luluty
Νεοφερμένο μέλος
Η luluty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Δεν αντέχω άλλο την θεωρητική.
Όχι μόνο αυτό αλλά με ενδιαφέρει κάτι από την οικονομική κατεύθυνση περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην θεωρητική, η πληροφορική, και πιο συγκεκριμένα η κυβερνοασφαλεια (cybersecurity) καιρό τώρα. Θα μου πείτε γιατί δεν πηγές οικονομικά τότε, επειδή δεν το έχω καθόλου με τα μαθηματικά και όλοι με αποθάρρυναν από το να πάω. Τώρα όμως μετά από αυτό που βίωσα σε αυτή τη κατεύθυνση αλλά και που θυμήθηκα ότι μου αρέσει αυτό σκέφτομαι να αλλάξω.. ίσως να είναι πολύ χαζό αυτό που πάω να κάνω τελευταία στιγμή, το σκέφτομαι μήνες τώρα και πάλι όλοι με αποθάρρυναν από το να αλλάξω. Πιστεύω καλύτερα να αλλάξω τώρα και ας είναι αργά παρά να πάω σε μια σχολή που δεν με ενδιαφέρει τόσο.. δεν ξέρω αν σώζεται η κατάσταση με τα μαθηματικά αλλά έχω βρει σχολές με 10.000 μόρια για πληροφορική όποτε έχω μια ελπίδα ίσως..το ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση βέβαια.
Όχι μόνο αυτό αλλά με ενδιαφέρει κάτι από την οικονομική κατεύθυνση περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην θεωρητική, η πληροφορική, και πιο συγκεκριμένα η κυβερνοασφαλεια (cybersecurity) καιρό τώρα. Θα μου πείτε γιατί δεν πηγές οικονομικά τότε, επειδή δεν το έχω καθόλου με τα μαθηματικά και όλοι με αποθάρρυναν από το να πάω. Τώρα όμως μετά από αυτό που βίωσα σε αυτή τη κατεύθυνση αλλά και που θυμήθηκα ότι μου αρέσει αυτό σκέφτομαι να αλλάξω.. ίσως να είναι πολύ χαζό αυτό που πάω να κάνω τελευταία στιγμή, το σκέφτομαι μήνες τώρα και πάλι όλοι με αποθάρρυναν από το να αλλάξω. Πιστεύω καλύτερα να αλλάξω τώρα και ας είναι αργά παρά να πάω σε μια σχολή που δεν με ενδιαφέρει τόσο.. δεν ξέρω αν σώζεται η κατάσταση με τα μαθηματικά αλλά έχω βρει σχολές με 10.000 μόρια για πληροφορική όποτε έχω μια ελπίδα ίσως..το ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση βέβαια.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Έχεις ακόμα χρόνο να δηλώσεις στο φροντιστήριο αλλαγή κατεύθυνσης. Γύρω τέτοια εποχή άλλαξα εγώ απο Θετική σε Υγείας.
Θα τσούξει λίγο το κωλαράκι, αλλά έχεις καλό υπόβαθρο που θα σε βοηθήσει. Η αποστήθιση της θεωρητικης ειναι τρομερα ευνοικη για τα θεωρητικα μαθηματα οπως ΑΕΠΠ και ΑΟΘ.
Τώρα τα μαθηματικά πουλούκι, αλλά εφ'όσον έχεις βρει σχολές με 10 χιλιάρικα μόρια που σε ενδιαφέρουν τότε θεώρησε τον εαυτο σου μέσα απο τώρα. Είναι πιο ευκολο απ' ό,τι το εχουν κανει να φαίνεται να βγαλεις 10 χιλιάδες μόρια..
Θα τσούξει λίγο το κωλαράκι, αλλά έχεις καλό υπόβαθρο που θα σε βοηθήσει. Η αποστήθιση της θεωρητικης ειναι τρομερα ευνοικη για τα θεωρητικα μαθηματα οπως ΑΕΠΠ και ΑΟΘ.
