Κοίτα...................είμαστε 5 παιδιά.Έπιανα κοινωνικής εργασίας Αθήνα αλλά.....δήλωσα Πάτρα συνέβησαν αργότερα πολλά απροόπτα......και το μετάνιωσα.........γενικά τον προηγούμενο χρόνο ήταν χαλια λίγο η ζωή μου................Τέσπα.....τώρα με αύτα τα στοιχεία αν θέλω αρχές Οκτώβρη να πάω Αθήνα.....................μπορώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν το πω σε εσένα θα το μάθουν και τα υπόλοιπα 46.451 μέλη...Γειά σου exc αν θές μου λές και το αληθινό σου όνομα.......
Ναι, βεβαίως και μπορείς. Θα κάνεις την αίτηση στις 1-15 Νοεμβρίου και η αίτησή σου θα γίνει δεκτή αρκετά νωρίς ώστε να μη χάσεις και την εξεταστική.Κοίτα...................είμαστε 5 παιδιά.Έπιανα κοινωνικής εργασίας Αθήνα αλλά.....δήλωσα Πάτρα συνέβησαν αργότερα πολλά απροόπτα......και το μετάνιωσα.........γενικά τον προηγούμενο χρόνο ήταν χαλια λίγο η ζωή μου................Τέσπα.....τώρα με αύτα τα στοιχεία αν θέλω αρχές Οκτώβρη να πάω Αθήνα.....................μπορώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εν τω μεταξύ εχω πολλές απορίες για το erasmus...Μου το εξηγείτε πάνω-κάτω;;;;
Βεβαίως και είμαι σίγουρος για αυτά που λέω. Μπορείς, όμως, να το επιβεβαιώσεις και εσύ διαβάζοντας την εγκύκλιο του υπουργείου εθνικής παιδείας: https://www.ypepth.gr/el_ec_page791.htmΚαλά.......................πάντως thanks...είσαι σίγουρος γι'αυτα.....για να μην έχω ελπίδες ψευτικες...............Ευχαριστω................................................οπως και να'χει......
Εν τω μεταξύ εχω πολλές απορίες για το erasmus...Μου το εξηγείτε πάνω-κάτω;;;;
Για το erasmus, εγώ προσωπικά το μόνο που γνωρίζω είναι ότι πρόκειται για ανταλλαγές φοιτητών με ξένα πανεπιστήμια και μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Άνοιξε ένα θέμα εάν θέλεις, μήπως και γνωρίζει και κανένας άλλος, γιατί εδώ δε θα το δει κανείς.
Μέχρι το Δ εξάμηνο. Από ό,τι κατάλαβα, όμως, είσαι στο πρώτο έτος, οπότε προλαβαίνεις να κάνεις αίτηση στο 3ο εξάμηνο λόγω πολυτεκνης οικογένειας και να γλιτώσεις τα όποια οικονομικά κριτήρια τίθενται για την περίπτωση μετεγγραφής λόγω απώλειας γονέα.Γειά σας παιδια.........exc ευχαριστω πολύ για την ιστοσελίδα γιατί μπήκα και είδα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.......Αυτό μου είπες.. μπορώ να το κάνω σε όλα τα εξάμηνα;;Ή μεχρι και το Δ';;;
Και δε χρειάζεται να φύγεις κιόλας.Παρ'ολα αυτα χαρηκα που μπηκα εδω και εμαθα τόσα αλλιως ακόμα θα πίστευα ότι θα πρέπει να βρω φοιτητή για ανταλαγή.......................................
Γειά σου npb....ποιός εισαι;;;Ευχαριστω.....για το nickname.......
nPb
Επιφανές μέλος
Γειά σου npb....ποιός εισαι;;;Ευχαριστω............
σου απάντησα με προσωπικό μήνυμα...
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
lillyg
Νεοφερμένος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν ανήκεις σε μια απο τις κατηγορίες που ορίζει ο νόμος, δεν μπορεις να αλλάξεις ΤΕΙ!
Hliolousth
Νεοφερμένος
τελοσπαντων.,περασα παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης στα γιαννενα και ενδιαφερομαι για ανταλλαγη με καποιον φοιτητη που περασε σε αντιστοιχο τμημα στην πατρα ή στην αθηνα..οποιος ενδιαφερεται ασ επικοινωνησει μαζι μου στο email superdinak@homail.com..
ευχαριστω προκαταβολικα..!!
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
Hliolousth
Νεοφερμένος
ισχυει σιγουρα αυτο που λες??δεν ισχυουν παιδια τσαμπα παιδευεστε...
