Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
https://alertgr.blogspot.gr/2015/06/blog-post_201.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&m=1 Τι έχετε να πείτε για τις δηλώσεις του Μπεζου;
Σωστος ο Μπεζος, λογικα βλεπει και Τσουκαλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Τα αυτονόητα είπε. Γενικώς αν είσαι πολύ επιτυχημένος ο κόσμος θα σε ζηλέψει και στη συνέχεια θα σε μισήσει.https://alertgr.blogspot.gr/2015/06/blog-post_201.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&m=1 Τι έχετε να πείτε για τις δηλώσεις του Μπεζου;
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πασίγνωστος μποξέρ Mayweather, ο οποίος πριν ένα μήνα νίκησε και τον μεγαλύτερο αντίπαλο του (τον Pacquiao) σε έναν αγώνα που περίμενε για χρόνια ο κόσμος, μάντεψε τι; Και πάλι έφαγε άπειρο hate.
Αν ο Ολυμπιακός έκανε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση τότε θα έπαιζε μόνος του μπάλα, οπότε πρέπει να ανεχτεί τους άλλους και να αφήνει τις εμφανίσεις του να μιλούν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο στο youtube που το δείχνουν αυτό. Υπάρχουν πολλές σκοτεινές υποθέσεις με τον Μαρινάκη και στημένα. Όταν υπάρχουν στοιχεία και ηθελημένα οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα αγνοούν τότε δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Βέβαια, αυτήν την στιγμή, έχει όντως την ποιοτικότερη ομάδα. Προφανώς και ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει παιχνίδια με την αξία του, αυτό έλειπε να ήταν όλα με την βοήθεια διαιτητών. Αυτή έρχεται μόνο όταν χρειάζεται. Καθίστε και δείτε τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης. Καθίστε δείτε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην πρώτη χρονιά του Μαρινάκη. Πριν έρθει κάποιος να μου πει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με διαιτητές, ας δει αυτά τα δυο παιχνίδια. Δεν είναι κακό να είσαι οπαδός κάποιας ομάδας, αλλά λίγη αυτογνωσία δεν βλάπτει.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Και τι θες να μου πεις με αυτό; Ο Παναθηναϊκός δηλαδή δεν έχει ευνοηθεί από διαιτητικά λάθη; Βλέπεις όμως κανέναν να βασίζεται σε θεωρίες συνωμοσίας και υποθέσεις για να καταλήξει στο ότι ο Παναθηναϊκός παίζει στημένα; Μπορώ και εγώ να βρω μερικά ματς του Παναθηναϊκού και να τα βαφτίσω στημένα όταν ωφελούν οι συνθήκες. Τόσες φορές έχουν συκοφαντήσει εναντίον του και άλλες τόσες έχουν φύγει από τα δικαστήρια με σκυμμένα τα κεφάλια, μήπως μας δουλεύουν;Είναι αστείο όταν βλέπεις, καθημερινά, το πόσο ευνοείται ο Ολυμπιακός, να κάνεις τέτοιες δηλώσεις.
Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο στο youtube που το δείχνουν αυτό. Υπάρχουν πολλές σκοτεινές υποθέσεις με τον Μαρινάκη και στημένα. Όταν υπάρχουν στοιχεία και ηθελημένα οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα αγνοούν τότε δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Βέβαια, αυτήν την στιγμή, έχει όντως την ποιοτικότερη ομάδα. Προφανώς και ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει παιχνίδια με την αξία του, αυτό έλειπε να ήταν όλα με την βοήθεια διαιτητών. Αυτή έρχεται μόνο όταν χρειάζεται. Καθίστε και δείτε τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης. Καθίστε δείτε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην πρώτη χρονιά του Μαρινάκη. Πριν έρθει κάποιος να μου πει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με διαιτητές, ας δει αυτά τα δυο παιχνίδια. Δεν είναι κακό να είσαι οπαδός κάποιας ομάδας, αλλά λίγη αυτογνωσία δεν βλάπτει.