Τώρα τα μαθηματικά πουλούκι, αλλά εφ'όσον έχεις βρει σχολές με 10 χιλιάρικα μόρια που σε ενδιαφέρουν τότε θεώρησε τον εαυτο σου μέσα απο τώρα. Είναι πιο ευκολο απ' ό,τι το εχουν κανει να φαίνεται να βγαλεις 10 χιλιάδες μόρια..
jYanniss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 125 μηνύματα.

Καλησπέρα, εφόσον έχεις βρει κάτι που σου αρέσει καιρό δεν βλέπω των λόγο να μην κάνεις τη μετάβαση (και πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο η κυβερνοασφάλεια). Επίσης δεν χρειάζεται μαθηματικά, αυτό καθ' αυτό το αντικείμενο.Δεν αντέχω άλλο την θεωρητική.
Δεν ξέρω ποιος σου το είπε αυτό ότι δηλαδή δεν το έχεις με τα μαθήματα αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι λάθος, το πιο πιθανό είναι ότι δεν σου τα εξήγησε ποτέ κανείς σωστά ή δεν ενδιαφέρθηκες η ίδια.
Εν πάση περίπτωση στη σχολή θα έχεις κάποια μαθηματικά τα οποία θα πρέπει να περάσεις και φυσικά στις πανελλαδικές. Αυτό είναι το μίνιμουμ από διαδικαστικής σκοπιάς.
Μια χαρά είναι που σκέφτεσαι να αλλάξεις κατεύθυνση.
SKG
Νεοφερμένο μέλος
Η SKG αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Λογοθεραπείας Πατρών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

Καλημέρα,Έχεις ακόμα χρόνο να δηλώσεις στο φροντιστήριο αλλαγή κατεύθυνσης. Γύρω τέτοια εποχή άλλαξα εγώ απο Θετική σε Υγείας.
ποσο εφικτη ειναι η αλλαγή τετοια εποχη απο θετική σε υγειας;Βγαινει η ύλη της βιολογιας;Σκεφτεται να το κάνει η κορη μου.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.934 μηνύματα.

Ναι να αλαξεις πεδιο αφου σου αρεσει η τεχνολογια.Δεν αντέχω άλλο την θεωρητική.
Τα μαθηματικα δεν ειναι προβλημα.
Δεν ξερω σε τι βαθμο καταλαβαινεις τα αρχαια αλλα αν τα καταλαβαινεις καλα τοτε και τα μαθηματικα πανελληνιων θα τα τρεχεις καλα γιατι στο δικο μου μυαλο τα αρχαια εχουν μεσα μαθηματκη σκεψη. Ειναι θεμα επιλογης.
Εδω μεσα γνωρισα παιδια που ετρεχαν καλα τα αρχαια στο 1ο πεδιο που ηταν αλλα εξισου καλα και τα μαθηματικα γενικης που δεν ειναι και απλα.
Τωρα στο 4 πεδιο που θα πας αν πας ....
Εκει εχει γλωσσα που ειναι η ιδια παντου ..εχει μαθηματικα που ισως τα πας μετρια ( λεω εγω) και την αοθ και αεππ που θα γραψεις οσο θες γιατι δεν ειναι δυσκολα μαθηματα.
Δεν ξερω αν εισαι αθηναια και τι δυνατοτητες επαρχιας εχεις να πας?
Αλλα εσυ τωρα ακους για σχολες πληροφορικης της αθηνας και του παμακ που θελουν πολλα μορια.
Εδω να σου πω οτι εχουμε και σχολες ''ταπεινές μοριων'' στην επαρχια οι οποιες ειναι πιο γεματες και ανωτερες απο αυτες που ξερεις.
Ενδεικτικα σου αναφερω για σχολες προσβασιμες απο το 4ο πεδιο.