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν καταλαβαινω γιατι ζητατε απαντησεις σε ενα φορουμ ,αφου μπορειτε να εχετε ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ απαντησεις διαβαζοντας την σχετικη νομοθεσια ή ρωτωντας τις γραμματειες των σχολων σας...
φιλικα παντα ,αλλα ειναι παραλογο να ζηταμε απαντησεις απο την καρεκλα του γραφειου μας και να μην κανουμε καμια κινηση για να τις βρουμε...
Hliolousth
Νεοφερμένος
εχω την εντυπωση πως αυτη την στιγμη μιλας για μετεγγραφες..στην συγκεκριμενη περιπτωση το θεμα μας ειναι η ανταλλαγη φοιτητων..πραγμα δηλαδη εντελως διαφορετικο..λοιπον διαβασε τον νομο ποιοι δικαιουνται μεταγραφη και ποιοι οχι.
δεν καταλαβαινω γιατι ζητατε απαντησεις σε ενα φορουμ ,αφου μπορειτε να εχετε ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ απαντησεις διαβαζοντας την σχετικη νομοθεσια ή ρωτωντας τις γραμματειες των σχολων σας...
φιλικα παντα ,αλλα ειναι παραλογο να ζηταμε απαντησεις απο την καρεκλα του γραφειου μας και να μην κανουμε καμια κινηση για να τις βρουμε...
Dias
Επιφανές μέλος
Και αυτό αμοιβαία μεταγραφή δεν είναι?εχω την εντυπωση πως αυτη την στιγμη μιλας για μετεγγραφες..στην συγκεκριμενη περιπτωση το θεμα μας ειναι η ανταλλαγη φοιτητων..πραγμα δηλαδη εντελως διαφορετικο..
Μου έχουν πει ότι ο λόγος που καταργήθηκαν ήταν ότι είχαν γίνει επιχείρηση. Τα παιδιά από την επαρχία ενώ ήθελαν να σπουδάσουν στον τόπο τους, έβαζαν στο μηχανογραφικό πρώτα την Αθήνα που δεν ήθελαν, γιατί ήταν σίγουροι ότι θα βρουν κάποιον Αθηναίο που πέτυχε στην δική τους πόλη για ανταλλαγή. Και για να γίνει η ανταλλαγή ο Αθηναίος μπαμπάς πλήρωνε όχι λίγα λεφτά στον άλλον. Ευτυχώς το κόψανε και η ξεφτίλα αυτή σταμάτησε.
Hliolousth
Νεοφερμένος
θα το ονομαζα αμοιβαια ανταλλαγη..τελοσπαντων δεν ειμαι σιγουρη βεβαια,,..Και αυτό αμοιβαία μεταγραφή δεν είναι?
Μου έχουν πει ότι ο λόγος που καταργήθηκαν ήταν ότι είχαν γίνει επιχείρηση. Τα παιδιά από την επαρχία ενώ ήθελαν να σπουδάσουν στον τόπο τους, έβαζαν στο μηχανογραφικό πρώτα την Αθήνα που δεν ήθελαν, γιατί ήταν σίγουροι ότι θα βρουν κάποιον Αθηναίο που πέτυχε στην δική τους πόλη για ανταλλαγή. Και για να γίνει η ανταλλαγή ο Αθηναίος μπαμπάς πλήρωνε όχι λίγα λεφτά στον άλλον. Ευτυχώς το κόψανε και η ξεφτίλα αυτή σταμάτησε.
στην Ελλαδα της διαφθορας στην οποια ζουμε μπορεις να ακουσεις οτι θελεις..
πραγματικα δεν γνωριζα οτι γινονταν ολα αυτα..
ευχαριστω παντως για την πληροφορια,..!
Dias
Επιφανές μέλος
Αντί "ανταλλαγή" βάλε "συναλλαγή" και είσαι μέσα.θα το ονομαζα αμοιβαια ανταλλαγη..τελοσπαντων δεν ειμαι σιγουρη βεβαια,,..
στην Ελλαδα της διαφθορας στην οποια ζουμε μπορεις να ακουσεις οτι θελεις..
πραγματικα δεν γνωριζα οτι γινονταν ολα αυτα..
ευχαριστω παντως για την πληροφορια,..!
Σκέψου το απλά: Γιατί ένα παιδί που μένει στα Γιάννενα και θέλει να σπουδάσει εκεί, θα έβαζε πρώτα στο μηχανογραφικό την Αθήνα?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.