qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panp27
Εκκολαπτόμενο μέλος
2. Το θέμα των αλλοδαπών προκύπτει κάθε φορά ηθελημένα από κάποιους εξυπνάκηδες καθηγητές που βάζουν ένα 20 ή 19 παράπω στον αλλοδαπό για διαφόρους λόγους...!!! Όλοι γνωρίζουμε (ας μην κοροιδευόμαστε) τι παίζει με τις βαθμολογίες στα λύκεια και ιδίως στα γυμνάσια... (πχ ένα 19 ή 20 στην γυμναστική!!! ή στα καλλιτεχνικά!!! φέρνει τα πάνω-κατω και βεβαίως τα πράγματα... στα "μέτρα μας...") Μην κοροιδευόμαστε...
Zed
Διάσημο μέλος
2. Το θέμα των αλλοδαπών προκύπτει κάθε φορά ηθελημένα από κάποιους εξυπνάκηδες καθηγητές που βάζουν ένα 20 ή 19 παράπω στον αλλοδαπό για διαφόρους λόγους...!!!
Όπως?
Εσύ δηλαδή Καλλιτεχνικά και Γυμναστική πόσο είχες? Εγώ θυμάμαι ότι όλοι 19-20 είχαμε εκτός από τους πολύ μλκες που δεν έκαναν ποτέ τίποτα. Αλλά άστο γιατί είναι τελείως άκυρη η προτελευταία σου πρόταση...
panp27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπως?
Εσύ δηλαδή Καλλιτεχνικά και Γυμναστική πόσο είχες? Εγώ θυμάμαι ότι όλοι 19-20 είχαμε εκτός από τους πολύ μλκες που δεν έκαναν ποτέ τίποτα. Αλλά άστο γιατί είναι τελείως άκυρη η προτελευταία σου πρόταση...
Αν κάνεις τον μλκ και κανεις πως δεν καταλαβαίνεις δεν χρειάζεται να εξηγήσω... Αλλά η διαφορά του 19 με το 20 σε μάθήματα σαν αυτά και όχι μόνο... είναι αυτά που κάνουν την διαφορά προκειμένου κάθε φορά να βγαίνει σημαιοφόρος γιός-κόρη καθηγητού-τριας... "συναδελφική αλληλεγγύη..." και μάλιστα αυτό έγινε σε 3 σχολεία της περιοχής που μένω την ίδια χρονιά!!! το 19,9 με το 20 μπορεί εύκολα να μαγειρευτεί για να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα... Και επειδή στα γυμνάσια οι βαθμοί των τριμήνων στην ουσία κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα και όχι τα τελικά γραπτά παίζονται πολλά παιχνίδια...
Και όσο αφορά τους λόγους.... αν δεν βάλεις το μυαλό σου λιγάκι να δουλέψει δεν μπορώ να βοηθήσω...
Fousekis
Δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
μην εισαι απολυτη υπαρχουν αρκετα παιδια που πιστευουν στις παρελασεις!Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι μας τσαντίζει να σηκώνει άλλος την σημαία? Έτσι φαίνεται....Αλλά ρε σεις,εντάξει,ασ μην ξεχνάμε ότι και εμείς στην παρέλαση(όοοοταν πάμε...) είναι περισσότερο για τις απουσίες,δηλαδή οποιοδήποτε και να ρωτήσεις θα σου απαντήσει,''βαριέμαι, αλλά δεν θέλω 7 απουσίες...''Και μας πειράζει που είναι σημαιοφόροι οι αλλοδαποί? Εδώ εμείς οι ίδιοι την παρέλαση τη έχουμε κάνει...
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Αν και σε άλλα μέρη συνήθως οι Έλληνες κάνουν δικές τους παρελάσεις. Απορώ ποιος θα έδινε άδεια στο κόκκινο πανί με την ημισέληνο να κάνει περατζάδα στην Αμαλίας...
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμεθα λοιπόν ρατσιστές αλλά δεν το παραδεχόμαστε....Ναι, εντάξει, για άλλους η χώρα που τους θρέφει αξίζει περισσότερο απ'την καταγωγή τους, αυτό το καθορίζουν οι ίδιοι.
Αν και σε άλλα μέρη συνήθως οι Έλληνες κάνουν δικές τους παρελάσεις. Απορώ ποιος θα έδινε άδεια στο κόκκινο πανί με την ημισέληνο να κάνει περατζάδα στην Αμαλίας...
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
κι αυτο που λες ειναι απολυτο!για παραδειγμα στο σχολειο μου δεν εχουμε καποιον αλλοδαπο μαθητη που να ξεσκιζεται τοσο να κανει παρελαση, αντιθετα αν και λιγα υπαρχουν καποια παιδια που θελουν γιατι δεν βλεπουν την παρελαση σαν μια πεζοπορια με μινι φουστες και ενα κιλο μεικ-απ!Εγώ θεωρώ ότι από αυτούς τους λίγους οι μισοί είναι αλλοδαποί. Ξέρω άτομο που πιστεύουν πολύ σε αυτό.
-----------------------------------------
ολοι οι ανθρωποι λιγο πολυ ειναι!ποσοι ομως δεν συμβιβαζονται με την ιδεα και προσπαθουν να αλλαξουν;;;;;;;Είμεθα λοιπόν ρατσιστές αλλά δεν το παραδεχόμαστε....
miv
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.