marios3724
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δήμητρα74
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nancy2
Νεοφερμένος
Εχει κανει κανεις σας θεραπεια με a cnotren και εχει εμφανισει υψηλα επιπεδα στα υπατικα ενζυμα; επειδη αρχισα πριν εναμιση μηνα και εκανα εξετασεις και φοβαμαι μηπως ειναι αυξημενες οι τιμες τους αλλα δεν εχω πιει καθολου αλκοολ και κανω ισορροπημενη διατροφη χωρις ζαχαρη και λιπαρα
Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα. Δεν είναι τίποτα. Και τα δικά μου ανεβασμένα ήταν, αλλά δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Καλύτερα όμως να δει τις εξετάσεις σου και ο δερματολόγος και να κρίνει ανάλογα.
Δήμητρα74
Νεοφερμένος
Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα. Δεν είναι τίποτα. Και τα δικά μου ανεβασμένα ήταν, αλλά δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Καλύτερα όμως να δει τις εξετάσεις σου και ο δερματολόγος και να κρίνει ανάλογα.
Ευτυχως βγηκαν σε φυσιολογικα πλαισια!!! Εσενα πως σου πηγε η θεραπεια; εχω δει κιαλλους που εχουν κανει και το δερμα τους εχει γινει χαρτιι!! Ελπιζω να μην μου μεινουν σημαδια οπως και σε αυτους
Nikos 7
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δήμητρα74
Νεοφερμένος
Nikos 7
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ αυτά τα χάπια πήρα , απλώς αντί για 6 μήνες που ήταν η θεραπεία χρειάστηκαν 10Εγω ειχα μετριας μορφης ακμης απο 3η γυμνασιου(την αντιμετωπιζα με βλακειες σαπουνια που δεν εκαναν τιποτα ειχα παει σε εκατο δερματολογους ο καθενας ελεγε την δικη του βλακεια) μεχρι τον περασμενο μαϊο που αρχισαν οι εξετασεις και ξαφνικα απο το πολυ αχγος εγινε σοβαρη κυστικη ακμη και πονουσα πολυ αρχισα με ηπια αντιβιοτικα να το αντιμετωπισω μα δεν τα καταφερα και αρχισα να περνω acnotren σε 9 μερες τελειωνω τους 2 μηνες κανω ισοροπημενη διατροφη χωρις λιπαρα και ζαχαρη(η σοκολατα απαγορευται) ιδανικα ειναι οι φυτικες ινες , τα πολλα φρουτα, λαχανικα, τα ψαρια καθως και 3L νερο καθημερινα και ελπιζω ολα να πανε καλα και στους 6 μηνες που θα τελειωσω να ειμαι καθαρη χωρις σημαδια!! Οποιος αλλος εχει κανει θεραπεια με acnotren ας μου πει την εμπειρια του εχω πιστεψει πως θα εχω καλης ποιοτητας δερμα
Καψαλης
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καψαλης
Νεοφερμένος
valantis21
Δραστήριο μέλος
Καψαλης
Νεοφερμένος
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια βοηθηστε με..!κανω πρωταθλητισμο στη κολυμβηση και λογικο ειναι να,παιρνω συμπληρωματα!εχω θεμα,με την ακμη και ο γιατρος μου προτεινε τα cnotren!μπορειτε να μ πειτε αν το χλωριο επηρεαζει και θα τα κανει να ξερενωνται κιαλλο..?και για τα συμπληρωματα λετε να τα σταματησω?
Πιστεύω ένας δερματολόγος θα σου δώσει την λύση.
Εάν σου προκαλούν παρενέργειες, πρέπει να τα κόψεις. Βέβαια είσαι μικρός ακόμα, και θα συνεχίσεις να έχεις ακμή.
Και από συμπληρώματα να παίρνεις μόνο βιταμίνες!
Καψαλης
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Καψαλης
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
well, εγω πιστευω πως ναι. Πχ πιανω τον εαυτο μου να ειναι στενοχωρημενος χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, άλλες φορές είμαι πολύ χαρούμενος χωρίς λόγο, νιωθω συνεχως καπως κουρασμενος και θελω να κοιμαμαι ολη την ωραΚαι παρενεργειες εχεις??
Καψαλης
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
ναι.. στην αρχη (εως την τριτη εβδομαδα) ενιωθα πιο ξηρο το προσωπο μου αλλα ειχα ενυδατικη κρεμα οποτε ηταν κομπλε. τα χειλη απο την αλλη αστο..Και ξηρασιες πολλες ε?εχω κοπελα και φοβαμαι τα χειλια μου πως θα γινουν..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.