Η αυτογνωσία δεν είναι κακή, κακός είναι ο φθόνος που ανέφερα πριν (άλλο ένα παράδειγμα, οι Μαϊάμι Χιτ και ιδιαίτερα ο Λεμπρόν είδαν όλη τη χαιρεκακία του κόσμου όταν έχασαν πέρσι, αφού είχαν πάρει δυο συνεχόμενους τίτλους)
Johnny15
Επιφανές μέλος
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ευνοείθηκα ποτέ με με πέναλτι έξω απτην Περιοχή σαν τον Παπουτσέλη,Και τι θες να μου πεις με αυτό; Ο Παναθηναϊκός δηλαδή δεν έχει ευνοηθεί από διαιτητικά λάθη; Βλέπεις όμως κανέναν να βασίζεται σε θεωρίες συνωμοσίας και υποθέσεις για να καταλήξει στο ότι ο Παναθηναϊκός παίζει στημένα; Μπορώ και εγώ να βρω μερικά ματς του Παναθηναϊκού και να τα βαφτίσω στημένα όταν ωφελούν οι συνθήκες. Τόσες φορές έχουν συκοφαντήσει εναντίον του και άλλες τόσες έχουν φύγει από τα δικαστήρια με σκυμμένα τα κεφάλια, μήπως μας δουλεύουν;
Η αυτογνωσία δεν είναι κακή, κακός είναι ο φθόνος που ανέφερα πριν (άλλο ένα παράδειγμα, οι Μαϊάμι Χιτ και ιδιαίτερα ο Λεμπρόν είδαν όλη τη χαιρεκακία του κόσμου όταν έχασαν πέρσι, αφού είχαν πάρει δυο συνεχόμενους τίτλους)
Δεν έπαιξα ποτέ σε αιώνιο ντερμπι και ο αντίπαλος πάλευε με 8 (στη μπαλα) γιατί με έπαιζε μονότερμα
Δεν με άφησαν ποτέ με 11 ενώ άξιζα να μείνω με 9 παίκτες (βλέπε 2-4 ανατροπή)
Δεν με ευννοείσε ποτέ ο Ποντίκης σε προημιτελικο κυπέλλου εκρτός έδρας
Δεν ευνοείθηκα ποτέ σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας (βλέπε Αστέρα-Οσφπ)
(+ πολλά ακόμα)
Στο τέλος εσείς πείρατε και 1 όσκαρ
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=LootZwQU9dk
https://www.youtube.com/watch?v=u_oMKCyT4Wk
(Συνιστώ να τα δείτε χωρίς ήχο)
Μια χρονιά είχε καλή ομάδα ο ΠΑΟ χωρίς εσωτερικά προβλήματα (2009-2010) και πήρε νταμπλ. Εύγε, από εκεί και πέρα όμως δεν μπορείς να έχεις ως δικαιολογία το "Μα φταίει ο Ολυμπιακός" ή "Φταίμε και εμείς αλλά οι άλλοι περισσότερο".
Νικος Σκουλ(ας)
Νεοφερμένος
Ακόμα και τα φάουλ,οι κίτρινες κάρτες και κόκκινες είναι πάρα μα πάρα πολύ λιγότερες.
Αλλά,αν πραγματικά υπάρχει κάτι,θα τιμωρηθεί.
Μέχρι τότε,ας κοιτάξει ο καθένας να κάνει ότι μπορεί.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Άλλο πεναλτι εξω απτην περιοχη αλλο αμφισβητουμεναΌπως είπα και πριν, και εγώ μπορώ να απομονώσω περιστατικά και να πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι βρώμικος (που δεν είναι σωστό αλλά θέλω να δείτε πόσο ηλίθιο είναι)
https://www.youtube.com/watch?v=LootZwQU9dk
https://www.youtube.com/watch?v=u_oMKCyT4Wk
(Συνιστώ να τα δείτε χωρίς ήχο)
Μια χρονιά είχε καλή ομάδα ο ΠΑΟ χωρίς εσωτερικά προβλήματα (2009-2010) και πήρε νταμπλ. Εύγε, από εκεί και πέρα όμως δεν μπορείς να έχεις ως δικαιολογία το "Μα φταίει ο Ολυμπιακός" ή "Φταίμε και εμείς αλλά οι άλλοι περισσότερο".