Σαμος: Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων με 9800 μορια
Χανια : Ηλεκρονικων μηχανικων με 9740 μορια
Υπαρχουν και αλλες.
Αυτες ειναι και σχολες του τεχνικου επιμελητεριου που σημαινει μια φημη και μια καλυτερη ασφαλιση.. και μια ισχυρη υπογραφη αν βεβαια απαιτηθει σε μεγαλα εργα.
Ναι αυτες οι 5ετεις σχολες εχουν και φυσικη μεσα ( πληροφορικη χωρις φυσικη δεν γινεται) αλλα αφου εχεις καψα θα την καταφερεις δινοντας της σημασια τωρα στο λυκειο και μετα με λιγο φροντ στον ηλεκτρομαγνητισμο την κβαντικη και τα κυκλωματα οταν εισαι στο πανεπιστημιο.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Βγαίνει. Με αρκετή πειθαρχία και αποστήθιση άνετα βγαίνει.Καλημέρα,
ποσο εφικτη ειναι η αλλαγή τετοια εποχη απο θετική σε υγειας;Βγαινει η ύλη της βιολογιας;Σκεφτεται να το κάνει η κορη μου.
Το θέμα της κόρης σας δεν θα είναι να βγεί η ύλη της Βιολογίας, αλλά τα υπόλοιπα μαθήματα, χημεία και φυσική. Βέβαια, για πολύ υψηλόβαθμες σχολές το βρίσκω σχετικά δύσκολο (χωρίς βέβαια να είναι απίθανο) να πετύχει με την πρώτη φορά, καθώς η "προετοιμασία" της Β λυκείου που γίνεται στα φροντιστήρια είναι μαθήματα της Γ λυκείου ωστε τα παιδιά να καταλάβουν τι τους γίνεται ακριβώς.
Τώρα το πως διεξάγεται η ύλη εξαρτάται απο το εκάστοτε φροντιστήριο. Όσο πιο γρήγορα αλλάξει όμως, τόσο πιο καλά θα είναι για αυτήν. Έχει περιθώριο να αποφασίσει μέχρι γύρω Χριστούγεννα της Γ' λυκείου, που τότε οριστικοποιείται το χαρτί των Πανελληνίων.
Προτείνω, εφ'όσον το θέλει η κόρη σας, να μελετήσει τα εξής κεφάλαια τα οποία είναι θεμέλια για την υγείας της Γ λυκείου.
Βιολογία: Το Α τεύχος (πρωτεϊνες, βιομόρια, ένζυμα, μίτωση μείωση), και απο το Β τεύχος το 1ο, 2ο και 4ο κεφάλαιο (τα υπόλοιπα συνήθως γίνονται στη Γ λυκείου μαζί με επανάληψη
Χημεία: Ονοματολογία οργανικών ενώσεων, Οξειδωαναγωγή, αντιδράσεις προσθήκης
Φυσική: Κρούσεις, Στερεό (στροφορμή, κύληση χωρίς ολίσθηση, ροπή).
Αυτά τουλάχιστον κάναμε εμείς μεχρι το τέλος της χρονιάς της Β λυκείου.
SKG
Νεοφερμένο μέλος
Η SKG αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Λογοθεραπείας Πατρών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Τα αλλα μαθήματα τα κάνει ετσι κι αλλιώς απο Α λυκείου αφου είχε επιλεξει θετική οπότε δεν εχει κενα, στη βιολογια ειναι μονο το θεμα που θα πρεπει να ξεκινήσει απο την αρχή γιατι κάνει μαθηματικά ως ωρας.
Τα αλλα μαθήματα τα κάνει ετσι κι αλλιώς απο Α λυκείου αφου είχε επιλεξει θετική οπότε δεν εχει κενα, στη βιολογια ειναι μονο το θεμα που θα πρεπει να ξεκινήσει απο την αρχή γιατι κάνει μαθηματικά ως ωρας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...