Johnny15
Επιφανές μέλος
Ασε τις βλαχομαγκιές που κάνετε με τις ταυτότητες...Αν δεν είσαι Ξανθιώτης δεν μπαίνεις, αν δεν είσαι Μαρουσιώτης δεν μπαίνεις κλπ.
Το βρίσκω πολύ σωστό. Αυτό εφαρμόζεται μόνο στα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες (συνήθως δεν ζητάνε καν ταυτότητα αλλά το διαρκείας) και έτσι αποφέυγουμε επεισόδια από άκυρους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Αντισυνταγματικό είναι αυτό φίλε μου. Και όσο για τα επεισόδια από το 2004 υπάρχουν κάμερες σε όλα τα γήπεδα. Να βρείτε την άκρη με την αστυνομία.Το βρίσκω πολύ σωστό. Αυτό εφαρμόζεται μόνο στα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες (συνήθως δεν ζητάνε καν ταυτότητα αλλά το διαρκείας) και έτσι αποφέυγουμε επεισόδια από άκυρους...
Οπως αντισυνταγματικό είναι να σε ψάξει ο σεκιουριτάς που πήγε να το κάνει προχθές και όταν του είπα να μου δώσει τα στοιχεία του χεστηκε.
Ηθελε ο μπατσος προχθες να πάρει του αλλουνού την ομπρελα...Ο,τι του καπνισει του καθενός...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
ναι οπως εκανε και ο ντεμης που πηγε εναντιας των οργανωμενων...λαικιζουμε χωρις λογο απο την στιγμη που δεν προκειται ποτε να γινει αυτο...Αντισυνταγματικό είναι αυτό φίλε μου. Και όσο για τα επεισόδια από το 2004 υπάρχουν κάμερες σε όλα τα γήπεδα. Να βρείτε την άκρη με την αστυνομία.
συμφωνω απολυτως μαζι σου σε αυτο.(να φανταστω τελικα περασες χωρις ερευνα ε;;; ).Αν και απο την αλλη κατι θα επρεπε να υπηρχε στα γηπεδα για να μην μπαινουν μεσα μλκς(φωτοβολιδες κτλπ)Οπως αντισυνταγματικό είναι να σε ψάξει ο σεκιουριτάς που πήγε να το κάνει προχθές και όταν του είπα να μου δώσει τα στοιχεία του χεστηκε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Οπως αντισυνταγματικό είναι να σε ψάξει ο σεκιουριτάς που πήγε να το κάνει προχθές και όταν του είπα να μου δώσει τα στοιχεία του χεστηκε.
Δεν το βρίσκω αντισυνταγματικό από την στιγμή που μπορεί να κουβαλάς κάτι επικίνδυνο και να με βλάψει αυτό.
moxa15
Διάσημο μέλος
Δεν το βρίσκω αντισυνταγματικό από την στιγμή που μπορεί να κουβαλάς κάτι επικίνδυνο και να με βλάψει αυτό.
συμφωνω οτι πρεπει να γινεται για την ασφαλεια μας αλλα ΔΕΝ πρεπει να με αγγιξει κανενας και για κανενα λογο δεν εχει το δικαιωμα να παραβει τα δικαιωματα μου.- να βρει αλλο τροπο.-
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Ο Ντέμης τους έδινε από μόνος του, δεν πήγε η αστυνομία με ένταλμα να ζητήσει την κάμερα ασφαλείας.ναι οπως εκανε και ο ντεμης που πηγε εναντιας των οργανωμενων...λαικιζουμε χωρις λογο απο την στιγμη που δεν προκειται ποτε να γινει αυτο...
Οχι, πήγα στο μπάτσο και του λέω "όργανο, θα με ελέγξεις σε παρακαλώ πολύ;".συμφωνω απολυτως μαζι σου σε αυτο.(να φανταστω τελικα περασες χωρις ερευνα ε;;; ).Αν και απο την αλλη κατι θα επρεπε να υπηρχε στα γηπεδα για να μην μπαινουν μεσα μλκς(φωτοβολιδες κτλπ)
Αυτό που πρέπει να γίνει για την πάταξη της βίας εντός αγωνιστικών χώρων είναι κατά τη γνώμη μου το εξής:
Ενα μηχάνημα όπως αυτά που υπάρχουν στα αεροδρόμια που θα ελέγχει αν έχεις αιχμηρό αντικείμενο πάνω σου. Να βάλουνε και ένα μηχάνημα ελέγχου αλκοόλ, τόσα λεφτά πέρνη Super League από τα εισιτήρια.
