ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ποιος νικοπολιδης ρε!εκανε μια καλη εμφανηση και το κανατε θρυλο?
Ποια καλή εμφάνιση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
πχ euro 2008
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
(τι ομαδα εισαι?)
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω δεν περιμανα να κανει η αεκ γενικα καλη εμγανηση
(τι ομαδα εισαι?)
Χε χε, δεν φαίνεται? ΑΕΚ !!!
Εσύ?
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε..
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά από 4 goal και 36 σκορ, μου φάνηκε αιώνας μέχρι να τελειώσει η κολλητή μου παραλίγο να μου μείνει στα χέρια που είναι αεκ και εγώ ολυμπιακός. Ηταν η τρίτη φορρα που σας νικήσαμε φέτος ή μου φαίνετε?
Πάντως καλός αγώνας και για τις δύο ομάδες, η τύχη έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτήν την φορά μου φαίνετε..
|| αι ||
Πάντως ναι, η τύχη τα έκανε όλα...
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το φαίνεται με αι... αλλά συγχωρείσαι λόγο ομάδας...
:wow:
xxhitedragonxx
Νεοφερμένος
Σημείωμα άσχετο από εμένα: Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαρετό, το ξένο πάντα καλύτερο
Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντα τα μπερδεύω αυτά,παρ'όλο που δεν είμαι πολύ ανορθρογραφη.
Παιδιά μην κάνετε παρατηρήσεις για τα ορθρογραφικά γιατί μου τη σπάει, έχετε δει πως γράφουν μερικοί-μερικοί εδω μέσα? Δύο |αι| πείραξαν
Τεσπά πολύ καλός ο αγώνας αλλά μας στείλατε στο νοσοκομείο όλους τους παίκτες, ο ένας με την μύτη του, ο άλλος με το πόδι του,είχαμε μείνει 8-11 στο τέλος. έλεος
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
xxhitedragonxx
Νεοφερμένος
Εδώ μιλάμε για τελικό κυπέλλου και για το μεγάλο κόλλημα των Ελλήνων, το ποδόσφαιρο. Γιατί δε το περίμενες;Πω πω! Δεν περίμενα να είχε τόση επιτυχία το ποστ!
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
Panteras
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τωρα για το ματς.Δεν εχω διαθεση να δουλεψω κανεναν Αεκτζη γιατι καλυτερο ποδοσφαιρικο ματς στην Ελλαδα δεν εχω δει στη ζωη μου.Καλο και το 5-4 με τον Ηρακλη η το 4-3 με τη ΑΕΚ η το 2-2 με το βαζελο που παλι ειχαμε ισοφαρισει με Αλεξανδρη τελευταια φαση η το 2-3 μεσα στη Φιλαδελφεια αλλα αυτο το σημερινο δε ξαναγινε..Καλα εννοειται οτι ειναι και με διαφορα ο πιο ωραιος τελικος κυπελλου στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου..Απο ενα ημιχρονο οι ομαδες,στη παραταση απο ενα ημιχρονο παλι ε τωρα στα πεναλτι ηταν σε ποιον θα καθοταν.(Αν και θα ταν παραμυθενιο αν το τελειωνε εκει ο Τζολε,αλλα ετσι ειναι η μπαλα.Συγκινηση στη συγκινηση).Αυτα για το ματς..
Τωρα απλα να πω πως για τη κοκκινη δε φταιει ο Λουτσι.Στη φαση που παιρνει τη πρωτη κιτρινη κανει τη προβολη και γυρναει αμεσως πλατη και τρεχει πισω.Ο Κακος αντι να τον καλεσει κοντα του,τη δειχνει στη πλατη του κι ο παικτης δε παιρνει πρεφα για τη πρωτη κιτρινη.Γιατι ο Γκαλετι πανω απο ολα ειναι πανεξυπνος παικτης και μου κανε εντυπωση που εβγαλε τη φανελα.
Κλεινοντας να πω οτι συμφωνα με πληροφοριες ο Κυριακος τελικα το σκισε το καλτσον.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Τρομερός αγώνας..............
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.