Johnny15
Επιφανές μέλος
Για τη σφαγή που γίνεται κάθε χρόνο στους τελικούς στο μπάσκετ δε μιλάτε όμως.
Φίλε μου δεν διαβάζω παρακάτω. Εγώ απάντησα στο θέμα που αφορούσε καθαρά τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Επειδή το πας στο μπάσκετ σαν αντιπαράδειγμα, παίρνω σαν δεδομένο ότι δεν διαφωνείς με αυτά που γράφω για το ποδόσφαιρο.
Το μπάσκετ είναι άλλη συζήτηση.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Φίλε μου δεν διαβάζω παρακάτω. Εγώ απάντησα στο θέμα που αφορούσε καθαρά τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Επειδή το πας στο μπάσκετ σαν αντιπαράδειγμα, παίρνω σαν δεδομένο ότι δεν διαφωνείς με αυτά που γράφω για το ποδόσφαιρο.
Το μπάσκετ είναι άλλη συζήτηση.
Αλλη συζητηση δεν ειναι, ακριβως το ιδιο παραδειγμα ειναι, αλλα σε αλλο αθλημα
Johnny15
Επιφανές μέλος
Αλλη συζητηση δεν ειναι, ακριβως το ιδιο παραδειγμα ειναι, αλλα σε αλλο αθλημα
Εγώ μιλάω για το αν ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός στήνει αγώνες και διαιτητές ή όχι. Που κολλάει το μπασκετ?
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ μιλάω για το αν ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός στήνει αγώνες και διαιτητές ή όχι. Που κολλάει το μπασκετ?
Ωπα αδερφε, τι εννοεις στηνει αγωνες;Αυτη ειναι νοοτροπια δημοτικου!! Θες να σου θυμισω οτι σε επιασαν με την ανθοδεσμη στο χερι πριν καποια χρονια, με την επιταγη μεσα για τους παιχτες του ηρακλη;Επαυτοφορω!!! Αυτα δε τα λες !! Ολοι στηνουν αγωνες, θυμησου ποσες ανατροπες ειχε ο παοκ φετος!! Ο παναθηναικος δε στηνει δηλαδη; Η αεκ με τον τιγρη που εχει τον οπαπ δε στηνει δηλαδη;Και ο ολυμπιακος στηνει, αλλα πότε ειχες καλυτερη ομαδα και το εχασες αδικα; Θες να σου πω που κολλαει το μπασκετ!! Το συστημα που εχει ο παο στο μπασκετ δεν εχει προηγουμενο!! Τα τελευταια 10 χρονια στην Επο εχουν αλλαξει 3 προεδροι και 3 επιτροπες διαιτησιας!! Στο μπασκετ ο βαζελακοπουλος ειναι εκει τα τελευταια 20 χρονια!! Εσυ αρνεισαι οτι εχεις παρει αδικα πρωταθληματα, με φουλ σπρωξιμο σε τελικους;Ακομα και στην Ευρωπη..Μη σου θυμισω πως πηρες το πρωτο σου ευρωπαικο!!! Ακομα και τωρα που εχω 2 επιπεδα πιο πανω ομαδα, εκαναν το λουκα hakeem για να γινει ντερμπι!!!
Dr. No
Δραστήριο μέλος
Ωπα αδερφε, τι εννοεις στηνει αγωνες;Αυτη ειναι νοοτροπια δημοτικου!! Θες να σου θυμισω οτι σε επιασαν με την ανθοδεσμη στο χερι πριν καποια χρονια, με την επιταγη μεσα για τους παιχτες του ηρακλη;Επαυτοφορω!!! Αυτα δε τα λες !! Ολοι στηνουν αγωνες, θυμησου ποσες ανατροπες ειχε ο παοκ φετος!! Ο παναθηναικος δε στηνει δηλαδη; Η αεκ με τον τιγρη που εχει τον οπαπ δε στηνει δηλαδη;Και ο ολυμπιακος στηνει, αλλα πότε ειχες καλυτερη ομαδα και το εχασες αδικα; Θες να σου πω που κολλαει το μπασκετ!! Το συστημα που εχει ο παο στο μπασκετ δεν εχει προηγουμενο!! Τα τελευταια 10 χρονια στην Επο εχουν αλλαξει 3 προεδροι και 3 επιτροπες διαιτησιας!! Στο μπασκετ ο βαζελακοπουλος ειναι εκει τα τελευταια 20 χρονια!! Εσυ αρνεισαι οτι εχεις παρει αδικα πρωταθληματα, με φουλ σπρωξιμο σε τελικους;Ακομα και στην Ευρωπη..Μη σου θυμισω πως πηρες το πρωτο σου ευρωπαικο!!! Ακομα και τωρα που εχω 2 επιπεδα πιο πανω ομαδα, εκαναν το λουκα hakeem για να γινει ντερμπι!!!