Εδώ είχαμε πάει σε μπουρδέλο στην Κολωνία και είχε μηχάνημα που σε έλεγχε για σιδερικά. Αλλά όχι, σε κανέναν πολίτη δεν θα δώσω την άδεια να μου κάνει σωματικό έλεγχο.
Λοιπόν, επειδή δεν ξέρεις καλύτερα να μην μιλάς γιατί λες βλακείες.Δεν το βρίσκω αντισυνταγματικό από την στιγμή που μπορεί να κουβαλάς κάτι επικίνδυνο και να με βλάψει αυτό.
Ακου λοιπόν. Ούτε ο μπάτσος έχει δικαιοδοσία πάνω μου. Για να με ψάξει πρέπει να με πάει διακριτικά στο ανακριτικό και να με ψάξει ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ χωρίς πολίτες δίπλα μου. ΟΚ;
Αντε γιατί το χουμε παραχέσει σε αυτή τη χώρα...και δεν αναφέρομαι σε σένα...
Οπως δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να μπεις στο γήπεδο, όπως υπάρχει νόμος που λέει "άρνηση πώλησης απαγορεύεται", αλλά ο καθένας την έχει δει σερίφης.
Στην Ξάνθη πρόπερσυ τα επεισόδια ποιος τα ξεκίνησε; Μήπως ο αντιδήμαρχος;;;;;;
Για την ομπρέλα δεν βλέπω να σχολιάζετε...Λέει ο μπάτσος ότι μπορεί να πετάξεις την ομπρέλα...Οταν του είπα να μου δείξει τη λίστα με τα αντικείμενα που απαγορεύονται το βούλωσε...
Johnny15
Επιφανές μέλος
Τι?Λοιπόν, επειδή δεν ξέρεις καλύτερα να μην μιλάς γιατί λες βλακείες.
Δεν αρνούνται να πουλήσουν σε έναν αλλά γενικά ΔΕΝ πουλάνε στα μεγάλα παιχνίδια. Δεν μπαίνει κανένας άκυρος στο γήπεδο παρά μόνο όσοι έχουν διαρκείας. Άρνηση πώληση δεν υπάρχει εδώ.Οπως δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να μπεις στο γήπεδο, όπως υπάρχει νόμος που λέει "άρνηση πώλησης απαγορεύεται", αλλά ο καθένας την έχει δει σερίφης.
Τι να σου πω από πέρυσι ξεκίνησα να πηγαίνω. Ούτε καν ξέρω τι έγινε.Στην Ξάνθη πρόπερσυ τα επεισόδια ποιος τα ξεκίνησε; Μήπως ο αντιδήμαρχος;;;;;;
Fail του μπάτσου. Εμάς δεν μας αφήνουν να παίρνουμε μπουκάλια με νερό...Για την ομπρέλα δεν βλέπω να σχολιάζετε...Λέει ο μπάτσος ότι μπορεί να πετάξεις την ομπρέλα...Οταν του είπα να μου δείξει τη λίστα με τα αντικείμενα που απαγορεύονται το βούλωσε...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
προφανως και δεν θα βγαλουν νοημαΠαίδες όσο και να το ψάχνετε δεν πρόκειται να βγάλετε νόημα..Εγώ είμαι Ηρακλής και προσωπικά έχω σταματήσει να βλέπω Super League...
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Για το σωματικό έλεγχο στην είπα.
