fockos
Επιφανές μέλος
Η διαφορά είναι όμως ότι στις άλλες χώρες ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ φίλε. Και δεν είναι όλα τα ματς στημένα. Είπαμε όλα έχουν τα όρια τους.
Σεβαστό να σταματήσεις να βλέπεις ελληνικό ποδόσφαιρο εξαιτίας της ποιoτητάς του αλλά όχι το να πέφτεις από τα σύννεφα εξαιτίας των στημένων. Οι αδιάφοροι βαθμολογικά αγώνες είναι στημένοι. Όταν λέω στημένοι δεν σημαίνει αλλοίωση αποτέλεσματος αλλά και στατιστικά στοιχεία όπως κόρνερ, κάρτες και τέτοια. Προσωπικά πιστεύω ότι οι αγώνες με ομάδες με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ή χωρίς βαθμολογικής σημασίας είναι όλα στημένοι και όχι μόνο στην Ελλάδα.
Να και ένα στημένο που κανένας δεν μίλησε.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Τον ΑΡΗ τον ρίξανε φίλε μου ΔΥΟ φορές ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Τιμωρία -3 βαθμοί και ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ και τη δεύτερη φορά -3 βαθμοί και ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ και ΕΝΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ κεκλεισμένων των θυρών.Αν και είμαι Βολιώτης, πιστεύω ότι η απόφαση είναι λάθος.
Δεν είναι άδικο ότι θα έπεφταν η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου κατηγορία.
Άδικο είναι που θα έπεφταν ΜΟΝΟ αυτές, διότι δεν είναι οι μόνες ομάδες που οι παράγοντές τους εμπλέκονται σε στημένα ματς και οι παίκτες δωροδοκούνται.
Αλλά ποιος τολμάει να πειράξει τις μεγάλες ομάδες, με τους ''μεγάλους'' χορηγούς και τα κρατικά/συνδρομητικά κανάλια που τις ακολουθούν; Κανείς, υποθέτω.
Η Ηλιούπολη γιατί έπεσε τότε; H Κόρινθος;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
Τέλος.
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Δηλαδή στις άλλες χώρες δεν στήνονται αγώνες θες να πεις;Ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Τέλος.
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Δηλαδή δεν πίνεις Amstel/Heineken (χορηγοί UEFA Champion's League), δεν έχεις συνδρομή στη Cyta (χορηγό του ΑΡΗ), δεν πίνεις Coca Cola (χορηγό Ολυμπιακών Αγώνων) κλπ...Λιγο πολυ το ξεραμε για τα στημενα ισως να μη φανταζομασταν ολοι το μεγεθος. Εγω παρακολουθω ποδοσφαιρο ξενο κ ελληνικο αλλα αμεσα ποτε δε θα τους ενισχυσω αμεσα αυτους τους κυριους ουτε με ενα ευρω αν ειναι στο χερι μου.
Εμείς προσπαθούμε να ενισχύουμε τους χορηγούς της ομάδας μας, και να κάνουμε εμπάργκο στους χορηγούς των αντιπάλων και δεν το καταφέρνουμε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγα μην επεφταν ο Βολος και η Καβαλα κατηγορια.Το θεμα πηρε πολιτικες προεκτασεις,αφου βουλευτες απο τον Βολο(νομιζω) απειλησαν με παραιτηση σε περιπτωση που συνεβαινε αυτο.Αφου δεν θελουν να καθαρισει το ποδοσφαιρο μας,αυτο δε θα γινει.Ηδη το θεμα δεν ειχε την ιδια εκταση με πρωτα στα ΜΜΕ(καλα,και τι αλλο να πουν...).Μην ασχολειστε με τα στημενα και επικεντρωθειτε στους πρωταγωνιστες του αθληματος.Να ετοιμαζω μαντηλια για να κλαψω την Πεμπτη;
Και δεν τα ετοιμάζεις; Παπάδες η Τιφλίδααααααααααααααα χαχα
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
EIDUR GUDJOHNSEEEENNNNNNN
Iliaso
Περιβόητο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αλλά προσωπικά θεωρώ το ποδόσφαιρο πολύ ανούσιο πλέον. Μπορεί να μην το θέτω σωστά αλλά δεν μπορώ αλλιώς. Λόγω της διαφήμησης γύρω από το ποδόσφαιρο όλοι πλέον το γνωρίζουμε. όλοι λέμε πως μας αρέσει πηγαίνουμε γήπεδο, υποστηρίζουμε φανατικά κάποια ομάδα, αλλά ελάχιστοι το αγαπάνε πραγματικά. Το ίδιο γίνεται και στο μπάσκετ αλλά σε μικρότερο βαθμό. Δηλάδη, υποστηρίζω εγώ την ΑΕΛ(ας πούμε) και έχω ένα παίκτη τον οποίο τον θεωρώ αστέρι. τον θαυμάζω, το ένα τοι άλλο. Αλλά μόλις φύγει γίνεται ο πουλημένος που δεν άξιζε για την ομάδα, ο αχάριστος. Το είδα φέτος με τους φιλάθλους του Παναθηναικού και τον Σπανούλη. Δηλάδη οκ. όλοι βλέπουμε ποδόσφαιρο. αλλά αυτός ο φανατισμός και η και καλα ιδεολογία γύρω από μία ομάδα (ελληνική κιόλας με 10 ξένους παίκτες στην 11άδα της) νομίζω πως έχει παραγίνει στην Ελλάδα.
