emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
εγώ είχα πάρει 8ου εξαμήνου (όντας 2ο εξάμηνο) και πήρα και κάτι άλλο στο τέλος ...αλλά με συμπάθησε ο καθηγητής, νι
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αλήθεια, αν εντελώς υποθετικά τα δηλώσει κάποιος όλα και τα περάσει σε ένα χρόνο παίρνει και πτυχίο? (πάντα την είχα αυτη την απορία για τα πανεπιστήμια στα οποία επιτρέπεται να παρεις απο μεγαλύτερο εξάμηνο μαθήματα)
dooo
Διακεκριμένο μέλος
nikita13
Διάσημο μέλος
Ναι καλέ δεν μπορούμε να πάρουμε μαθήματα από άλλα εξάμηνα..Επίσης ακόμα μια αδικία σε σχέση με το Εμπ,δεν έχουμε δικαίωμα να ξαναδ΄ώσουμε μάθημα να βελτιώσουμε βαθμό..ΑκουσονΑρχική Δημοσίευση από dooo:τι απαγορεύεται καλέ? δε μπορείς να πάρεις μαθήματα μεγαλύτερου έτους? αρ γουί σίριους?
εγώ είχα πάρει 8ου εξαμήνου (όντας 2ο εξάμηνο) και πήρα και κάτι άλλο στο τέλος ...αλλά με συμπάθησε ο καθηγητής, νι
Subject to change
e-steki.gr Founder
ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!Αρχική Δημοσίευση από nikita13:Ναι καλέ δεν μπορούμε να πάρουμε μαθήματα από άλλα εξάμηνα..Επίσης ακόμα μια αδικία σε σχέση με το Εμπ,δεν έχουμε δικαίωμα να ξαναδ΄ώσουμε μάθημα να βελτιώσουμε βαθμό..Ακουσον
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από nikita13:Ναι καλέ δεν μπορούμε να πάρουμε μαθήματα από άλλα εξάμηνα..Επίσης ακόμα μια αδικία σε σχέση με το Εμπ,δεν έχουμε δικαίωμα να ξαναδ΄ώσουμε μάθημα να βελτιώσουμε βαθμό..Ακουσον
Το κακο δεν ειναι οτι δεν μπορειτε να ξαναδωσετε καποιο μαθημα για να βελτιωθει ο βαθμος (ουτε στο Πα.Μακ γινεται) - το οποιο θεωρω φυσιολογικο και δικαιο- αλλα το οτι μπορουν καποιοι αλλοι!
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Αλήθεια, αν εντελώς υποθετικά τα δηλώσει κάποιος όλα και τα περάσει σε ένα χρόνο παίρνει και πτυχίο? (πάντα την είχα αυτη την απορία για τα πανεπιστήμια στα οποία επιτρέπεται να παρεις απο μεγαλύτερο εξάμηνο μαθήματα)
Δεν παιρνει πτυχιο. Απλα περιμενει μεχρι να ερθει το τελευταιο κανονικο εξαμηνο του, και τοτε του το δινουν.
Αρχική Δημοσίευση από emufear:Δε μπορώ να σκεφτώ το λόγο!
Ενας λογος που μου 'ρχεται ετσι στα γρηγορα ειναι οτι ειναι προφανες οτι κατ' αυτον τον τροπο δεν εχεις παρακολουθησει τα απαραιτητα μαθηματα, δεν εχεις γνωση ολοκληρης της διδασκομενης υλης και απλα αποκομισες καποιες στειρες γνωσεις (ενω αλλιως... )
Subject to change
e-steki.gr Founder
Απλά πρέπει να κάνω έναν χρόνο υπομονή με τiς αηδίες
Όσοι ήθελαν να παω στο DI πείστε τον giostau (αυτός με έπεισε να μεινω) να έρθει στο meeting και πλακώστε τον στο ξύλο
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Άρα...γίνεται...και ειδικά για τον ΗΜΜΥ ξέρω ότι δεν είχε επιπλέον διαδικασία απλά κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία.
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από XRZ:btw... δεν θυμάμαι ποιος το είπε ότι δεν γίνεται να πάρεις πτυχίο νωρίτερα αλλά ξέρω προσωπικά (και έχω πάρει και στις ορκομωσίες τους!) παιδί που ορκίστηκε στο μαθηματικό Θεσ/νίκης τελειώνοντας το Σεπτέμβρη του 3ου έτους (πριν μπει στο 4ο δλδ) και ΗΜΜΥ ΕΜΠ που τελειωσε και πήρε το πτυχίο του τελειώνοντας το 4ο έτος (Σεπτέμβρη πριν μπει στο 5ο)...
Άρα...γίνεται...και ειδικά για τον ΗΜΜΥ ξέρω ότι δεν είχε επιπλέον διαδικασία απλά κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία.
Και εγω το ανεφερα (καθως και καποιο αλλοπαιδι νομιζω), γιατι δικος μου γνωστος (στο Πα.Μακ) περιμενε ενω ειχε τελειωσει με ολα τα μαθηματα του, για να παρει πτυχιο. Παρολα αυτα, δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω. Απλα αν μπορεσω θα ρωτησω και επισημα σε καποια γραμματεια για να ενημερωθω στα σιγουρα...
Αν και αργοπορημένη κατά μόλις 4 μήνες η άποψή μου είναι ότι αν σου αρέσει μια σχολή (και το έχεις συνειδητοποιήσει 100%) να πας τώρα που είναι νωρίς. Τι να πω κι εγώ που το ανακάλυψα στα 23;;;;;;;; Και βέβαια τώρα δεν είναι αδύνατη μια αλλαγή πορείας, αλλά χρονοβόρα και δεν ξέρω αν με "παίρνει" πλέον.
Όσο για το αν θα βρεις δουλειά ως πληροφορικάριος, από ό,τι έχω δει, άτομα σαν εσένα που τους αρέσει πολύ ο προγραμματισμός και δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και ζήλο τα παίρνουν αμέσως... ενώ σαν εμένα π.χ. που την τέλειωσα τη σχολή με το ζόρι (όχι ως προς τους βαθμούς, αλλά ως προς την όρεξη, ααααααααχ άτιμη κενωνία), τι να με πάρουν;;; άσε που δε θέλω να γίνω προγραμματίστρια... γι'αυτό κοιτάζω να κάνω τώρα κανά μεταπτυχιακό σε οικονομικά ή διοίκηση επιχειρήσεων μπας και αλλάξω γραμμή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas_S
Νεοφερμένος
έτσι σκέφτομαι τα εξής:
1.Δεν μαρέσει η Αθήνα αλλά μαρέσει πολύ το Ηράκλειο απο άποψη φοιτητικής ζωής.
2.Θα είναι η άλλη Πληροφορική(π.χ. Ψηφιακών Συστημάτων ΠαΠει) πιο εύκολη (απο άποψη μαθημάτων εντατικοποίησης κτλ)?
3.Η Αθήνα βολεύει περισσότερο για οικονομικούς και προσωπικούς λόγους.
Αυτά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas_S
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.