Kωσταντινος008
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kωσταντινος008
Νεοφερμένος
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο σαιτ της σχολής σου λέει πως υπάρχει και γήπεδο μπάσκετ, τώρα πέρσυ δεν ξέρω εαν είχαν σχηματίσει ομαδα !
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη φιλε γνωριζεις εαν περσυ ειχε γινει ομαδα μπασκετ απο το Πανεπιστημιο Ιωαννινων??
Ξερω οτι μεχρι προπερσι εκαναν κανονικα ομαδα μπασκετ η ιατρικη απο γιαννενα, εχω κατι φιλους και το συζητουσαμε, για περυσι ομως δεν εχω ιδεα
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μόνο που ξέρω π.χ. είναι οτι υπάρχουν πρωταθλήματα,5χ5,μπάσκετ κ.λ. που απευθύνονται σε φοιτητές αλλά πληρώνεις και μπαίνεις στο πρωτάθλημα,δεν είσαι π.χ. σε ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου.
Επίσης έχω φίλο που σπουδάζει ΣΣΑΣ Οικονομικό στην Θεσσαλονίκη,και γίνονται κάθε χρόνο πρωταθλήματα σε διάφορα αθλήματα μόνο μεταξύ στρατιωτικών σχολών όμως.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φρέντο ξέρεις αν το ΟΠΑ έχει ομάδα,πραγματικά δεν μπορώ να βρω κάτι στην σελίδα του πανεπιστημίου.?Φιλε Θεσσαλονικη σπουδαζω και ειμαι στην ομαδα μπασκετ της σχολης!!! Καθε χρονο γινεται το πρωταθλημα, συμμετεχουν περιπου 20 σχολες, μαζι και η σσας!! Οι αγωνες γινονται στο πανεπιστημιακο γυμναστηριο και το φαιναλ 4 στο αλεξανδρειο... Δε πληρωνεις τιποτα
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φρέντο ξέρεις αν το ΟΠΑ έχει ομάδα,πραγματικά δεν μπορώ να βρω κάτι στην σελίδα του πανεπιστημίου.?
Υπάρχει, στο σαιτ τους και λέει έχει ομαδα ποδοσφαίρου, μπασκετ, βόλλευ, τεννις κ.α !
Δες εδώ : https://www.aueb.gr/pages/foithsh/odigos/index.php#14
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
panosedessa
Δραστήριο μέλος
λογικα εγω περναω ημμυ θεσσαλονικη οποτε θα εχει φυτα που μονο να διαβαζουν ξερουν εγω εχω ασχοληθει και με μπασκετ παροτι δε με βοηθαει το υψος αν και μου αρεσει ποιο πολυ απο το ποδοσφαιρο κυριως λογω χαρακτηρα συμπαικτων..αλλα οπως και να εχει δε θα χαλαστω με το ποδοσφαιρο..τουλαχιστον αισθανομαι καλα διοτι υπαρχει αξιοκρατικος τροπος επιλογης οχι οπως στα λυκεια πχ που υπηρχε μια κλικα που με τη δυναμη της πυγμης κυριως αλλα και την αλαζονεια που διακατειχε φροντιζε αφεννος για τον εαυτουλη της και στη συνεχεια τους υπολοιπους κλικαδορουςEγω ειμαι στην ομαδα μπασκετ. Σε εμας υπαρχει μια ομαδα ατομων απο πριν (οι περισσοτεροι ξερουν μπασκετ γιατι πηγαιναν και στο παρελθον σε ομαδες) και οποιος θελει πηγαινει αμα υπαρχουν θεσεις για καμια προπονηση να τον δοκιμασουν και σε παιρνουν αμα παιζεις καλα. Αυτο εξαρταται βεβαια και απο το τμημα. Στο δικο μου επειδη εχουμε πολυ μεγαλο αριθμο ανδρων ολοι σχεδον παιζαμε σε ομαδα και στο παρελθον οποτε και δεν παιρνουν οποιον να'ναι. Εχω ακουσει ομως και τμηματα που ψαχνουν μανιωδως οι ομαδες για ατομα οποτε ειναι πιο ελαστικοι (μπορει να παρουν και καποιον οχι τοσο καλο εστω για να εχουν καναν αναπληρωματικο). Εγω παντως πηγα στο ξεκαρφωτο και με πηραν, ειχα ακουσει ομως πως εψαχναν ατομα απο τα πρωτα ετη γιατι καποια καλα μελη της ομαδας που επαιζαν καιρο πηραν πτυχιο :p Φανταζομαι πανω κατω το ιδιο θα ισχυει και στα αλλα ομαδικα αθληματα αν και πιστευω οτι στο ποδοσφαιρο ενδεχομενως να ειναι πιο ελαστικοι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.