Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Θέλω να παρω μεταγραφή και δεν με αφηνουν! Ειναι νομιμο κατι τετοιο ρε παιδια;; Δεν εχω δικαιωμα να αλλαξω δηλαδη εφοσον δεν ειμαι ικανοποιημενη;;;
Κανονικα ξερω πως πηγαινεις υποχρεωτικα στο δημοσιο σχολειο της περιοχης σου και δε μπορεις να πας οπου γουσταρεις.Εκτος κι αν εχεις γονιό καθηγητή σε δημόσιο σχολείο.Τότε πας σε όποιο σχολείο θέλεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Raiseonce
Δραστήριο μέλος
Οχι, οπου θες πας.
Κι αν όλοι θέλουν να πάνε σε ένα συγκεκριμένο σχολείο,τι γίνεται?
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Oπου θες πας...Στο Λυκειο της περιοχης σου στελνει τα χαρτια το γυμνασιο...Μετα τα παιρνεις και πας οπου θεςΚανονικα ξερω πως πηγαινεις υποχρεωτικα στο δημοσιο σχολειο της περιοχης σου και δε μπορεις να πας οπου γουσταρεις.Εκτος κι αν εχεις γονιό καθηγητή σε δημόσιο σχολείο.Τότε πας σε όποιο σχολείο θέλεις.
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαθαρχιδης
Νεοφερμένος
Δειρε καναν καθηγητη, και θα σε διωξουν για απρεπη συμπεριφορα!Το λυκειο που ηδη παω ειναι εκτος της περιοχης μου δηλ κ εκει απο μεταγραφη ειχα παει , αλλα τωρα παω Γ λυκειου και θελω οπωσδηποτε να αλλαξω αλλα λενε οτι δεν με αφηνουν να φυγω! αν ειναι δυνατον! τι μπορω να κανω;;;εχω αλλα 3 σχολεια που μπορουν να με δεχθουν! δηλαδη ελεος δεν με αφηνουν να φυγωωω!!!
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαθαρχιδης
Νεοφερμένος
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
απλως την στιγμη που θα παω να πω να με αλλαξουν και μ πουν οχι, να τους πεταξω ενα "ξερεις φιλε μου ΔΕΝ εχεις το δικαιωμα να μην μου δωσεις μεταγραφη...!!!! Δεν εισαι μονιμος ΟΥΣΤ!!!! " :p
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Στο φυλλάδιο ενημέρωσης σε εμάς έλεγε ότι γίνονται αλλαγές μέχρι 31 Μαρτίου.Εξάλλου χθες ήρθε και νέα μαθήτρια στην τάξη μου.Οπότε μπορείς.γινεται να αλλαξω σχολειο τωρα;;;;
batman1821
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tolisk99
Νεοφερμένος
Τωρα παω 2α λυκειου.
Thanks in advance
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.