Δεν αρνούνται να πουλήσουν όταν για να σου δώσουν εισιτήριο αν δεν είσαι δημότης εκείνου του Δήμου δεν σου δίνει; Παμε στο Μαρούσι να πάρουμε εισιτήρια και μας λέει μόνο αν είσαι Μαρουσιώτης; Που εγώ την άκρη θα τη βρω...Είτε πρόσκληση, είτε με εισιτήριο άλλου αγώνα, είτε από τα αποδυτήρια, θα την βρω την άκρη. Οταν δεν βγάζουν εισιτήρια στα εκδοτήρια, γιατί πάλι είσαι off.Δεν αρνούνται να πουλήσουν σε έναν αλλά γενικά ΔΕΝ πουλάνε στα μεγάλα παιχνίδια. Δεν μπαίνει κανένας άκυρος στο γήπεδο παρά μόνο όσοι έχουν διαρκείας. Άρνηση πώληση δεν υπάρχει εδώ.
Λέει ο κανονισμός ότι αν δεν υπάρχουν ειστήρια στα εκδοτήρια το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο. Αν δεν είναι έχει δικαίωμα η φιλοξενούμενη ομάδα να κάνει ένσταση και μετά ο κομισάριος ή ο παρατηρητής να κατοχυρώσουν το ματς υπέρ τους. Ξέρεις πόσες φορές έχουν κρύψει τα εισιτήρια οι Μαρουσιώτες και στο γήπεδο να είναι 300 άτομα;
Ο αντιδήμαρχος κοπάνισε τον πάγκο του ΑΡΗ και έσπασε ο πλεξιγκλας. Δεν του κάνα τίποτα, παρόλα αυτά δικοί μας πήγαν στο τμήμα...Τι να σου πω από πέρυσι ξεκίνησα να πηγαίνω. Ούτε καν ξέρω τι έγινε.
Αν δεν επενέβαινα θα είχε βραχεί το παλικάρι. Και εγώ είμαι βλαμμένος και δεν με νοιάζει, ο άλλος γιατί να βραχεί; Και το λέω στο γέρ μου και μου λέει ότι είναι πολεμικό όπλο...Πολεμικό όπλο είναι και η γροοθιά μου, να μου κόψετε το χέρι τότε...Fail του μπάτσου. Εμάς δεν μας αφήνουν να παίρνουμε μπουκάλια με νερό...
Να πω και το άλλο μιας και το θυμήθηκα πριν λίγο που είχα την κουβέντα για τα προχθεσινά....Λέγοντας για σωματικό έλεγχο.Στο πρώτο ματς του ΠΑΟΚ στο μπασκετ που είχα πάει 11 χρονών μας είχανε ψάξει.Δηλαδή ok ενα μικρό παιδί και ο πατέρας του τι μπορούσαν να βάλουν σε ένα ματς με το Μαρούσι;
Πριν μερικά χρόνια είχα πάει στο γήπεδο. Το τσαντάκι της φωτογραφικής μηχανής το χρησιμοποιούσα αντί για "μπανάνα". Στη μικρή θηκούλα, εκεί που μπαίνει το τριποδάκι είχα βάλει κάποτε ένα ελβετικό πολυεργαλείο. Τυχαίνει και μου το ανοίξανε και μου το πήρανε. Γιατί ρε φίλε δεν με πας στο τμήμα για ανάκριση; Γιατί δεν μου ζήτησες ταυτότητα; Εγώ έτυχε και το είχα μαζί μου (γιατί το είχα ξεχασμένο στο τσαντάκι). Γιατί δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου;
Θα βλέπεις Δ' Εθνική...Πες τον Κατσιαμπή να βάλει ένα κωλάρο. Ολα δανεικά είναι στη ζωή.Παίδες όσο και να το ψάχνετε δεν πρόκειται να βγάλετε νόημα..Εγώ είμαι Ηρακλής και προσωπικά έχω σταματήσει να βλέπω Super League...
fockos
Επιφανές μέλος
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι,οι κύπριοι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν.! ο Ολυμπιακός έπαιξε τέλεια και δικαίως νίκησε και πήρε τρεις βαθμους.Κατ εμε θα πρεπε να χε αλλους δυο στα ματσ με μαρσειγ και αρσεναλ αλλα δυστυχως λογω ατυχιας δεν τα καταφερε.ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός έσκισαν σήμερα.
