ορθοπεδικό να σου πει ακριβώς τι ασκήσεις να κάνεις?
zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τις δυο αυτές φορές αισθανόμουν ότι καμπουριάζω, ότι κάθομαι στην καρέκλα και είμαι σκυμμένος. Καθε φορα που ξανα-ξεκιναγα γυμναστικη με την παροδο του χρονου τα πραγματα ηταν σαφως καλυτερα! Πιστευω οτι την ''καμπουρα'' μπορεις να την αντιμετωπισεις μεχρι και τα 40. Απο κει και περα, τα πραγματα ειναι δυσοιωνα.....!
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρω τι ασκήσεις! Το χρόνο δεν ξέρω!
Μικρός είσαι ακόμα ρε συ, δε σε πήραν τα χρόνια, μην ανησυχείς, έχεις χρόνο πολύ μπροστά σου, στην ανάπτυξη είσαι ακόμα, συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις και μια χαρά θα σαι.
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μικρός είσαι ακόμα ρε συ, δε σε πήραν τα χρόνια, μην ανησυχείς, έχεις χρόνο πολύ μπροστά σου, στην ανάπτυξη είσαι ακόμα, συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις και μια χαρά θα σαι.
Σκέφτομαι από Φεβρουάριο να αρχίσω καλή γυμναστική! Και ελπίζω να τα έχω καταφέρει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού! Αν και μου έχουν πει οτι φταιει και το γεγονός οτι είμαι αδύνατος, αφού διακρίνονται τα κόκαλα!
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Άσχετο, αλλά πριν 3 μέρες, διάβασα σε ένα άρθρο της εφημερίδας "Έθνος", ότι σε έρευνα που έγινε σε μαθητές, αποδείχτηκε, ότι η γυμναστική βοηθάει τη μνήμη και την καλύτερη απόδοση στο σχολείο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.