michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tolisman
Δραστήριο μέλος
βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας)Μερικές φορές πρέπει να είμαστε σκληροί με κάποια θέματα. Το φασίστας όμως πάει πάρα πολύ.
και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
:iagree:και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α.
miv
Επιφανές μέλος
βασικά δίκιο έχει ο dythor.. φασιστάκος είσαι κι εσύ.. (συγγνώμη κιόλας)
και όσον αφορά τους Ομπάμα και Μακέιν, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο.. είναι όπως τα δίδυμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Εργατικοί-Συντηρητικοί (Αγγλία), Σοσιαλδημοκρατες-Χριστιανοδημοκράτες (Γερμανία) κ.α.
Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες".
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
λολ κι εμενα!Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες.
λοιπον κι εγω "ψηφιζω" Ομπαμα,ειναι πιο συμπαθητικουλης (ναι αυτο ειναι το πολιτικο μου κριτηριο και δεν θελω αντιρρησεις )
o αλλος στην ηλικια που ειναι ,που να τρεχει μωρε να ασχολειται με προεδριες..
tolisman
Δραστήριο μέλος
Η μόνη διαφορά είναι πως ο Δημοκρατικός θα βρει μια σοβαρή εξήγηση-δικαιολογία για έναν πόλεμο απ'το "Ήρθε το βράδυ ο Θεός στο όνειρό μου και μου είπε να πολεμήσω τους τρομοκράτες".
το θέμα είναι ότι και ο δημοκρατικός (π.χ Μπιλ Κλιντον) και ο ρεπουμπλικάνος (π.χ Μπους) στο τέλος θα τον κάνουν τον πόλεμο..
απλώς οι ρεπουμπλικάνοι αυτοπροβάλονται ως αρκετά συντηρητικοί και παλαιών αρχών κτλ ενώ οι δημοκρατικοί το παίζουν εναλλακτικοί και μοντέρνοι και οικολόγοι (βλ. Αλ Γκορ).. οι πρώτοι είναι και καλά οι δεξιοι και οι δέυτεροι οι αριστεροί -μη χέσω-...
τα ίδια σκατά είναι πάντως..
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο McCain μου θυμίζει τις προτηγανισμένες πατάτες.
Βασικά,αυτός έχει την εταιρία
Anarki
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
BadgerBadger
Νεοφερμένος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξεθαβω τουτο το θρεντ μιας και ηρθε το πληρωμα του χρονου για τις περιβοητες εκλογες...ολα δειχνουν (οπως και το poll μας) Ομπαμα.. πιστευτε οτι υπαρχει περιπτωση να ανατραπει η κατασταση ? προσωπικα ,πιστευω πως ο νεος προεδρος θα ειναι σιγουρα ο Ομπαμα και ειναι θεμα χρονου να το βαλει κατω ο κυριος Μακειν..
αρε scully ξεθαφτήρι!!!
Ομπάμα ftw!:no1:
konfou
Νεοφερμένος
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Μακκέιν δεν έχει ελπίδες και το ξέρει...Απλά θα προσπαθήσει να μειώσει το μέγεθος της ήττας ώστε να έχει ένα σεβαστό αριθμό ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων.
Ποιος σου'πε πως δεν έχει ελπίδες;Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καθόλου αυτά τα γκάλοπ των +10%.Ξέρεις ποσοι δεν θα ψηφίζουν Ομπαμα επειδή είναι μαύρος;Στον κλασσικά ρατσιστικό νότο,δεν θα πάρει και πολλές ψήφους.Αναμένω μεγάλο ντέρμπι,και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ποιος θα είναι ο νικητής.Πιστεύω πως για την Αμερικη θα΄ναι καλύτερα να βγει ο Ομπάμα,όχι μόνο επειδή παραδοσιακά οι καλύτεροι πρόεδροι ήταν δημοκρατικοί,αλλά και λόγω της αμερικανοβλαχιάς του ΜακΚέιν,που παραπέμπει σ'ένα βελτιωμένο μοντέλο Μπους.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Maria17
Δραστήριο μέλος
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.