Fousekis
Δραστήριο μέλος
Παρωδίες δεν δεχόμαστε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Στις συνθήκες είναι. Και οι Σουηδοί αν το κλίμα τους ευνοούσε να είναι τη μισή μέρα έξω απ'το σπίτι, αν είχαν την κατάλληλη γεωγραφική τοποθέτηση ώστε να επικοινωνούν όπως επικοινωνούσαν οι Έλληνες, την ίδια θεώρηση και το ίδιο στυλ θα είχαν. Ναι, σαφώς υπάρχει εθνική ταυτότητα η οποία μάλιστα αν διατηρείται στην οικογένεια δεν χάνεται ακόμη και μετά από τρεις γενιές, στην Ανταρκτική, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αίμα. Και βασικά ο Γιώργος πιο πολύ για χαβαλέ το είπε φαντάζομαι.
ps: Είναι ταΜπεραμέντο όχι ταπεραμέντο, βγαίνει απ'το temper, όχι απ'το τάπερ.
Δεν το είπα 100% για χαβαλέ, όντως η χαβαλεδοτέτοια διάθεση και το κλασικό οι υπεύθυνοι φταίνε, όπως και το γνωστό ελληνικό χαιρέτησμα (γεια ρε μ@Λ@Κα) αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του έλληνα και θεωρώ πως είναι στα γονίδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
fuela
Νεοφερμένος
Αφού δεν παλεύουν τα Ελληνάκια αλλά αυτοί για να μπορέσουν να κρατήσουν στα χέρια τους τη σημαία αυτή έχουν το δίκιο με το μέρος τους να το κάνουν.
Α! και το τι δικαιούσαι να κάνεις ή όχι δεν εξαρτάται από αυτά που έπραξαν οι πρόγονοι σου πχ. για την ελευθερία της Ελλάδας, αλλά από αυτά που πράττεις ο ίδιος.!!!
Fousekis
Δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Fousekis
Δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος
1ον ρωτα εναν αλβανο τι νιωθει οτι ειναι και μετα απαντα μουΤο θεωρώ ντροπή για εμάς να μην επιτρέπεται σε αλλοδαπούς να είναι σημαιοφόροι αφού ανήκουν στο Ελληνικό κράτος, και μιας και αυτές οι γιορτές δεν αναφέρονται μόνο στο Ελληνικό έθνος αλλά και στο Ελληνικό κράτος θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουν ίσες ευκαιρίες. Κατά την γνώμη μου πάντως θα έπρεπε να καταργηθούν τελειώς οι παρελάσεις και αυτές οι μέρες να είναι απλώς αργείες.
2ον παρεπιπτωντος στα σκοπια απο τελουνταιν Απο αλβανους βουλγαρους κα σερβους
3ον οταν πανε στο εξωτερικο οι στρατιωτες μας ειτε φανταροι ειναι αξιωματικοι αν ηξερες τι ρατσιμο τραβανε δεν θα ειχες τετοιο ρομαντισμο
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
2ον) φερε μου αποδειξεις, γιατι και εγω εχω ακουσει για διωγμους σλαβων απο τη βορεια ελλαδα το 1900.
3ον)οφθαλμος αντι οφθαλμου, σε κανει να νιωθεις καλυτερο ανθρωπο ετσι;
εγω ξερω οτι οι κινεζοι ως λαος, ακουνε για ελληνα και ανοιγει η καρδια τους.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
2) Ναι, κι εγώ συμφωνώ με αυτό. https://www.bulgarmak.org/makedonia.htm
3) Βασικά όχι, αλλά αν αρχίσουν τα ζώα στο βορρά, γιατί όχι κι εμείς; Άλλωστε μια τους έχουμε...
Δεν ξέρω για τους κινέζους τι νοιώθουνε, ξέρω πάντως ότι βρίσκουνε αρχαία Ελληνικά αγάλματα τώρα που κάνουν ανασκαφές στην Κίνα.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
2ον) μακρια απο εθνικισμους ειτε ελληνικους ειτε ΠΓΔΜτικους
3ον) αμφιβαλλω, αφου κιολας δε μου δινεις πηγη, αμφιβαλλω ακομα περισσοτερο. ισως θα επρεπε και εσυ.
α ναι οσο ζωο ειναι αυτος ο βορειος. τοσο εισαι και εσυ
και κατι αλλο αυτα τα ζωα του βορρα(γερμανοι-σουηδοι-φινλανδοι) σε εχουν ξεπερασει εδω και πολυ καιρο. ισα ισαι γιατι χεστηκαν αν εσυ νιωθεις ξενοφοβηκα απεναντυ σε ανθρωπους.
ο ελληνισμος ειναι ιδεα, μια ιδεα που εσυ απο οτι φαινεται δεν εχεις
επιπλεον, η ελλαδα εδω και κατι χρονια προσπαθει να το παιξει το αφεντικο των βαλκανιων. πολυ δημοκρατικο ετσι;
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
1) Νοιώθω ότι είμαι έλληνας και μπορώ να σου ορκιστώ ότι θα είμαι υπέρ της πατρίδας μου ό,τι κι αν γίνει.
