Πλοίαρχος δε γίνεσε.
Γεννιέσε.
οχι ακριβως ετσι αλλα τεσπα.
γεννιεσαι* ,γινεσαι*
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Πως γινετε κανεις πλοιαρχος στα επιβατικα καραβια;
Νομίζω πως Εμπορικό ναυτικό ως πλοίαρχος, και μετά απο πολλά χρόνια κάνεις αίτηση για επιβατικά καράβια.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατ' αρχάς γράφοντας έναν αξιοπρεπή στην έκθεση ...
You accidentally the object
οχι ακριβως ετσι αλλα τεσπα.
γεννιεσαι* ,γινεσαι*
That was the joke...
papas
Διάσημο μέλος
wtf; Φαντάσου τα παιδιά που έβγαλαν 16.000-17.000 πως θα κλαίγονται...
Επισήμανση: To παρόν μήνυμα προήλθε από νήμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evangelina96
Νεοφερμένος
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
evangelina96
Νεοφερμένος
νομιζω εχει πιθανοτητες με απολυτηριο αν δεν περασε με πανελλαδικες
Ευχαριστω πολυ! Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο. Ο αδερφος μου στο μηχανογραφικο εβαλε 21 σχολες εκ των οποιων οι πρωτες 2 ηταν 1)σχολη πλοιαρχων και 2)σχολη μηχανικων. Ομως δεν περασε σε αυτες οριακα (σχολη πλοιαρχων : 1293 μορια και σχολη μηχανικων: 1279). Ετσι τωρα στα αποτελεσματα λεει οτι περασε στη σχολη μηχανολογων μηχανικων στη Καβαλα. Και η απορια μου ειναι: ακομα ειναι υποψηφιος για εισαγωγη στις ΑΕΝ μεσω απολυτηριου η εχει αποκλειστει;
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι δεν εχει καμια σημασια ποιυ περασε μεσω πανελληνιων αλλου.Αν περασει μεσω απολυτηριου στην ΑΕΝ τοτε θα κανει εγγραφη στην ΑΕΝ και οχι στη Καβαλα οποτε δεν εχει κανενα προβλημαΕυχαριστω πολυ! Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο. Ο αδερφος μου στο μηχανογραφικο εβαλε 21 σχολες εκ των οποιων οι πρωτες 2 ηταν 1)σχολη πλοιαρχων και 2)σχολη μηχανικων. Ομως δεν περασε σε αυτες οριακα (σχολη πλοιαρχων : 1293 μορια και σχολη μηχανικων: 1279). Ετσι τωρα στα αποτελεσματα λεει οτι περασε στη σχολη μηχανολογων μηχανικων στη Καβαλα. Και η απορια μου ειναι: ακομα ειναι υποψηφιος για εισαγωγη στις ΑΕΝ μεσω απολυτηριου η εχει αποκλειστει;
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω πολυ! Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο. Ο αδερφος μου στο μηχανογραφικο εβαλε 21 σχολες εκ των οποιων οι πρωτες 2 ηταν 1)σχολη πλοιαρχων και 2)σχολη μηχανικων. Ομως δεν περασε σε αυτες οριακα (σχολη πλοιαρχων : 1293 μορια και σχολη μηχανικων: 1279). Ετσι τωρα στα αποτελεσματα λεει οτι περασε στη σχολη μηχανολογων μηχανικων στη Καβαλα. Και η απορια μου ειναι: ακομα ειναι υποψηφιος για εισαγωγη στις ΑΕΝ μεσω απολυτηριου η εχει αποκλειστει;
οχι δεν εχει προβλημα γιατι ειναι ανεξαρτητο το ενα απο το αλλο .Αλλα και απο το τμημα που περασε αν αποφοιτηση μπορει να βλαλει ναυτικο φυλλαδιο και να εργαστει σαν μηχανικος στο εμπορικο ναυτικο
evangelina96
Νεοφερμένος
Οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει αίτηση προκειµένου να συµµετέχουν για την εισαγωγή τους στις ΑΕΝ και µε τις δύο διαδικασίες (µέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων και µέσω απολυτηρίου λυκείου), εφόσον επιλέγονται ως επιτυχόντες, σε οποιαδήποτε ειδικότητα, από το υπουργείο Παιδείας με βάση τις επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ από τη διαδικασία επιλογής τους µέσω των κατηγοριών υποψηφίων µε απολυτήριο Λυκείου.
Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τα παραπανω. Ποιοι ακριβως αποκλειονται; Με τη λεξη ειδικοτητα τι εννοει;
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Ειστε ομως σιγουροι οτι δεν υπαρχει προβλημα; Εχετε αξιοπιστες πληροφοριες;
Οι υποψήφιοι που έχουν καταθέσει αίτηση προκειµένου να συµµετέχουν για την εισαγωγή τους στις ΑΕΝ και µε τις δύο διαδικασίες (µέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων και µέσω απολυτηρίου λυκείου), εφόσον επιλέγονται ως επιτυχόντες, σε οποιαδήποτε ειδικότητα, από το υπουργείο Παιδείας με βάση τις επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ από τη διαδικασία επιλογής τους µέσω των κατηγοριών υποψηφίων µε απολυτήριο Λυκείου.
Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει τα παραπανω. Ποιοι ακριβως αποκλειονται; Με τι λεξη ειδικοτητα τι εννοει;
αυτοι που με παννελαδικες μπηκαν στο τμημα πλοιαρχων η μηχανικων
evangelina96
Νεοφερμένος
αυτοι που με παννελαδικες μπηκαν στο τμημα πλοιαρχων η μηχανικων
Ευχαριστω πολυ που με βοηθησες.
pAnAgi0tIs
Νεοφερμένος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρει κανείς αν οι μαθητές ΕΠΑΛ μπορούν να περάσουν μέσω πανελληνίων ακόμα και αν δεν έχουν ακολουθήσει τον τομέα Μηχανολογίας; Δηλαδή από ΕΠΑΛ τομέα υγείας μπορεί κάποιος να δηλώσει ΑΕΝ;
μπορεις να μπεις και με το βαθμο του απολυτηριου σου.Αυτο που ρωτας δεν το ξερω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι με το απολητήριο το ήξερα αλλά έχει αρκετά υψηλή βάση. Για αυτό αναρωτιόμουν για τις πανελληνίες...μπορεις να μπεις και με το βαθμο του απολυτηριου σου.Αυτο που ρωτας δεν το ξερω.
Major Kritikos
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.