Εννοείται πως δεν το λέω για να προσβάλω αυτούς [που έγραψαν για το ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπάρχουν άτομα που αγαπάνε το ποδόσφαιρο, αλλά έχω σιχαθεί αυτον τον "φανατισμό".
Δεν θα ήθελα να μπλεχτρώ με όλους τους φανατισμένους στην "αθλητική κουβέντα". Κι εγώ μόνο μπάσκετ παρακολουθώ. Κι όσο για τον Σπανούλη ακριβώς αυτό. Έπαιζε πολλά χρόνια και μας βοήθησε πάρα πολύ. Έδωσε πολλά στην ομάδα, ποιος ο λόγος να τον βρίζουμε?
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Το θέμα φάνηκε από τότε με το άρθρο 44...Μπήκε η ομάδα σου και της επιτρέψανε να κάνει μεταγραφές...ενώ στην ομάδα μου σεν επιτρέψανε και έπεσα κατηγορία...ενώ εσύ χτήπησες πρωτάθλημα...Σιγα μην επεφταν ο Βολος και η Καβαλα κατηγορια.Το θεμα πηρε πολιτικες προεκτασεις,αφου βουλευτες απο τον Βολο(νομιζω) απειλησαν με παραιτηση σε περιπτωση που συνεβαινε αυτο.Αφου δεν θελουν να καθαρισει το ποδοσφαιρο μας,αυτο δε θα γινει.Ηδη το θεμα δεν ειχε την ιδια εκταση με πρωτα στα ΜΜΕ(καλα,και τι αλλο να πουν...).Μην ασχολειστε με τα στημενα και επικεντρωθειτε στους πρωταγωνιστες του αθληματος.Να ετοιμαζω μαντηλια για να κλαψω την Πεμπτη;
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θέμα φάνηκε από τότε με το άρθρο 44...Μπήκε η ομάδα σου και της επιτρέψανε να κάνει μεταγραφές...ενώ στην ομάδα μου σεν επιτρέψανε και έπεσα κατηγορία...ενώ εσύ χτήπησες πρωτάθλημα...
Τι θα πει μπήκε η ομάδα του και της επιτρέψανε να κάνει μεταγραφές ενώ στην δικιά σου δεν επιτρέψανε και έπεσες κατηγορία; Αυτοί αποφάσιζαν;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
τι ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο πλεον?What are you talking about? Τι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τον φανατισμό; Κοιτάξτε λίγο γύρω σας τι γίνετε. Ανεργία, προβλήματα, δάνεια, άγχος, εγκληματικότητα. Κάπου πρέπει να ξεσπάσει ο κόσμος. Όλα με μέτρο βέβαια δεν θέλω να παρεξηγηθούν τα λόγια μου. Αν δεν ξεσπάσει στο ποδόσφαιρο ο κόσμος θα ξεσπάσει αλλού και τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- bibliofagos
- johnstamatis34
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Startx0
- physicscrazy
- Maynard
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- χημεια4λαιφ
- Unboxholics
- BatGuin
- constansn
- george777
- nearos
- theodle
- ένας τυχαίος
- Mary06
- Totreno
- iiTzArismaltor_
- giannhs2001
- suaimhneas
- Dmzk
- Joji
- cannot_log_in
- Wonderkid
- Ilovemycats27
- marry.pp
- Frozensun
- phleidhs
- hello1234
- Ness
- Alessandra Eliza
- Giii
- Scandal
- ggl
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- aggorf
- Helen06
- tsiobieman
- barkos
- Johnnys
- augustine
- spring day
- Μικρή πεταλούδα
- Ελεγκολόγος
- Paraskevoula_5
- T C
- bp.pantazis
- skyway
- Jimmis18
- Manolo165
- Lebron
- paulkin94
- azula
- ΘανάσοςG4
- Devilshjoker
- Αρχηγος_β3
- iminspain
- panosveki
- KimTaehyung
- Nick2325
- aekaras 21
- Nala
- Stif6
- johnietraf
- SlimShady
- katerinavld
- theonewhoknocks
- Αλκης Κ.
- Νομάρχης
- fockos
- snowy
- tfghp
- Libertus
- Evapapa_
- harry akritas
- Georgekk
- globglogabgalab
- GiannisP123
- korlef
- nucomer
- karamanly
- thanosmylo
- LeoDel
- Marioskops
- Σωτηρία
- Dimitris2001
- leo41
- Jimmy20
- AK-92
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- stefan
- Ststst02
- Arianara S3
- cel123
- hirasawayui
- tymvorixos
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- ros
- Alex2001
- Κασανδρα
- Makis7
- Κλημεντίνη
- tslef8
- mitsos14
- Earendil
- Ermioni89
- Magdalik
- Jack of Spades
- uni77
- Adolfo valencia
- Panos_02
- Meow
- Γατόπαρδος.
- JohnGreek
- jimis2001
- MarcoReus
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.