2) Ναι, κι εγώ συμφωνώ με αυτό. https://www.bulgarmak.org/makedonia.htm
3) Βασικά όχι, αλλά αν αρχίσουν τα ζώα στο βορρά, γιατί όχι κι εμείς; Άλλωστε μια τους έχουμε...
Δεν ξέρω για τους κινέζους τι νοιώθουνε, ξέρω πάντως ότι βρίσκουνε αρχαία Ελληνικά αγάλματα τώρα που κάνουν ανασκαφές στην Κίνα.
Δακτυλος του Λιακο εισαι?Ελεος ουτε το ΛΑΟΣ να σε πληρωνε να λες τετοια..
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Δακτυλος του Λιακο εισαι?Ελεος ουτε το ΛΑΟΣ να σε πληρωνε να λες τετοια..
μη το τραβας ραζορ...
miv
Επιφανές μέλος
Που ακριβώς αντιμετωπίζουν ρατσισμό οι Έλληνες φαντάροι; Στο Αφγανιστάν; Στο Κόσοβο; Δεν υπάρχει μέρος που συμμετέχουν φαντάροι των ΕΛΔΥ όπου οι κάτοικοι να μη βλέπουν αυτούς τους ανθρώπους, πάνω απ'ολα, και μετά φαντάρους, ως ευεργέτες. Κι απ'την άλλη δε μ'ενδιαφέρει να ρωτήσω τι νιώθει ο Αλβανός, είναι προσωπικό δεδομένο. Προφανώς, όμως, όταν έρθει και θέλει να σηκώσει τη σημαία δεν γίνεται να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την...απελευθέρωση της Τσαμουριάς. Δηλαδή ξεκολλάτε λίγο, οι περισσότεροι ούτε Αλβανικά δε μιλάνε πλέον.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
1ον) δεν απαντησες
2ον) μακρια απο εθνικισμους ειτε ελληνικους ειτε ΠΓΔΜτικους
3ον) αμφιβαλλω, αφου κιολας δε μου δινεις πηγη, αμφιβαλλω ακομα περισσοτερο. ισως θα επρεπε και εσυ.
α ναι οσο ζωο ειναι αυτος ο βορειος. τοσο εισαι και εσυ
και κατι αλλο αυτα τα ζωα του βορρα(γερμανοι-σουηδοι-φινλανδοι) σε εχουν ξεπερασει εδω και πολυ καιρο. ισα ισαι γιατι χεστηκαν αν εσυ νιωθεις ξενοφοβηκα απεναντυ σε ανθρωπους.
ο ελληνισμος ειναι ιδεα, μια ιδεα που εσυ απο οτι φαινεται δεν εχεις
α επιπλεον, η ελλαδα εδω και κατι χρονια προσπαθει να το παιξει το αφεντικο των βαλκανιων. πολυ δημοκρατικο ετσι;
1) Νοιώθω έλληνας ρε παιδί μου, κάθε πέτρα αυτού του τόπου τη νοιώθω δικό μου κομμάτι, τι να σου κάμω, δε θέλει πηγές κι επιχειρήματα για να το εκφράσεις αυτό.
2) Ε ναι.
3) Ζώα του βορρά : μερίδα Αλβανοσκοπιανων (ΜΕΡΙΔΑ) . Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_size_of_armed_forces
Δες που είναι η Ελλάδα και πού οι βόρειοι.
Αφού είμαστε το αφεντικό των βαλκανίων, δεν το παίζουμε. Εμείς κι οι Σέρβοι, τους πάω πολύ αυτούς τους ανθρώπους.
Αυτοί με ξεπέρασαν πριν πολύ καιρό, γιατι , την ώρα που εγώ είχα επιδωθεί σε έναν ανελέητο και ηλίθιο εμφύλιο, αυτοί ανασυντάσσονταν.
-----------------------------------------
ΟΎΤΕ αλβανικά , ε; Για έλα μια γκοπανιά μέχρι το δικό μου σχολειό (που φημίζεται για το ελάχιστο ποσοστό αλβανών) να δεις πόσο φαρσί το πάνε μεταξύ τους το αλβανικό.
-----------------------------------------
Η ζάμπια περνάει την αλβανία και η κύπρος τη φύρομ. Να δες.
miv
Επιφανές μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
ως ελληνας(που δεν εισαι, απλα εθνικιστης) και τις ιδεες που υποτιθεται οτι πρεσβευεις πρεπει να εισαι τουλαχιστον βλακας για να θελεις να το παιξεις αφεντικο καποιου.
ετσι και αλλιως αυτο το κομματι γης δεν ανηκει σε κανενα. πως να το πω βρε παιδι μου, κοψε το πολυ total war μετα απο ενα σημειο προκαλει βλαβη στον εγκεφαλο. τα εθνη δεν υπαρχουν για να κατακτας τον κοσμο.
ναι ειδα οτι η ελλαδα ειναι πολυ ψηλα. αυτο προς τιμην μας ειναι; εγω ξερω οτι χαραμιζεται και εργατικο δυναμικο με το στρατο.
miv
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.