Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Άσχετο, αλλά σάς μιλάει κάποιος που μόλις έκανε το μεγάλο άλμα, από θεωρητική σε θετική κατεύθυνση. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία.
wow!!!
Μπραβο σου που εχεις τα κοτσια(ναι ναι αυτα που δεν ειχα εγω γιατι ..ειμαι απλα ηλιθια) και αλλαξες κατευθυνση!!!
Καλη σου επιτυχιαααααα ευχομαι ολα να πανε οπως τα θες!!!! Καλο κουραγιο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr Positive
Δραστήριο μέλος
Grazie mille!wow!!!
Μπραβο σου που εχεις τα κοτσια(ναι ναι αυτα που δεν ειχα εγω γιατι ..ειμαι απλα ηλιθια) και αλλαξες κατευθυνση!!!
Καλη σου επιτυχιαααααα ευχομαι ολα να πανε οπως τα θες!!!! Καλο κουραγιο!!!
Θα ήθελα να αναφερθώ επίσης σε όσους έκαναν ή σκέφτονται να κάνουν μια αλλαγή παρόμοια με τη δική μου: Αν ξέρετε ότι είναι σίγουρα αυτό που θέλετε, κάντε το! Πολλοί θα σας αποδοκιμάσουν και θα θέσουν υπό αμφισβήτηση τις ικανότητές σας, αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσετε. Αλλά σε τελική ανάλυση, εξαρτάται από εσάς. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, και πολύ περισσότερο χρειάζεται πίστη. Ανοίξτε τα φτερά σας λοιπόν.
Ο στόχος μου είναι είτε ιατρική, είτε φυσική μάλλον, δεν ξέρω ακόμα. Σήμερα, μόλις άκουσαν τα παιδιά αυτό για την ιατρική, σκάλωσαν τελείως. Και όσο συζητούσαν για τα μόρια και για τη δυσκολία του θέματος, άρχισαν να με αποδοκιμάζουν. Αλλά είμαι πολύ περίεργος να δω τις φάτσες τους τον Ιούνιο. Το σκέφτομαι και γελάω.
Πετάξτε, παιδιά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι τάξη είσαι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχααία ξεκίνα από τώρα και λατινικά έχεις μετά.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Είναι όμως ένα παιδί σε άλλο τμήμα που από θετική πήγε θεωρητική και είναι αστέρι.
Όλα είναι θέμα διαβάσματος.
Μόνο κάποιες γνώσεις χημείας θα σου χρειαστούν και αυτές κυρίως γενικής.Παιδια σκεφτομαι να ακολουθησω θετικη κατευθυνση για του χρονου.Ειναι ομως ιανουαριος ακομα.Τι να κανω?Τεχνολογικη ειμαι τωρα.Να κανω μαθηματα τωρα η πιο μετα και σε τι?Θα εχω κενα?
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Είχα μια συμμαθήτρια στο φροντιστήριο που από τεχνολογική ήρθε στη Γ' θετική και κάλυπτε τα κενά στις αρχές της χρονιάς και ήταν μια χαρά από αποτέλεσμα.
Αν είσαι διατεθειμένος να το κάνεις δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχείς, από τη στιγμή που υπάρχει χρόνος να καλύψεις κενά και οτιδήποτε άλλο νομίζεις πως χρειάζεται.
Θεωρητική δεν έλεγες πριν;
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι; Όχι τόσο τα κενά που έχεις αλλά το ότι δε θα 'σαι εξοικειωμένη με τη μέθοδο του μαθήματος. Όχι ότι είναι και δύσκολο στην τελική έτσι, αλλά θες την ελάχιστη τριβή για προϋπόθεση. Φυσική ευτυχώς δε θες τίποτα από την κατεύθυνση φέτος. Ασχολήσου με κυκλώματα της γενικής λίγο. Βιολογία και να μην έχεις ιδέα θα την παλέψεις, αλλά πρέπει να σ' αρέσει για να γράψεις. Δεν είναι μόνο παπαγαλία, ξέχνα ό,τι ακούς. Μαθηματικά καλύπτονται αυτά που θες από τη Β, για κατεύθυνση πάντα. Πιο σημαντική είναι η άλγεβρα γι' αυτό ή ευχαριστείς τον εαυτό σου που ασχολήθηκες φέτος ή ξεκινάς μαζί με τ' άλλα.
Θέλει σκέψη και ψάξιμο, μην αποφασίσεις εν βρασμώ, κάτσε σκέψου το για να μην καταλήξεις με τίποτα στο τέλος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.