papas
Διάσημο μέλος
Εδώ πρέπει να γράψει ο Bobiras τις εμπειρίες του.
Λατρεύει το μπάσκετ, το παιδί μου.
Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου καλή. Βασικά δε μου αρέσει και πολύ το μπάσκετ. Ποδόσφαιρο ftw.
Όταν παίζαμε στη γυμναστική μόνο κάτι τρίποντα έβαζα... Κωλοφαρδία πάντα.
Αυτος βαριεται να σηκωθει απο την καρεκλα του :p:p
Εμενα δεν μου αρεσει το μπασκετ!Ομως,μου αρεσει οταν παιζω ποδοσφαιρο με τους φιλους μου .Elisa,μην ερθεις για ποδοσφαιρο μαζι μου,γτ σε βλεπω να κουτσαινεις
Εμπειρια απο καλαθια...εκει που παω να βαλω 1,μου βγαινει τελικα εξω :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Αυτος βαριεται να σηκωθει απο την καρεκλα του :p:p
Εμενα δεν μου αρεσει το μπασκετ!Ομως,μου αρεσει οταν παιζω ποδοσφαιρο με τους φιλους μου .Elisa,μην ερθεις για ποδοσφαιρο μαζι μου,γτ σε βλεπω να κουτσαινεις
Εμπειρια απο καλαθια...εκει που παω να βαλω 1,μου βγαινει τελικα εξω :p
Δε βαριέται να σηκωθεί απ' την καρέκλα του για το μπάσκετ. Σήμερα μου είπε ότι είναι η δεύτερη του αγάπη. (Γιατί η πρώτη είμαι εγώ, φυσικά)
Εχω φάει καλή γονατιά από αγόρι... Απορώ πως δεν του το ανταπέδωσα εκείνη την στιγμή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
καρφωνεις?
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Αληθεια?Για Α λυκειου?1,94...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
artemaki
Διάσημο μέλος
ναι ειναι πλ ψηλος!!!αν και δν θα τν φτανω ποτε...:xixi:ναι... ο panos1994 ειναι 1,98 και ειναι ενα χρονο μικροτερος μας...
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ειμαι ενα 1.84 και ψιλο καρφωνω, αλλα εχω και ενα καλο αλμαοχι... ειμαι αρκετα βαρυς για να καρφωσω... λιγο θελω ομως...
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
ombaios
Νεοφερμένος
ομιλοσ ομιλοσ τραγουδαει ολη η μεγαλονησος δυνατα πιο δυνατα ΟΦΑΡΑ μου γερα!!!
Nantiaki
Νεοφερμένος
John Ras
Νεοφερμένος
-
Dmzk
Δραστήριο μέλος
Choco
Νεοφερμένος
Zed
Διάσημο μέλος
Όχι τίποτε άλλο, αλλά διαφορετικά δεν πρόκειται να δούμε παίκτες σαν κι αυτόν:
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=bZWtoT70_D4&feature=channel_page"]Carlos Villanueva[/ame]
Φημολογείται ότι τον προσέγγισε ο ΠΑΟΚ... Το παλικάρι ξέρει τόση μπάλα όση όλη η ομάδα... Για Hugo Viana (του έγινε επίσημη πρόταση) δεν θα σχολιάσω... Τέτοια άτομα σιγά μην έρθουν να χαραμιστούν στην Ελλάδα...
ombaios
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.