who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Zed
Διάσημο μέλος
Υ.Γ.: Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το CL είναι πιο καλά στημένο ακόμα κι από το ελληνικό πρωτάθλημα...
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Zed
Διάσημο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Zed
Διάσημο μέλος
Ο Τζέραρδ Πικέ σχολίασε: "Δεν έχω λόγια να περιγράψω πώς αισθάνεται όλη η ομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο παίζοντας με δέκα παίκτες, αλλά ευτυχώς στο τελευταίο λεπτό σκοράραμε. Είχα πει πως μια ομάδα όπως εμείς ήταν δύσκολο να μην σκοράρει σε 180 λεπτά. Το γκολ ήρθε στο τέλος, αλλά ήταν αρκετό για να προκριθούμε. Για να είμαι ειλικρινής η μπάλα βρήκε στο χέρι μου, αλλά δεν το ήθελα. Ο διαιτητής αποφασίζει και αποφάσισε έτσι. Μερικές φορές οι αποφάσεις είναι λάθος, αλλά αυτό που με νοιάζει είναι πως είμαστε στον τελικό. Τα υπόλοιπα δεν μετρούν".
Να μου αν το ήθελες, να κι αν δεν το ήθελες.
emmoula91
Νεοφερμένος
Είμαι οπαδός της Chelsea (πριν έρθει ο Αμπράμοβιτς). Δεν θα είχα πρόβλημα να δω την Μπάρτσα στον τελικό. Τώρα όμως έχω, καθώς δεν το άξιζε.
Κάτσε κάτσε, γιατί αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα..Εντάξει, είμαι κορίτσι και δεν ήξερα για ποιό λόγο έβαλε νάρθηκα αλλά βλέπω ποδόσφαιρο..Κατά την γνώμη μου η Τσέλσι παίζει πολύ αμυντικά για αυτό εξάλλου δεν μ'αρέσει σαν ομάδα..Χθές στον ημιτελικό ενα γκολ έβαλε και μετά έκατσε πίσω ενώ κατά την γνώμη μου έπρεπε να βάλει και δεύτερο εφόσον ο αγώνας ήταν εντός έδρας και εαν ισοφάριζε η Μπαρτσα θα περνούσε αυτή (όπως και έγινε)....Προσωπικά δεν είδα καλη μπάλα από μεριάς της Τσέλσι για αυτό είμαι ευχαριστημένη που πήγε η Μπάρτσα στον τελικό..Είμαι σίγουρη πως θα είναι καταπληκτικός αγώνας γιατί η Μαντσεστερ παίζει ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ!!!
palios_mathitis
Νεοφερμένος
Εγώ πιστεύω και επιθυμώ η Μπαρτσελόνα...καλύτερο ποδόσφαιρο και ποιοτικότερο...επιπλέον δύσκολα η Μάντσεστερ να επαναλάβει τον θρίαμβο...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
Και εγω:no1:Είμαι οπαδός της Chelsea (πριν έρθει ο Αμπράμοβιτς). Δεν θα είχα πρόβλημα να δω την Μπάρτσα στον τελικό. Τώρα όμως έχω, καθώς δεν το άξιζε.
Επιτελους συμφωνω σε κατι με τον ζεντ!
Καλα τ ****** διατητης ηταν αυτο χθες?
-----------------------------------------
Καλα ρε παιδια αμα δεν ξερουμε δεν μιλαμε.Κάτσε κάτσε, γιατί αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα..Εντάξει, είμαι κορίτσι και δεν ήξερα για ποιό λόγο έβαλε νάρθηκα αλλά βλέπω ποδόσφαιρο..Κατά την γνώμη μου η Τσέλσι παίζει πολύ αμυντικά για αυτό εξάλλου δεν μ'αρέσει σαν ομάδα..Χθές στον ημιτελικό ενα γκολ έβαλε και μετά έκατσε πίσω ενώ κατά την γνώμη μου έπρεπε να βάλει και δεύτερο εφόσον ο αγώνας ήταν εντός έδρας και εαν ισοφάριζε η Μπαρτσα θα περνούσε αυτή (όπως και έγινε)....Προσωπικά δεν είδα καλη μπάλα από μεριάς της Τσέλσι για αυτό είμαι ευχαριστημένη που πήγε η Μπάρτσα στον τελικό..Είμαι σίγουρη πως θα είναι καταπληκτικός αγώνας γιατί η Μαντσεστερ παίζει ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ!!!
Η Τσελσι χθες εκανε 7 σουτ στο τερμα , ενω η Μπαρτσα 1 , αν σου λεει κατι αυτο.
Αν ειχε δωσει τα πεναλτι και εβαζε και 1-2 γκολ απο τις τοσες φασεις , το ματς θα εληγε και δεν υπερβαλλω 6 η 7-0
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Εννοεις ΑΕΚ-σκατογαυρος, σωστα;;;ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΘΕΛΩ, αλλά δε θα 'ναι εύκολο. Όχι ότι θα δω τον τελικό-μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, όλα τ' άλλα μου φαίνονται-απελπιστικά-λίγα. Σε κουβέντα να βρισκόμαστε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.