Όλα στημένα ρε φίλε και εν Ελλάδι και στας Ευρώπας, ακόμα και το φετινό που το παίρνει πεντακάθαρα ο γαύρος, είναι στημένο για να φανεί ως τελευταίος επιζών ο Μαυροκεφαλίδης. Αν σου κάνει καλό να πιστεύεις τα προαναφερθέντα, πάω πάσο, τα 6 μια φορά ποτέ δεν θα τα φτάσετε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλα στημένα ρε φίλε και εν Ελλάδι και στας Ευρώπας, ακόμα και το φετινό που το παίρνει πεντακάθαρα ο γαύρος, είναι στημένο για να φανεί ως τελευταίος επιζών ο Μαυροκεφαλίδης. Αν σου κάνει καλό να πιστεύεις τα προαναφερθέντα, πάω πάσο, τα 6 μια φορά ποτέ δεν θα τα φτάσετε.
Χαχαχα αλλο στημενο, αλλο σπρωξιμο!! Καλα δε θα το αναλυσω για να σας αλλαξω τα μυαλα, οπως δεν αλλαζουν και τα δικα μου!! Τωρα για τα 6 δεν ειμαι σιγουρος!!! 5 τα μετραω, τελοσπαντων...
Guest 749981
Επισκέπτης
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχα αλλο στημενο, αλλο σπρωξιμο!! Καλα δε θα το αναλυσω για να σας αλλαξω τα μυαλα, οπως δεν αλλαζουν και τα δικα μου!! Τωρα για τα 6 δεν ειμαι σιγουρος!!! 5 τα μετραω, τελοσπαντων...
Αν τα μετράς πέντε, δες εδώ. Δεν είναι τίποτα, αριθμητικό είναι το θέμα. Η πρόσθεση είναι η πιο εύκολη μαθηματική πράξη. Και για του λόγου το αληθές:
Ένα (1): Παρίσι 1996
Δύο (2): Θεσσαλονίκη 2000
Τρία (3): Μπολόνια 2002
Τέσσερα (4): Αθήνα 2007
Πέντε (5): Βερολίνο 2009
Έξι (6): Βαρκελώνη 2011
Euroleague net
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
7 φορές πήγα σε τελικό το πείρα 6Αν τα μετράς πέντε, δες εδώ. Δεν είναι τίποτα, αριθμητικό είναι το θέμα. Η πρόσθεση είναι η πιο εύκολη μαθηματική πράξη. Και για του λόγου το αληθές:
Ένα (1): Παρίσι 1996
Δύο (2): Θεσσαλονίκη 2000
Τρία (3): Μπολόνια 2002
Τέσσερα (4): Αθήνα 2007
Πέντε (5): Βερολίνο 2009
Έξι (6): Βαρκελώνη 2011
Euroleague net
7 φορές πήγαν το πείραν 3
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε πέτσινα, στην Ευρώπη υπήρχε μόνο Panathinaikos (γιατί άραγε εμείς κάναμε καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη ενώ εσείς παίρνατε πρωταθλήματα? Θα έλεγε κανείς ότι τα παίρνατε... δίκαια!), ενώ στο μπάσκετ κλαίτε για διαιτησία αλλά ο Παναθηναϊκός είτε Ελλάδα είτε Ευρώπη είναι πάντα εκεί για να κλείνει στόματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.