fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotaras
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος
Κάτσε να δούμε αν θα περάσει..........:xixi:ποιος θα ειναι ο νικητής??? ελα να ακούω γνώμες.....εντάξει ολοι θέλουμε την ελλάδα αλλα ποιος πιστεύεται?
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
anybody here???????????????????
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
πηγή:www.gazzetta.gr
Zed
Διάσημο μέλος
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βοηθός του πιθανολογώ ότι θα είναι της επιλογής του.Δεν ξέρω κιόλας.Πολύ καλός προπονητής,σε μια συζήτηση είχα πει ότι πιθανόν να ήταν αυτός που θα ακουγόταν για Ολυμπιακό και έπεσα μέσα(ποιός είμαι τέλος πάντων).Σπαλέτι αποκλείεται.Αλλά αφού μάλλον θα έρθει ο Ζίκο,τότε γιατί δεν τον έπαιρναν απο την αρχή;;;;Ηλιθιότητα;Ή απλώς μπίζνες;Δεν ξέρω.Σήμερα παίζουμε με Αλκμαάρ,με υπηρεσιακό προπονητή,χωρίς καθαρό καλό αριστερό χαφ και χωρίς Γκαλέτι.Σαν καλός παίκτης του στοιχήματος,δεν θα παίξω το παιχνίδι αυτό,αλλά μάλλον θα έλεγα x2.Και τα 2 κακά αποτελέσματα.Χθες κέρδισα 75 ευρώπουλα και πάμε και σήμερα για άλλα τόσα.Άντε να δούμε.Σημασια εχει το ποιος θα ειναι ο βοηθος του.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Βοηθός του πιθανολογώ ότι θα είναι της επιλογής του.Δεν ξέρω κιόλας.Πολύ καλός προπονητής,σε μια συζήτηση είχα πει ότι πιθανόν να ήταν αυτός που θα ακουγόταν για Ολυμπιακό και έπεσα μέσα(ποιός είμαι τέλος πάντων).Σπαλέτι αποκλείεται.Αλλά αφού μάλλον θα έρθει ο Ζίκο,τότε γιατί δεν τον έπαιρναν απο την αρχή;;;;Ηλιθιότητα;Ή απλώς μπίζνες;Δεν ξέρω.Σήμερα παίζουμε με Αλκμαάρ,με υπηρεσιακό προπονητή,χωρίς καθαρό καλό αριστερό χαφ και χωρίς Γκαλέτι.Σαν καλός παίκτης του στοιχήματος,δεν θα παίξω το παιχνίδι αυτό,αλλά μάλλον θα έλεγα x2.Και τα 2 κακά αποτελέσματα.Χθες κέρδισα 75 ευρώπουλα και πάμε και σήμερα για άλλα τόσα.Άντε να δούμε.
Ειναι σημαντικο να ξερουμε ποιος ειναι ο βοηθος,για να ξερουμε ποιος θα τελειωσει τη σεζον.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Βοηθός του πιθανολογώ ότι θα είναι της επιλογής του.Δεν ξέρω κιόλας.Πολύ καλός προπονητής,σε μια συζήτηση είχα πει ότι πιθανόν να ήταν αυτός που θα ακουγόταν για Ολυμπιακό και έπεσα μέσα(ποιός είμαι τέλος πάντων).Σπαλέτι αποκλείεται.Αλλά αφού μάλλον θα έρθει ο Ζίκο,τότε γιατί δεν τον έπαιρναν απο την αρχή;;;;Ηλιθιότητα;Ή απλώς μπίζνες;Δεν ξέρω.Σήμερα παίζουμε με Αλκμαάρ,με υπηρεσιακό προπονητή,χωρίς καθαρό καλό αριστερό χαφ και χωρίς Γκαλέτι.Σαν καλός παίκτης του στοιχήματος,δεν θα παίξω το παιχνίδι αυτό,αλλά μάλλον θα έλεγα x2.Και τα 2 κακά αποτελέσματα.Χθες κέρδισα 75 ευρώπουλα και πάμε και σήμερα για άλλα τόσα.Άντε να δούμε.
τι σας νοιαζει μωρε ποιος θα ειναι ο προπονητης. σε 5 μηνες θα εχετε αλλον.
επισης, ειναι η πρωτη φορα που ο προπονητης σας εφυγε με 5 νικες και 1 ισοπαλια σε επισημα παιχνιδια. ε, δηλαδη ελεος
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
τι σας νοιαζει μωρε ποιος θα ειναι ο προπονητης. σε 5 μηνες θα εχετε αλλον.
επισης, ειναι η πρωτη φορα που ο προπονητης σας εφυγε με 5 νικες και 1 ισοπαλια σε επισημα παιχνιδια. ε, δηλαδη ελεος
Έξω ο Κόκκαλης από την ΠΑΕ και κανένας να μην ξαναπατήσει στο Καραϊσκάκη.
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κόκκαλης θα φύγει απο τον Ολυμπιακό άμα βρεί κάποιον καλό αγοραστή.Πως αλλιώς θα κάνει ξέπλυμα χρήματος και ό,τι άλλο κάνει;Έξω ο Κόκκαλης από την ΠΑΕ και κανένας να μην ξαναπατήσει στο Καραϊσκάκη.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κόκκαλης θα φύγει απο τον Ολυμπιακό άμα βρεί κάποιον καλό αγοραστή.Πως αλλιώς θα κάνει ξέπλυμα χρήματος και ό,τι άλλο κάνεις;
Θέλω να χάσουμε το πρωτάθλημα για να βάλουμε μυαλό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.