και αλλοι βαθμοι για την ελλαδα στο ranking.!καλη επιτυχια σημερα σε παοκ που θα σκισει και ευχομαι στην αεκ να μην ξεφτιλιστει αλλη μια φορα αλλα να κάνει ενα παιχνίδι αντάξιο της φανέλας και της ιστορίας της και ας παρει εστω ένα χ(χλωμο το βλέπω)
ιδωμεν!!!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Ενω τη νικη του Παοκ την εχεις σιγουρη,ε?Μη λεμε πολλα πριν τους αγωνες,γιατι δεν νομιζω να ηταν πολλοι που να περιμεναν τη νικη του γαυρου χθες(πολλα συγχαρητηρια).Η ΑΕΚ μπορει να κανει την ''εκπληξη-θαυμα'' ή οπως αλλιως θα το ονομαζαν οι περισσοτεροι φιλαθλοι.και αλλοι βαθμοι για την ελλαδα στο ranking.!καλη επιτυχια σημερα σε παοκ που θα σκισει και ευχομαι στην αεκ να μην ξεφτιλιστει αλλη μια φορα αλλα να κάνει ενα παιχνίδι αντάξιο της φανέλας και της ιστορίας της και ας παρει εστω ένα χ(χλωμο το βλέπω)
ιδωμεν!!!!
cacofonix
Δραστήριο μέλος
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πειραιωτικη Τροικα!!!
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Πολυ γραφικο για μενα.Ετσι σας ....γλεντανε αυτοι που σας χρωστανε!!! Μερκελ μην ξεχνας αποψε σε πληρωνει με ... σπερμα ο Πειραιας!!!
Πειραιωτικη Τροικα!!!
Αμα εισαι απο κατω και σε εχουν στην φαπα τι να πεις?
Μπορεις να εξισωσεις εναν ποδοσφαιρικο αγωνα με μια πολιτικη κατασταση;
Και λες και οι Γερμανοι σημερα θα στεναχωρεθηκαν επειδη τους εβρισαν οι γαυροι...
Εδώ υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα με όλο το θέμα με το ΔΝΤ, αλλά ποιος το γαμεί, τους κερδίσαμε στην μπάλα ρε.. Γιουχου...
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος
σιγουρα τη περιμενα οπως θα νικησει και ο παοκ αποψε.ο ολυμπιακος δεν αξιζε την ηττα ουτε με την σαφωε ετοιμοτερη marseille ουτε με την arsenal στο emirates. η αεκ εχασε 3-1.η αεκ δυστυχως δεν βλεπεται.Ενω τη νικη του Παοκ την εχεις σιγουρη,ε?Μη λεμε πολλα πριν τους αγωνες,γιατι δεν νομιζω να ηταν πολλοι που να περιμεναν τη νικη του γαυρου χθες(πολλα συγχαρητηρια).Η ΑΕΚ μπορει να κανει την ''εκπληξη-θαυμα'' ή οπως αλλιως θα το ονομαζαν οι περισσοτεροι φιλαθλοι.
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολυ γραφικο για μενα.
Αμα εισαι απο κατω και σε εχουν στην φαπα τι να πεις?
Μπορεις να εξισωσεις εναν ποδοσφαιρικο αγωνα με μια πολιτικη κατασταση;
Και λες και οι Γερμανοι σημερα θα στεναχωρεθηκαν επειδη τους εβρισαν οι γαυροι...
Εδώ υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα με όλο το θέμα με το ΔΝΤ, αλλά ποιος το γαμεί, τους κερδίσαμε στην μπάλα ρε.. Γιουχου...
ωραια φιλε μου και οι γερμανοι γραφικοι ειναι τοτε γιατι αν ειδες στον γερμανικο τυπο σημερα εκαναν λογω 'για πτωχευση της ντορτμουντ στον πειραια'
https://www.google.gr/url?q=https://m...664118&usg=AFQjCNErIC3Ysj-dmgsPSpl7gIHkumDXiQ
σαφως και δεν συγχεονται αλλα ο αθλητισμος στην Ελλαδα ειναι παντα ψηλα..και ειναι το μονο που μας εχει απομεινει...και να εισαι σιγουρος οι Ελληνες της Γερμανιας χτες χαρηκαν δις !! *αν την κερδιζε η ομαδα σου δεν 8α το ελεγες αυτο ειμαι σιγουρος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.