Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Απαράδεκτη η ομάδα μου στο μπάσκετ.
Ήμαστε όντως ανώτεροι. Μόνο αυτές τις βλακείες να μην έκανε ο Σφαιρόπουλος με τις αλλαγές, την ώρα που "ρολλάραμε". Το Βενετόκλειο σείστηκε και πάλι.
Δεν πειράζει βρε Iliaso, next year.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ήμαστε όντως ανώτεροι. Μόνο αυτές τις βλακείες να μην έκανε ο Σφαιρόπουλος με τις αλλαγές, την ώρα που "ρολλάραμε". Το Βενετόκλειο σείστηκε και πάλι.
Δεν πειράζει βρε Iliaso, next year.
To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες
-----------------------------------------
Toυλάχιστον φάγαν ξύλο τα Μπαόκια.
Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια;
2ον Τι τιμωρία θα πάρεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos
Δραστήριο μέλος
To παρατραβάς Δε νίκησε ο Κολλοσός με μεγάλη άνεση αλλά λόγω δυστοχίας.Αν νικούσε με διαφορά θα το παραδεχόμουν.Και οι 2ήταν ισάξιοι.Εξάλλου η ομάδα σας είναι ιδιαίτερη αδυναμία και το ξες
-----------------------------------------
Πες μου κάτι.Αυτό είναι που εμείς πάντα είμαστε οι αλήτες κτλ και εσείς τα καλά παιδια;
Οι γαύροι είναι οι χειρότεροι οπαδοί στην Ελλάδα. Δεν ξέρουν να χάνουν. Επειδή είστε μικρότεροι να σας θυμίσω, ότι επί 10 χρόνια, προ Κόκκαλη, όπου έπαιζαν τα έσπαγαν όλα.
Από την άλλη όταν κερδίζουν είναι Παναγίες.
Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα...
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι.
Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς.
Αυτό έχω να πω μόνο.
Το ξέρω.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Εντάξει, ηθελα να σε πικάρω λίγο, το παραδέχομαι.
Ήμαστε πολύ κωλόφαρδοι όταν αστόχησε ο Παπαδόπουλος. Και ας είναι καλά ο Βασίλιεβιτς.
Αυτό έχω να πω μόνο.
Το ξέρω.
:zilia::zilia:
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
tinaki!!
Νεοφερμένος
Anthony
Δραστήριο μέλος
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
που το εφαγαν οι παοκτσηδες το ξυλο ρε μπαγλαμα???
Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ.
Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα.
2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει;
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Καταρχήν δεν νομίζω να σας είπα αλήτες αλλά ζώα.
2ον ο Άρης τί τιμωρία θα πάρει;
Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς;
Anthony
Δραστήριο μέλος
Δεν μου αρέσει το ύφος σου. Ευχαριστώ./quote]
πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες".....
ολα τα αλλα ερχονται....
ευχαριστω
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε μίλησα για σένα προσωπικά αλλά και η έκφραση "ζώα" δεν είναι ότι καλύτερο.Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα χει μεγαλύτερη τιμωρία από σένα γιατί είναι Άρης.Βέβαια αν ήξερες τι είχε γίνει στο ματς του Άρη δεν θα ρωτούσες.Παρόλο που εγώ τον μισώ μπορώ να πω ότι ναι ο Άρης μπήκε να μαζέψει τα πανό που θέλαν να κατεβάσουν οι Γιαννιώτες.Εσείς;
Ζώα έχουμε και εμείς και εσείς και ο βάζελος και η αεκάρα και όλοι. Απλώς πιστεύω ότι εσείς είστε περισσότερο. (no offence)
Προφανώς και χάνω χαβαλέ σε αυτά που γράφω, δεν πρόκειται να υπερασπιστώ τα δικά μας τα καμάρια για τα χτεσινά. Υποτίθεται πως ανέβηκαν στην Καβάλα για να βοηθήσουν την ομάδα όχι να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Για ποιό λόγο λοιπόν να πάρω το μέρος τους από τη στιγμή που θα παίξουμε κεκλεισμένων την άλλη εβδομάδα και δεν θα μπορώ να πετάω τούβλα στον Γκαρσία; (!)
Τον Άρη τον ανέφερα για τον απλό λόγο ότι παίζει με τη βαζέλα την επόμενη εβδομάδα..!
Anthony
Δραστήριο μέλος
Εκκολαπτόμενο μέλος
πες απλα που,ποτε και απο ποιους "εφαγαν" ξυλο οι "μπαοκτσηδες".....
ολα τα αλλα ερχονται....
ευχαριστω
Που λες χτες καθώς φεύγαν τα πούλμαν με τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάτι μπαόκια αρχίσανε και πετάγανε πέτρες. Ένα από τα πούλμαν σταμάτησε και οι δικοί μας τους περιλάβανε. Αυτά για την ιστορία.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Anthony
Δραστήριο μέλος
αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες...
Εκκολαπτόμενο μέλος
προφανως δεν ξερεις τι εγινε οταν το αλλο εφτασε στην διασταυρωση στο καρφουρ στην Πυλαια....τα γατακια μονο λογια ειναι....
αλλα απο την αλλη κατι τετοιο δεν ακουστηκε στον συνδεσμο που ειμαι επομενως κραταω μικρο καλαθι για το περιστατικο που λες...
Ά μάλιστα. Ναι δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ξέρω τι μου είπανε. Επίσης ξέρω πως εσύ είσαι ένα από τα ζώα που λέω.
αν πραγματικα υπαρχει καποιος που θεωρει τα οσα εγιναν στην Καβαλα ως "ΜΑΓΚΙΑ" και οπαδικη τελειοτητα τοτε πραγματικα θα πρεπει να ντρεπεται.....
Από την άλλη μας πουλάς και τρέλα.
Anthony
Δραστήριο μέλος
αρα προφανως κανεις λαθος και δεν ανηκω εγω σαυτα τα ζωα που λες....ανθρωποι ειμαστε..και γω μπερδευω διαφορα εδω μεσα...πισω απο τα πληκτρολογια δυστυχως δυσκολα επικοινωνουμε...
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.